herocamper.com Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

We feel incredibly lucky to own our Hero Camper Ranger. It has taken us all over Europe and never let us down, and the quality genuinely shines through on every trip. The whole experience of owning... Näytä lisää

Bestilte torsdag d 27/6 om formiddagen 1x Kompressor køleboks 45L. Varen leveret d 28/8 kl 9.34 ved min hoveddør. Havde godt nok bestilt til pakkeshop. Det var alligevel okay når leveringen var så... Näytä lisää

Køleboks melder F3 efter under 1 år Det tog noget tid før Herocamper responderede - de lovede at kigge på deres processer og spamfiltre for at undgå den slags forsinkelser fremover Uden videre... Näytä lisää

We bought our camper in 2021, I am writing the review now and I just had reason to get in touch with hero again. Firstly we love the camper, ok it’s not that big and might not be for everyone with... Näytä lisää

1. Matkailuautomyyjä
  2. Retkeilyliike
  3. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa
  4. Matkailuautotarvikkeiden myymälä

HeroCamper består af en række lækre produkter i eget navn. Lige fra den populære Hero Camper og Hero Skybox til bl.a. Robot Trolley, kølebokse, airconditions, varmeapparater samt en række produkter indenfor outdoor gear. HeroCamper ønsker at skabe de perfekte rammer for et udendørs eventyr.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lækkert produkt og super hurtig…

Lækkert produkt og super hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.

Hej Elvira,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og leveringstid.

Hurtig og præcis

Hej Erik,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.

Købte en camping bruser

Købte en camping bruser, er dog ikke taget i brug endnu, men ser fin ud. God butik og hurtig levering

Hej Helle,

Hurtig levering

Hurtig levering. God hjemmeside. God service. Gode priser til de ting vi skulle bruge.
Kan kun anbefale at handle ved Hero Campers

Per

19. helmikuuta 2024

Hej Abrahamsen,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har oplevet god service og er tilfreds med vores produkter og hjemmeside.

Team HeroCamper

Nem hjemmeside og finde rundt i

Nem hjemmeside og finde rundt i. Og lyn hurtigt afsenddelse af vare

29. marraskuuta 2023

Hej Tom
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du synes hjemmesiden er let at finde rundt i, og at du har fået en hurtig levering.

Super produkt.

Produktet blev leveret inden for tre dage, og lever helt op til mine forventninger.

17. lokakuuta 2023

Hej Dennis
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en hurtig levering og at produktet spiller.

Team HeroCamper

Varen modtaget uden problemer men ingen…

Varen modtaget uden problemer men uden nogen form for brugsansvisning. App'en til styring af køleboksen virker ikke til nyere versioner af Android. Men HeroCamping har været hurtige til at vende tilbage med løsninger, og det er god kundeservice!

14. syyskuuta 2023

Hej Søren

Tak for din feedback!
Da vi ønsker at spare på papiret, har vi lavet manualerne online, og der skulle gerne have fulgt en QR kode med du kan scanne, for at få manualen frem.
Du kan også åbne den direkte her;

Hvis du ønsker det, så vil jeg også gerne sende den til dig på mail i PDF format - så ræk blot ud til os på sales@herocamper.com

Ift. at det ikke virker til nyere verisoner af Android, er det ikke en feedback vi før har fået.
Har du mulighed for at række ud til os, så vi kan få det til at virke?

Jeg ser frem til at høre fra dig! :)

De bedste hilsner,

Marie

__________

Hej Søren

Vi har kigget ind i det med appen, og der kommer en større opdatering omkring 13. oktober 2023 - og her kommer det til at fungere til nye Android telefoner, så dette ikke er et problem fremadrettet.
Tak for at gøre os opmærksomme!

Hvis du fortsat mangler brugsanvisningen, så ræk endelig ud!

De bedste hilsner,

godt og hurtig levering

14. syyskuuta 2023

Hej Erling
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en fantastisk og hurtig levering.

Pages are quite slow.

6. syyskuuta 2023

Hi Jan
Thank you for taking the time to write us a review. We are constantly trying to improve our website and its loading speed and will try to improve it in the future.

With kind regards

Hurtig levering

Hurtig levering ved bestilling af tilbehør til min camper.
Altid god service, og hurtigt svar på mail.

4. syyskuuta 2023

Hej Tommy
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en fantastisk oplevelse og service hos os. Vi håber, at du bliver glad for udstyret til din camper.

Super hurtig levering

Hurtig lev og til billigste pris jeg kunne finde

2. elokuuta 2023

Hej Claus
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en service, der var tip top og en skarp pris.

Uinviterede spam mails

6. elokuuta 2023

Hej Jack
Vi er kede af, at du føler, at vi sender nyhedsmails uopfordret. Vi har tjekket vores email-system, og kan se, at den eneste mail, der er sendt til din e-mailadresse er en ordrebekræftelse for købet du har foretaget d. 7 august, som også indeholder et trackingnummer og en invitation til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.

Sikke en service

23. heinäkuuta 2023

Hej Jørgen
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en service, der var tip top.

Super service 👍😁

17. heinäkuuta 2023

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en superservice.

God service

God service - det var muligt at tale med en kompetent medarbejder.

13. heinäkuuta 2023

Hej Dan
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en god service.

Hej Jens
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5-stjerner! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hele vejen.

Nem hurtig levering.

Nem hurtig levering.
Mangler dog dansk instruktionsbog

6. heinäkuuta 2023

Hej Helle
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5-stjerner! Vi er glade for, at du havde en nem og hurtig levering.
Lige nu har vi desværre kun manualer til vores kølebokse på tysk, engelsk og fransk. Men vi vil helt sikkert overveje at lave en dansk version også.