Fatalne dezodoranty w kremie! Nie dość, że nie są skuteczne to jeszcze potwornie wysuszają skórę pod pachami…! Z miękkiej skóry po Rexonie za 10 zł zrobiła się skóra szorstka jak u gada… Brawo hempk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Stosuje od jakiegoś czasu naturalny dezodorant konopny w kremie i jestem zachwycona tym, że jest to produkt wegański, jest wykonany w 100 % składników naturalnych. Dbam o swoje ciało i zależy mi na ty... Näytä lisää
Znalazłam Was Kochani i Wasze cudne,naturalne kosmetyki i nie tylko w internecie,postanowiłam niezwłocznie przekonać się jak one działają w realu i szybciutko zamówiłam.Teraz już i ja mam to cudo dez... Näytä lisää
Do 3 razy sztuka- szukałam olejku w innych sklepach- wydałam mnóstwo kasy, niestety na podróby. Stwierdziłam że spróbuje ostatni raz gdy trafiłam tutaj. I mam!!! O tutaj już zostanę! I dobrze, że wesz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hempking is a company with passion and love for products made of cannabis sativa.At Hempking we focus on innovation and flexibility.In the production process of we use only natural components, pure extracts of the highest quality. In this matter, we do not compromise, that's why our lead on the local and global market. All our products are thoroughly examined by external laboratories, and the results of the analysis are public, that is why our clients are sure that they receive a product that meets their expectations.
Yhteystiedot
Choroszczańska 24, 15-732, Białystok, Puola
- +48882517912
- info@hempking.eu
- www.hempking.eu
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Non responsive and ignorant sales team
Non responsive and ignorant sales team. Never answer calls or emails, good luck trying to find out where your lost packages are.
Jestem w 100% zadowolona
naturalny dezodorant w kremie
zamówiłam dezodorant w kremie za namową mojej koleżanki. Super produkt jakże inny od rolon i tym podobnych. Jestem miło zaskoczona. Po użyciu kremu nie ma lepkiej powłoki i na dodatek bardzo delikatnie pachnie. zamówiłam pełne opakowanie65 g świetny skład i długa data ważności. Otrzymałam ,,gratisa"- jogurtowy mus do ciała to dopiero jest magia! zapach niesamowity i super konsystencja! dziękuję firmie to naprawdę świetna reklama i zachęta do następnego zamówienia. Polecam dla niezdecydowanych nie będziecie żałować, Bola

Świetny olejek
Olejek bardzo mi pomaga od długiego czasu. Ma świetne działanie uspokajające, antydepresyjne, wzmaga apetyt i genialnie reguluje cały układ nerwowy. Korzystałem w życiu z różnych leków psychotropowych i żaden nie wykazał takiego działania, przy prawie żadnych efektach ubocznych.

Vastaus yritykseltä Hempking
Bardzo sprawna i miła obsługa
Bardzo sprawna i miła obsługa. Produkty bardzo dobrej jakości. Trafiłam poprzez rekomendację MĄDREJ BABCI. Produkt polecony na dobry sen faktycznie okazał się super. Używam od 3 miesięcy . Zasypiam szybko , śpię , w większości bez wstawania do toalety. Wysypiam się oki. Dezodorant bardzo skuteczny ,o pięknym zapachu.Dziękuję.

Vastaus yritykseltä Hempking
Firma rzetelna .nigdy nie miałam…
Firma rzetelna .nigdy nie miałam problemu z zamówieniem nawet w trakcie przerwy w dostawie zadzwoniono podano przyczynę i przeproszono mnie za te usterki.
kiedy z mojej strony nie odebrałam zamówienia bez problemu odesłano mi zamówienie.
elastyczni i bezproblemowi.

Polecam gorąco
Polecam gorąco! Zamówiłam kilka produktów - krem do rąk, dezodorant i herbatę. Wszystko super!

Vastaus yritykseltä Hempking
Dopiero zaczynam swoją przygodę z wami
Dopiero zaczynam swoją przygodę z wami, ale już po kilku dniach stosowania dezodorantu jestem b. zadowolona, co do pozostałych próbek nie mam na razie zdania pozdrawiam

Vastaus yritykseltä Hempking
Przesyłka szybka i dobrze zapakowana
Przesyłka szybka i dobrze zapakowana, co do produktów to jeszcze nie zdążyłam wypróbować.

Dezodoranty bez aluminium.
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Skorzystałam z promocji. Jednak dezodorant, który zakupiłam, sztuk 5, na prezenty, nie nadaje się do użytku, ponieważ zapach po paru godzinach od zastosowania jest nie do zniesienia. Sama czuję, że jest nieprzyjemnie. A co dopiero inni...
bezproblemowy
Szybka, nieskomplikowana dostawa z kilkoma opcjami dostawy, ale przede wszystkim bezpłatna wysyłka

Szybka realizacja zamówienia!:-)…
Szybka realizacja zamówienia!:-) serdecznie polecam!

Trustpilot-kokemus