Hcautoodder Arvostelua 158

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Købte en bil ved Hc Auto og hentede min bil for en uges tid siden. Fandt desværre ud af at der sivede luft ud ved et at dækkene. Ringede til værkstedet og fik en tid dagen efter til at få det fikset.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har fornyeligt købt en Toyota Auris hos HC Auto. Jeg konstaterede flere småfejl og mangler bl.a ved safety sense systemet og automatisk stop. Alle fejl blev anerkendt umiddelbart og forsøgt udbed... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

God kundeservice og flink sælger

Synes der har været god kundeservice og Thomas der solgte mig bilen var super flink og venlig. De gav mig også en god pris for min gamle bil, som de tog med i handlen.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Cecile. Det var hyggeligt at møde dig og se hvor glad du blev for din nye fine bil. Vi håber at se dig herude om 1 år når bilen skal til service. HC Auto.

Tålmodig, tryg og fair

Jeg har købt min allerførste bil hos Henrik og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Meget imødekommende, tålmodig, fair og tryg service lige fra første opkald til endelig handel. Varmeste anbefaling herfra!

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Katrine. Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at din første bilhandel blev en god oplevelse. At købe sin første bil er noget helt særligt, og vi er glade for vi kunne være en del af den proces. HC Auto.

Kæmpe anbefaling

Jeg benytter mig af deres værksted .
Altid hurtig og professionel hjælp.
Jeg har stået med håret i postkassen tæt på lukketid, og stadig fået den hjælp jeg havde brug for!

kæmpe anbefaling!

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Christina. Mange tak for din flotte anmeldelse og de positive ord om vores værksted. Vi er glade for du oplever os som både professionelle og hurtige. Tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. God dag. HC Auto.

Saanut 5/5 tähteä

Taknemmelig for at blive prioriteret i en travl tid.

God og professionel service med særligt godt kundefokus og forståelse for løsning/service i akut situation, selvom at der var MEGET travlt grundet nye regler for vinterdæk. TAK for at I lykkedes med at skabe plads i kalenderen med så kort varsel så jeg i løbet af få dage fik min bil kørende igen . Det er vi meget taknemmelige for. Vi ses :-)

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Søren. Tak for din fine anmeldelse-dejligt at høre at I blev hjulpet, også i en travl periode. HC Auto

Saanut 5/5 tähteä

God modtagelse og meget fint service

God modtagelse og meget fint service. Jeg synes at autoværkstedet har mange dygtige medarbejdere.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Doreen. Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os. HC Auto.

Saanut 5/5 tähteä

Købte min første bil her Mokka-e

Købte min første bil her Mokka-e. Den er super skøn og kører fantastisk! Fik den bedste service og professionelle råd inden køb. Kan kun anbefale HC auto Odder hvis du skal have en god bil:-)

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Sofie. Tak for de pæne ord. Du fik lige den bil, der passede til dig. Det er fedt når det hele bare lykkedes. Stort tillykke med din nye bil. HC Auto.

Saanut 5/5 tähteä

Bedste service og sødeste personale

Har for nyligt købt min 1. El-bil ved HC Auto. Der var ingen fejl eller mangler og fik den bedste service man kan ønske sig af det sødeste personale.

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Savannah. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre du er glad for bilen og vores service. Kør trygt... du er altid velkommen tilbage. HC Auto.

Saanut 5/5 tähteä

Super god betjening og forståelig…

Super god betjening og forståelig gennemgang af den nye bil meget tilfredsstillende

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hvor er vi glade for du har taget dig tid til at anmelde os. Det betyder meget for os at du bliver sat ordentligt ind i bilens funktioner. Rigtig god køretur fremover. HC Auto.

