Helsingborgshem kan bättre. Undrar om dom är intresserade?
Jag har bott många år i Helsingborgshem och standarden på hur man tar han om sina gäster har blivit sämre med åren till nästan absolut avsaknad till förståelse eller en vilja att hjälpa till. Jag har haft två cases nyligen där jag fått samma behandling,,, man är jobbig för att man höra av sig och vill ha hjälp. Josefine som är en av de områdesansvariga för Helsingborgshem, borde ta en charmkurs samt lära sig lite grann om hur man tar hand om kunder, ja just det, vi är inte bara hyresgäster, vi är kunder för er. En gången ville hon inte hjälpa till med en störig granne jag hade problem med utan hänvisade till en outsourcad funktion som är totalt värdelös och helt orelevant och när jag pushade henne lite grann var hon besvärad och sakande förmågan att förstå att jag som hyresgäst/kund faktiskt har rätt att kräva ni tar åt er av min information och faktiskt ska hjälpa till så gott det går utan att personen på andra sidan luren ska känna att ni tycker man är jobbig. Jag ringer inte ner er med klagomål och när jag ringer så är det faktiskt befogat oavsett vad det gäller. Andra gången Josefine igen och svaren man får?. Ibland undrar jag om det är med en robot jag kommunicerar. Total avsaknad på hjälpsamhet och medmänsklighet. Man har nyligen satt in ett parkeringsbolag som sätter böter på ens bil om man inte har ett parkeringstillstånd. Kan tyckas vara ok tills man inser att det är helt fel. Jag har ALDRIG fått ett parkeringstillstånd att lägga i rutan. För ett tag sedan framkom det till Helsingborgshems kännedom att denna parkerings adress varit lite "bortglömd" och jag har inte sett en hyreshöjning på 20 år för min parkeringsplats.
Kan det har varit så att när man kom på detta glömde man även kolla av vem som haft gamla hyresavtal där inget parkeringstillstånd har behövts(gamla goda tiden) tidigare och alla nya uthyrningar har man gett ut dessa tillstånd, men glömt bort kolla av gamla hyresgäster och om dom har P-tillstånd?
Jag tycker sättet som detta ärende liksom det andra hanterades, var en direkt icke trevlig upplevelse och direkt oprofessionellt, där man var besvärad att jag hade en undran som slutligen ledde till ett klagomål.
Nu har jag två parkeringsböter för Helsingborgshems försumlighet och parkeringsbolaget hotar med tingsrätten om jag inte betalar.
Tack så mycket Helsingborgshem. Hoppas ni får en riktigt trevlig jul
22. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu