Health2Work Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben erg teleurgesteld over de service. Ik had een bureau, stoel en scherm besteld en hiervoor een bezorgafspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd de levering + installatie afgezegd, omdat mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Näytä lisää

1. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  2. Apuvälinemyymälä
  3. Toimistotarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, goede service, meedenken met de klant en altijd snel handelen. Zeer tevreden.

14. kesäkuuta 2021

Fijne samenwerking

Health2work is voor mij een fijne partij om zaken mee te doen. Korte lijnen, direct aanspreekpunt en prettig contact. Ze denken mee, zijn praktisch ingesteld en hebben en prima service! Top!

11. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Healt2work denkt creatief mee…

Healt2work denkt creatief mee in het oplossen van een vraagstelling. En dat is iets waar ik behoefte aan heb. De ontwikkelingen in de markt gaan zo snel dat dit voor mij niet is bij te houden. En gaat er een keer iets niet goed: dan wordt het opgelost!

10. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Goede expertise in huis en prettige en…

Goede expertise in huis en prettige en duidelijke communicatie. Health2Work kan goed en deskundig adviseren bij vraagstukken omtrent gezond werken, inrichting werkplek etc. Zeer behulpzaam bedrijf.

9. kesäkuuta 2021

Uitstekende service

Health2Work is al enkele jaren een klant van ons en het contact verloopt zeer prettig, Health2Work biedt goede service en denken in oplossingen.

7. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Health2Work

Bedankt voor deze complimenten :) Mocht je advies nodig hebben dan staan we voor je klaar!

Denken met je mee!

Jong, enthousiast bedrijf. Denken graag met je mee en proberen elk probleem voor je op te lossen. Goede communicatie, laagdrempelig. Prijs/kwaliteit is in verhouding.

Vastaus yritykseltä Health2Work

Leuk om te horen! Bedankt voor de complimenten :) Mocht je nog eens hulp nodig hebben dan helpen we je graag.

top bedrijf

Zeer leuk en goed bedrijf, we werken al jaren met ze.
Ze komen na wat ze zeggen en kwaliteit die ze leveren is goed.
makkelijk om afspraken met ze te maken.
Altijd zeer vriendelijk en goed geholpen, meedenken dat doen ze ook.
Bovendien leveren ze ook erg snel en als er dan iets is wat later komt, dan melden ze dat.

Vastaus yritykseltä Health2Work

Bedankt voor deze complimenten :) We hopen jullie nog vele jaren te kunnen helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ervaar de samenwerking met…

Ik ervaar de samenwerking met Health2Work als zeer prettig en betrokken. Ze denken graag met je mee en schuwen 'out of the box' oplossingen niet!

Vastaus yritykseltä Health2Work

Fijn om te horen :) We denken graag 'out of the box' om zo tot de beste oplossing te komen!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking. Korte lijnen. Vakkundig personeel. Vriendelijk personeel. Ze denken met de klant en zo kom je samen tot een mooie oplossing van een probleem.

Vastaus yritykseltä Health2Work

Goed om te horen :) We staan altijd voor je klaar om samen de beste oplossing te vinden.

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service en dienstverlening opmaat!

Gedurende alle jaren van samenwerking perfecte service en dienstverlening.
Het onderscheid van Health2Work ten opzichte van collega bedrijven zit hem in de "opmaat" dienstverlening, meedenken met de klant en de after sales.
Daarnaast fijne mensen om mee op te trekken.

Altijd doen!

Vastaus yritykseltä Health2Work

Bedankt voor de complimenten :) Op naar nog vele mooie jaren samenwerken!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, denken altijd graag mee en goede service. Ben ook al paar jaar heel erg blij en geholpen met mijn RollerMouse Red!

3. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Health2Work

Goed om te horen dat de RollerMouse Red een goede oplossing voor jou is :) Bedankt voor het compliment.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin