Fremragende service. Selvom jeg købte online fik jeg virkelig god service og der blev svaret hele døgnet af Morten og fik varen dagen efter. 10 ud af 10 ville købe igen.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Danmarks bedste hi-fi butik ! High Performance Audio har produkter af allerhøjeste klasse. Altid parat til at sammensætte en lyttetest efter dit aktuelle behov, uanset om det gælder netswitche,... Näytä lisää
Jeg har netop købt en streamer hos High Performance Audio. Inden købet fik jeg god rådgivning, og jeg fik lov at låne produktet “på mit glatte ansigt” uden nogen form for betaling. Efter købet havde j... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god service, hurtigt svar på emails og meget hjælpsomme generelt! Kan klart anbefale! (Update) Efter jeg havde problemer med mine hovedtelefoner (PGA jord, dårlig forstærker) ringede jeg ind... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Med baggrund i vores sortiment af kvalitetsprodukter, skræddersyer High-Performance Audio sublime audiosystemer, som tilfredsstiller individuelle ønsker og behov.
Yhteystiedot
Havnegade 41, 1058, København K, Tanska
- info@high-performance.dk
- www.high-performance.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lynhurtig og god service
Lynhurtig og god service. Svarer hurtigt på mails.
Bedste oplevelse i 2021!!
I High-Performance Audio får man en…
I High-Performance Audio får man en troværdig, ærlig, dybt faglig og personlig betjening. En udsøgt fornøjelse at kigge forbi og lytte, i butikken er der altid tid til at snakke musik og lyd. Og servicen er ganske enkelt fremragende.
Virkelig god service og svarer hurtigt…
Virkelig god service og svarer hurtigt på mails samt telefon. Kan varmt anbefales
Suveræn god og ærlig service og køb
Bestilte en bærbar high end Astell&Kern 1000m. Blev tilbudt at hvis jeg hentede ville de opsætte den og introducere for at mig.
Selvfølgelig tog jeg imod den service, og i ro og fred blev den opsat og gennemgået. Medarbejderen en voksen mand var både meget kompetent og mega ærlig for de ting han ikke vidste. DEN SLAGS GIVER RESPEKT. Kørte glad til Korsør og jeg slap for mange timers kedelig manual læsning. ABSOLUT GOD PROF SERVICE og hander der igen. Godt gået High-Perfomence i lever op til navnet.
ELSKER DETTE STED!
Verdens bedste service!
Det bedste førstehåndsindtryk, den bedste lyd, den bedste rådgivning, den bedste butik! Tak for at lege med Phantom Gold. Morten du for cool, vi ses snart igen.
Meget professionel og dedikeret…
Meget professionel og dedikeret service. Når man laver en forespørgsel via mail, går der som regel ikke mange minutter inden man får svar tilbage. Jeg kan helt klart anbefale High-Performance Audio, hvis du mangler noget godt Hi-Fi udstyr eller tilbehør.
Det er den bedste kundeservice, jeg nogensinde har fået.

Vastaus yritykseltä High-Performance Audio
Gennemsolid
Jeg har handlet med Morten igennem flere år. Har aldrig mødt en mand med sådan et servicegen og varekendskab. Tilmed giver han gratis råd og priserne er rimelige. Verner

Vastaus yritykseltä High-Performance Audio
Superb
Rigtig gode priser, hurtig svar på mails, hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos dem.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.