Saanut 5/5 tähteä

Ærlig og hjælpsom service – kan varmt anbefales

Jeg troede, jeg havde et problem med en af mine bagbremser pga. en mærkelig lyd, men det viste sig, at jeg havde mistet to bolte på venstre baghjul. HC Auto i Odder fandt hurtigt fejlen og hjalp mig med det samme – og de ville endda ikke have betaling for det. Super service og virkelig flinke folk! Kan varmt anbefales.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Nikolaj. Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for vi kunne hjælpe dig....også selvom det var ub denne gang (smiler). Din tilfredshed er det vigtigste for os. Du er meget velkommen herude igen. God dag. HC Auto

Saanut 5/5 tähteä

Ville egentlig gerne have givet flere stjerner

Ville egentlig gerne have givet mere end fem stjerner. Vi bøvlede med elektriske fejl, som udløste, først manglende bremselys, så konstant bremselys og en bremsekontakt der brændte af tre gange. Det viste sig, at de pærer vi havde fået sat i, var forkerte. HC fin bilen ind to gange inden de lokaliserede og fandt fejlen. Vi blev presset ind i en hel fuld kalender og selvom det tog en del tid at finde fejlen, slap vi ret billigt.

7. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Michael. Tak for de flotte ord. Vi er glade for vi kunne løse opgaven, så I blev tilfredse. Vi håber at se Jer herude igen næste gang bilen skal til service os. HC Auto.

Saanut 5/5 tähteä

Vi valgte at tage ud til HC Auto,da de…

Vi valgte at tage ud til HC Auto,da de havde et stort udvalg af Opel Mokka el biler.Vi blev straks mødt af en meget venlig sælger Henrik,han er helt ned på jorden og den service vi fik den dag var helt i toppen .Vi var ikke i tvivl om,at her skal vi handle.Vi købte en Mokka og er super glade for bilen.Kan varmt anbefale stedet.Kunne man give mere end 5 stjerner,havde vi gjort det.

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Ina. Mange tak for din fine anmeldelse. Henrik blev glad for de pæne ord om ham. Glad for du netop påpeger vi er nede på jorden. Dette er netop en af vores værdier her i forretningen. Slutteligt tillykke med Jeres nye fine Opel Mokka. HC Auto

Har lige købt Opel Mokka el bil

Har lige købt Opel Mokka el bil, super fin service og hjælpsomhed. Måtte lige køre forbi HC. auto dagen efter jeg havde min nye bil, da jeg havde et par spørgsmål. Det var dejligt at de havde tid og overskud til at sætte mig ind i bilens mange funktioner, samt de sagde, jeg bare kunne komme igen, hvis der var noget jeg var i tvivl om.

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Merete. Tak for handlen. Du er altid velkommen herude med spørgsmål til bilens funktioner. Stort tillykke med din nye fine Opel Mokka. HC Auto

Saanut 5/5 tähteä

Har fornyligt købt bil nr 2 hos HC Auto…

Har fornyligt købt bil nr 2 hos HC Auto i Odder samt fået reparationer/service m.m lavede hos dem. Både i salg og på værkstedet går tingene som smurt med fin behandling samt professionel og hurtig udførelse.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Alexander. Dejligt du oplever det hele bare spiller. Det er vores fornemste opgave hver dag. God weekend. HC Auto

Saanut 5/5 tähteä

Super hurtig til at servicere med tid…

Super hurtig til at servicere med tid og udførelse af min bil. Søde og venlige kompetente personer.

24. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Alice. Når man har brug for os så skal vi være klar. Dejligt du har oplevet dette herude. HC Auto

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en el bil hos HC Auto Odder…

Jeg købte en el bil hos HC Auto Odder for små 3 måneder siden. Det gik rigtig fint, jeg henvendte over mail at jeg var interreseret i den pågældende bil og blev meget hurtigt kontaktet vedr. en fremvisning af bilen. Det skal siges at jeg bor en pæn bid fra Odder så fremvisningen foregik over FaceTime.

Alt går fint og der bliver aftalt en afhentningsdato.
Dagen kommer hvor bilen skal hentes, vi gennemgår bilen en ekstra gang for at bekræfte FaceTime fremvisningen var ok.
Vi går tilbage på kontoret, bilen bliver betalt, jeg får nøglerne hvorefter jeg får beskeden om at jeg må Google mig frem til hvordan bilen virker, for det har pågældende sælger ikke styr på, der tabte jeg lidt kæben, det synes jeg er lidt et selvmål at man ikke aner hvad man går og sælger.

