Fatalne dezodoranty w kremie! Nie dość, że nie są skuteczne to jeszcze potwornie wysuszają skórę pod pachami…! Z miękkiej skóry po Rexonie za 10 zł zrobiła się skóra szorstka jak u gada… Brawo hempk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Stosuje od jakiegoś czasu naturalny dezodorant konopny w kremie i jestem zachwycona tym, że jest to produkt wegański, jest wykonany w 100 % składników naturalnych. Dbam o swoje ciało i zależy mi na ty... Näytä lisää
Znalazłam Was Kochani i Wasze cudne,naturalne kosmetyki i nie tylko w internecie,postanowiłam niezwłocznie przekonać się jak one działają w realu i szybciutko zamówiłam.Teraz już i ja mam to cudo dez... Näytä lisää
Do 3 razy sztuka- szukałam olejku w innych sklepach- wydałam mnóstwo kasy, niestety na podróby. Stwierdziłam że spróbuje ostatni raz gdy trafiłam tutaj. I mam!!! O tutaj już zostanę! I dobrze, że wesz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hempking is a company with passion and love for products made of cannabis sativa.At Hempking we focus on innovation and flexibility.In the production process of we use only natural components, pure extracts of the highest quality. In this matter, we do not compromise, that's why our lead on the local and global market. All our products are thoroughly examined by external laboratories, and the results of the analysis are public, that is why our clients are sure that they receive a product that meets their expectations.
Yhteystiedot
Choroszczańska 24, 15-732, Białystok, Puola
- +48882517912
- info@hempking.eu
- www.hempking.eu
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bardzo lubię ten sklep
Bardzo lubię ten sklep. Bogaty asortyment. Obsługa bardzo miła, zawsze chętna do pomocy.

Rewelacja
Co tu dużo pisać..... Dziękuję, że JESTEŚCIE 💪🕊️💚 Wasze produkty są rewelacyjne.
Zaczęłam używać sama, a TERAZ już polecam i zamawiam dla bliskich 💪

Deozodorant męski
Bardzo polecam dezodorant męski. Kobiety też mogą go używać ponieważ zapach jest świeżej mięty a nie typowo męski. Testowałam już wiele naturalnych dezodorantów i nie miałam dużej nadziei kupując ten ale chciałam wypróbować. Dezodorant okazał się naprawdę hitem. Brak nie przyjemnego zapachu przez cały dzień, a jestem osobą która łatwo się poci. Jestem w szoku, że naturalny dezodorant w kremie może działać jak najlepszy dezodorant z drogerii!

Dlaczego kupiłam?
Już wcześniej korzystałam z olejku cbd,dzialal na mnie wyciszająco i pozwalał spać spokojnie.teraz zakupiłam go córce i mamie zeby zniwelowac probleny ze snem,tyle że w nieco niższym stężeniu.sobie kupiłam herbatkę kojopna.zakup pierwszorazowy więc ciężko o opinię.

Vastaus yritykseltä Hempking
Zakup witaminy D3 z możliwością…
Zakup witaminy D3 z możliwością przeprowadzenia testu jej poziomu to strzał w 10-tkę. Myślę,że ta forma mogłaby być rozszerzona o ADEK.

POLECAM w 100%
Bardzo rzetelnie doradzono mi wybór produktów. Rozmowa telefoniczna była wielką przyjemnością. Wyczuwałam kompetencję i życzliwość. Otrzymałam krem, za który zapłaciłam mniejszą kwotę od podanej w cenniku. Dziękuję za próbki. POLECA w 100%

Vastaus yritykseltä Hempking
Pierwszy raz zamawiałam i jestem…
Pierwszy raz zamawiałam i jestem zachwycona.
Mus pięknie rozprowadza się na skórze, jogurtowy ma przepiękny zapach. Skóra nie jest tłusta i pięknie nawilżona.

Podczas miłej rozmowy telefonicznej
Podczas miłej rozmowy telefonicznej, otrzymałam rabat przysługujący na hasło MADRA BABCIA. Wysyłka błyskawiczna, na drugi dzień po rozmowie przesyłka już czekała w paczkomacie.

Firma godna polecenia
Witam. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług firmy Hempking. Zamówiłam 1 opakowanie tabletek z CBD i po pół dnia zatelefonowała do mnie Pani z zapytaniem, czy chcę kupić dodatkowe opakowanie za dużo niższą cenę. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona

Estetycznie zapakowane
Estetycznie zapakowane, szybka dostawa mimo że pod granicę holenderską

Vastaus yritykseltä Hempking
Moje doświadczenie z tą firmą jest…Gosia
Moje doświadczenie z tą firmą jest jeszcze niewielkie ,ale jest potencjał.. szybka przesyła, towar się zgadza.

Vastaus yritykseltä Hempking
Szybko otrzymałam dobrze opakowane…
Szybko otrzymałam dobrze opakowane zamówienie/

Tabletki nasenne działają
Jestem bardzo zadowolona z zakupu tabletek nasennych.Polecam innym potrzebującym.

Vastaus yritykseltä Hempking
Szukałem oleju cbd dobrej jakości i…
Szukałem oleju cbd dobrej jakości i wybrałem Hempking z uwagi na pozytywne opinie oraz po obejrzeniu filmu i rekomendacji od Okiem Chemika. Realizacja zamówienia była bardzo sprawna i trwała jeden dzień.

Olejek i such cbd
Bardzo szybka dostawa, super zapakowane , a sam olejek testuję, mam wrażenie , że łagodzi bóle głowy ale to już muszę poczekać na następny atak migreny , choć mam nadzieję, że teraz to już nie będę tak cierpieć jak ostatnio. Biorę go profilaktycznie i na wyciszenie.

Super obsługa
Bardzo szybka i sprawna obsługa mimo wzmożonego czasu przedświątecznego.

Trustpilot-kokemus