I want to thank you the Manager, Bianca, Giannis and Andy of Hertz Eindhoven to be very professional and kind to change the rental car I picked up at Bruxelles airport. And I want to give a strong su... Näytä lisää
Voor de verhuizing van één van m’n kinderen een bus gehuurd in Leiden… Diesel.. was fijn geweest als men ons even had geattendeerd op de nul-emissie-zones… de vette boete die volgde werd nog hoger doo... Näytä lisää
Op 9 maart 2024 reservering gedaan en op 10 maart de auto op Schiphol Hertz opgehaald. Huur betaald + borg van rekening afgeschreven. Auto netjes ingeleverd, bevestigd per mail gekregen. Maar de borg... Näytä lisää
Via booking auto bij hertz gehuurd Tenerife zuid met volledige verzekering. Bij aankomst extra borg nodzakelijk via creditcard van euro 900. Na vier dagen werd dit bedrag teruggestort. Na 7 dagen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Hertz Autoverhuur. Onze oprichter Walter Jacobs had in 1918 een gewaagd idee: hij bedacht de categorie autoverhuur. Sindsdien maken we het leven van onze klanten gemakkelijk met innovatieve producten, buitengewone service en de Gold Plus Rewards, ons bekroonde loyaliteitsprogramma. Vandaag de dag is Hertz het meest mondiale autoverhuurbedrijf ter wereld met meer dan 10.000 vestigingen in 145 landen op 6 continenten. Een betrouwbare aanbieder van huurauto’s. Per dag, per week of per maand. Sluit u aan bij Hertz: wij hebben de juiste oplossing voor u, want We're here to get you there!
Siriusdreef 62, 2132 WT, Hoofddorp, Hollanti
- 020 2013519
- klantenservicenl@hertz.com
- www.hertz.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kwam mijn neef een weekje naar…
Kwam mijn neef een weekje naar Nederland en wilde een auto huren om het land te zien en familie te bezoeken. Op de terugweg naar Schiphol de auto afgetankt ,netjes teruggebracht en het vliegtuig naar huis gepakt. Krijgt hij een eindrekening waarop staat dat hij de auto 4 dagen langer heeft gebruikt ( knap als hij aan de andere kant van de oceaan zit ) en met een lege tank heeft teruggebracht. Nou misschien toch even goed jullie personeel screenen want schaamde me kapot dat we hier met zulke oplichtingspraktijken te maken hebben

Zeer slechte ervaring met Hertz
Voor onze vakantie in Spanje, via Booking.com een auto gehuurd bij Dollar. Op de luchthaven van Sevilla moesten we de auto bij Hertz ophalen. We werden te woord gestaan door een medewerkster van Hertz die nauwelijks Engels sprak. Ze probeerde ons een verzekering te verkopen ( terwijl we hadden aangegeven dat we al een all-risk verzekering bij Booking.com hadden afgesloten. Het Spaans talige verzekeringsbewijs dat we van booking.com hadden ontvangen, wilde ze niet lezen. Aangezien we geen verzekering wilde afsluiten werd ze onvriendelijk en ratelde ze het huurcontract af in half Spaans en half Engels. Nadat ze klaar was, moesten we tekenen.
Na afloop van de huurperiode werd de auto door ons volledig afgetankt ingeleverd.
Twee dagen later ontvingen we een factuur van € 260,-. Bleek dat ze nog 2 L brandstof hadden getankt. Hiervoor werden extra service kosten in rekening gebracht. Verder bleek dat er kosten voor een 2e bestuurder in rekening waren gebracht. Bellen naar Hertz hierover was compleet zinloos ivm het doorlopen van oneindig veel telefoonmenu’s. Op onze mail kregen we het antwoord dat we zelf het huurcontract hadden ondertekend met alle voorwaarden (helaas klopte dat en hadden we de kleine lettertjes moeten lezen). Echter in het verleden meerdere keren bij autoreisen.de in Tenerife gehuurd en nooit problemen gehad.
Gezien de reviews en de eigen ervaring, nooit meer huren bij Hertz ( zowel zakelijk als privé).
Een auto van Herz geboekt via Holiday…
Een auto van Herz geboekt via Holiday cars op Mallorca, we hadden een norisk warrenty plus bijgeboekt, maar op de luchthaven wilden ze 800 euro blokkeren op de creditcard, of 90 eureo betalen, na een verhitte discusie maar betaald want nadien kunnen ze in houden wat ze willen. Netjes volgetankt ingeleverd en er word weer gewoon even 70 euro voor brandstof ingehouden, bah bah, wat een oplichters allemaal, ik raad vakantie gangers aan om gewoon bij het hotel een auto te boeken dat word je vakantie en je duur verdiende centen niet verpest.
ondertussen is Holidaycars ons tegemoet gekomen om ons de no risk warranty terug te betalen en hertz heeft de ingehouden benzinekosten terug betaald, dat geeft toch weer vertrouwen in deze twee bedrijven, bedankt.

Wat een oplichters
Wat een oplichters, we hadden in alicante een auto gehuurd via sunnycars maar de auto moesten we bij hertz ophalen. Ze probeerden ons nog een verzekering aan te smeren terwijl we via sunnycars verzekerd waren, we hebben van de beschadigingen van de auto foto’s gemaakt voor we met de auto vertrokken, die kwamen niet overeen met de foto’s die hun ons per mail van de auto stuurden, daar had ie veel meer schade. Helaas hadden we geen foto van de kilometerstand gemaakt van te voren want achteraf hadden we volgens hertz 1935 km gereden terwijl we er hooguit 300 in totaal gereden hadden en we hadden schade gemaakt???? Nou… echt niet… de schade wordt verhaald bij sunnycars dus ons kost het niks maar het is totaal onterecht, als je zo je geld moet verdienen… echt oplichters

Vastaus yritykseltä Hertz Autoverhuur Nederland
Fijne auto en hele goede service van de…
Fijne auto en hele goede service van de balie op Schiphol. Ik had problemen met mijn creditcard en de medewerkster Jennifer nam alle tijd om me erbij te helpen. Hier ben ik haar zeer dankbaar voor omdat het uitje naar Frankfurt hierdoor wel door kon gaan. Top service!
slowness, lack of processes and poor communication
Hertz at Schiphol Airport showed unusually great slowness in the delivery of car. When we had to pick up our pre-booked car we first had to wait 30-45 minutes. That was while we were standing at the counter. The service was confused and did not seem familiar with their task. When we had to pick up the car in the parking garage, we again had to wait 45 minutes. It has been experienced much faster and more smoothly at other airports and with other companies. Next time we come to this airport, I will not choose Hertz :(
Hertz, nooit meer huren!
Ik ga hier nooit meer een auto huren, het zijn eigenlijk gewoon oplichters. In Curaçao smeren je een veel te dure verzekering aan bij de huur van een auto en zeggen daarbij dat je anders niet verzekerd bent. Terwijl je een afgesproken prijs hebt voor de huur. Als je daar later op terug komt zeggen ze 'daar heeft u zelf voor getekend'. Dat waren de kleine lettertjes. Heel triest als dit bij klanten doet.
Be careful allot of hidden fees
Be careful allot of hidden fees
Hertz the Netherlands eindhoven Airport they charged me €150 for cleaning fee the car spotless clean I personally paid €30 for car wash and I'm self non smoker
Unbelievable
Afschuwelijke tent
Afschuwelijke tent. Auto vooraf via Booking.com gereserveerd en betaald. Auto die gereserveerd was is niet voorradig u krijgt een vervangende vergelijkbare auto. Na inlevering van de auto werd twee weken later ruim € 2000,= van mijn rekening afgeschreven omdat ik een upgrade geaccepteerd zou hebben. Op klachten wordt niet gereageerd, mails worden niet beantwoord. Ik ga vervolgstappen ondernemen. Aan een ieder die van plan is een auto te huren, doe dit NOOIT bij hertz
(reactie van Hertz op 20 januari is pertinent ONWAAR, nooit iets ontvangen!) Extra kosten van ruim 2000 EURO op een auto die voor € 453,31 gehuurd was). Niet huren hier mensen, het zijn niet alleen oplichters maar ook leugenaars)
(reactie van Hertz op 21 januari zal ik ook even beantwoorden. Ten eerste Hans, hebben jij en ik twee keer een chat gesprek gehad waarin ik alles heb uitgelegd. Twee keer zou jij binnen 7 dagen antwoorden en twee keer heb jij niets van je laten horen! Wat daar bijkomt, je onderbouwd ook niks, je zegt "we hebben een mail gestuurd" waaruit blijkt dat ik akkoord ga met een vergelijkbare auto die ik al betaald had en nu opeens vier keer zo duur is! Daar jij je voorafgaand ook niet aan je afspraken houdt weet iedereen die dit leest dat ook dit een kulverhaal is. De voucher van Booking.com hebben jullie niet ingewisseld, Hertz heeft mij een nieuw contract laten tekenen voor een vergelijkbare auto (ik dacht dat ik tekende om de borg terug te krijgen omdat de auto keurig afgetankt en schadevrij was geretourneerd op het vliegveld). Het feit dat jullie 58% negatieve feedback hebben van 1 ster zegt meer dan genoeg. Het is een ranzige streek om op deze manier te werk te gaan en het is oplichting van het zuiverste water! Ik zal aan een ieder die het wil horen vertellen over de praktijken van Hertz en ook zal ik op elke reviewsite deze negatieve feedback achterlaten. Maar ja dat is Hertz wel gewend.
(update: Ik heb melding gemaakt bij het Fraude team CreditCards, zij hebben de werkwijze van hertz onderzocht en mij in het gelijk gesteld. Het gehele bedrag is teruggestort. Laat je niet met een kluitje in het riet sturen door Hertz maar ga door. Ga op zoek naar alle mogelijke manieren om je gelijk te halen maar nog beter huur je hier gewoon NOOIT een auto.

Prima service Hertz Santa Maria, Sal, Kaapverdië
Ik had via Sunnycars een auto gehuurd voor mijn vakantie op Sal, Kaapverdië, bij het verhuurstation van Hertz in Santa Maria. Ik kon de auto niet op tijd inleveren omdat ik in quarantaine moest ivm corona. Zeer vriendelijk personeel kwam de auto later ophalen bij mijn hotel. Er werd absoluut niet moeilijk gedaan dat ik te laat was en dat ik deze niet had afgetankt. Ik heb ze geld gegeven om te tanken en het wisselgeld kwamen ze direct terugbrengen. Ik had voorgesteld om het tanken te betalen via mijn creditcard, maar dat wilden ze niet omdat er dan extra kosten voor mij zouden zijn. Na enig aandringen namen ze wel een ruime fooi aan. Geweldige service van deze vestiging!!!! Verder was de auto trouwens ook prima.

Vastaus yritykseltä Hertz Autoverhuur Nederland
Perfect great and fast with online…
Perfect great and fast with online checkin

Boetes naar verkeerd adres
€30,- administratiekosten rekenen voor boetes die niet naar het juiste adres worden gestuurd. Ik neem aan dat als jullie €30,- administratiekosten rekenen dat de boetes wel naar het juiste adres worden verstuurd. Hierdoor hebben wij geen weet gehad van de boetes en ontvangen wij aanmaningen + incassokosten.
Wij gaan hiermee naar de rechter.
Belachelijk hoge administratiekosten
Prima service en behoorlijke auto. Kreeg later administratiekosten voor verkeersboete die net zo hoog zijn als de boete.

Great service and hospitality
What a relieve: after several bad experiences renting a car, we finally found Hertz. Perfect service, friendly staff who were correct and could inform us perfectly. We found our supplier for rental cars!

Vastaus yritykseltä Hertz Autoverhuur Nederland
Great service and smooth handling.
Great service and smooth handling.
Very nice people who help you at the desk.

wat een kansloos bedrijf
wat een kansloos bedrijf. reageren niet op klachten na bijna 1,5 maand. huur met een niet afgesproken veel te hoge huurtarief word gewoon afgeboekt. ik blijf wachten op reactie maar bij dit bedrijf huur ik geen auto meer en zou een ander het ook afraden. Het is inmiddels correct opgelost...
Alles verliep voorspoedig
Ik had de huurauto via Sunny Cars, Dollar/Thrift. Ophalen en afleveren op Faro Airport ging gemakkelijk en snel. De auto was zo goed als nieuw en had geen schade. Er werden geen extra verzekeringen opgedrongen. Het heeft mijn vertrouwen in deze business goed gedaan. (Aangenomen dat de borg op mijn creditcard binnenkort goed afgehandeld wordt).
Borg is intussen netjes afgehandeld.

Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Creditcard doet het, maar systeem hertz werkt niet. Sta je met je geZin op Malaga. Geen assistentie, geen oplossing. 100% al betaald. Bizar slecht.
Fast service
Fast service. Car ready to take. Return and delivery even faster.

Vastaus yritykseltä Hertz Autoverhuur Nederland
Een bedrijf die een wereldwijde dekking…
Een bedrijf die een wereldwijde dekking heeft en daar ook mee adverteert. Snel een auto nodig hebben om je snel te kunnen verplaatsen.
Wat ze er niet bij vermelden dat je de auto altijd terug moet brengen naar de verhuurder waar je hem gehuurd hebt. Mocht je binnen Nederland een andere locatie hebben waar je de auto inlevert dan rekenen ze minimaal 30 euro!