Da jeg kommer hjem finder jeg ud af at appen til bilen er låst til tidligere ejer, jeg henvender mig til HC Auto om de kan hjælpe uden at få noget respons, jeg løser selv problemet.

Nu da vejret er skiftet har jeg haft brug for min el bagrude og konstaterer at de 3 nederste tråde ikke virker, jeg retter henvendelse til HC Auto igen uden nogen form for respons. Men den skal jeg nok også selv fikse, har aldrig oplevet ringere kundeservice må jeg indrømme.

Det lader åbenbart til at når der er penge i farvande kan man hoppe og danse og når pengene er kommet i kassen kan kunden sådan set klare sig selv.

Blot en anbefaling her fra
Tænk jer om en ekstra gang før i vælger at handle her

9. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Lars. Vi må bare lægge os fladt ned her og sige ud fra din fremstilling, at det har ikke været et godt nok forløb. Det vil vi gerne beklage over for dig. Håber dog du er glad for din nye bil. Vedr din bagrude hjælper vi dig selvfølgeligt meget gerne. Tag blot direkte fat i vores værkfører. HC Auto

Saanut 5/5 tähteä

Henvendte mig til HC Auto for at købe…

Henvendte mig til HC Auto for at købe min første bil og servicen var i top.
Behagelig oplevelse, hurtigt klaret, styr på tingene. Prisen var god og de sørgede for at gøre bilen så god som ny, før jeg hentede den.

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej med dig. Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse herude. Vi har en dygtig indkøber. Dette gør at vi kan sælge bilerne til gode priser og ligeså en klargøringsmand med 27 års erfaring ,som bare ved hvordan en ny kunde skal have sin bil leveret. Vi glæder os til at se dig igen herude. HC Auto

Min første bil

Jeg kom for, at købe min første bil og blev mødt af Skaarup, en utrolig venlig og kompetent sælger. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og han har sørget for, at de ting jeg efterspurgte blev løst. Oveni gjorde han det vigtigt for mig at forstår “der findes ingen dumme spørgsmål” hvilket var rigtig rart at høre.

Jesper der arbejder på værkstedet var virkelig flink til at hjælpe med CarPlay, og tog sig god tid. Jeg vil anbefale HC Auto Odder til alle.

Mvh Nina

3. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Nina. Tak for din fine anmeldelse. Både Skaarup og Jesper blev glade for rosen. God weekend til dig. HC Auto

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god service og ro i maven

Min kæreste og jeg har lige købt vores første fælles bil hos Henrik. Den sødeste og mest behagelige bilsælger vi har mødt i vores søgen. Jeg havde en god fornemmelse og ro i maven efter vores besøg! Henrik blev over tid for, at vi kunne køre en sidste og be- eller afkræftende tur i bilen inden vi skrev under. Vi har følelsen af, at der nok skal blive taget hånd om det ved eventuelle fejl på bilen eller spørgsmål til den. Vores gamle bil blev taget i bytte til en fin pris, så alt i alt en virkelig god oplevelse med rigtig god service og humør.

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej med Jer. Det er vigtigt med ro i maven når man skal investere i en ny bil. Henrik blev glad for I syntes det om hans arbejde. I er meget velkomne igen. HC Auto

Super fin oplevelse😊

Super fin oplevelse😊. Venlig dialog og hurtig levering af ny bil. God instruktion. En rigtig god oplevelse😊

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej med Jer. Dejligt at høre at I har været tilfredse. Er der spørgsmål til bilens funktioner tager i endeligt bare fat i os. HC Auto.

ALTID den bedste betjening

ALTID den bedste betjening! Venligt og imødekommende personale! Hurtig og ordentlig behandling uanset bilmodel. Ved seneste besøg en fredag eftermiddag kom jeg med en skrue i dækket - jeg blev betjent med det samme, dækket blev lappet og jeg kunne køre derfra igen et kvarter senere - perfekt!
Tusind tak for jer!!

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hcautoodder

Hej Charlotte. Det er vigtigt for os at holde Jer vores kunder kørende. Jeres positivitet herinde var med med til at gøre fredag eftermiddag hyggeligere. Tak for dette. HC Auto.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin