Ontevreden na migratie vanuit Incura
Na migratie vanuit Incura (waar ik tevreden over was) ben ik niet tevreden over de afhandeling van problemen waar ik rondom de migratie tegen aan ben gelopen.
Enkele gegevens verloren, functionaliteiten die niet werken in HCI GGZ die in Incura wél werkten (geen BTW specificatie op factuur mogelijk, niet mogelijk een zorglabel zoals digitale zorg toe te voegen aan een specifieke afspraak in plaats van heel traject, niet mogelijk om een specifieke prijstabel te maken voor een zelfbetaler anders dan het NZA tarief, etc), een support afdeling met op zich vriendelijke medewerkers maar zeer beperkte bereikbaarheid...
Op een gegeven moment leek het of ik het werk van de support afdeling zat te doen met alle gebreken die ik onder de aandacht bracht, maar waarop ik het misplaatste advies kreeg (in verband met de 'vele meldingen die ik deed') om gebruik te maken van de betaalde service om 'het programma beter te begrijpen'. Ik denk dat ik (de gebreken in) het programma sneller door had dan HCI GGZ zelf.
Klantmanager toont geen enkele bereidheid om gebreken te erkennen en oplossingen te bieden. Ik moest het doen met het antwoord dat er 1000+ praktijken zeer tevreden zijn en dat als ik specifieke wensen heb, er nog andere aanbieders op de markt zijn. Uiteraard heeft HCI GGZ vóór de migratie niet verteld welke functionaliteiten ik allemaal zou missen na de migratie, dus dat is natuurlijk mosterd na de maaltijd. Bovendien gaat het om ontbrekende functionaliteiten die niets te maken hebben met specifieke eisen, maar met basis functies die als GGZ aanbieder nu eenmaal onderdeel van het werk zijn.
HCI GGZ is zich er waarschijnlijk prima van bewust dat een hulpverlener na zoveel ellende van een migratie niet op vrijwillige basis nog eens over stapt naar een andere aanbieder...en dus doorgaans eieren voor zijn/haar geld kiest. Slechte service wat dat betreft!
5. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu