Jeg har idag været til forundersøgelse på HCA, hos Jesper. Jeg har kun godt at sige, aldrig har jeg ført mig så hørt hos en plastikkirurg og kan heller ikke beskrive måden at tryghed og glæde jeg... Näytä lisää

Har for en måned siden fået lavet en stor maveplastik inkl.fedtsugning. Hele vejen igennem har jeg kun mødt professionelt personale ligefra sekretær, sygeplejerske, anæstesilæge og så selvfølgelig He... Näytä lisää

Jeg har fået lavet BFO på HC Andersen klinikken, og idag fået lavet en lille tilrettelse helt uden beregning. Jeg har haft en rigtig god oplevelse begge gange - Henrik er omhyggelig, professionel og... Näytä lisää

Jeg fik foretaget en brystforstørrende operation hos H.C. Andersen Klinikken, som deres dygtige kirurg Rasmus stod for. Al tvivl og tøven forsvandt som dug for solen, allerede kort inde i min første k... Näytä lisää

1. Plastiikkakirurginen klinikka

HCA Klinikken – Eksperter i kosmetisk plastikkirurgi Hos HCA Klinikken i Odense møder du en klinik med høj ekspertise inden for kosmetisk plastikkirurgi. Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger, og er bl.a. specialister inden for brystforstørrende operationer (BFO) og mommy makeovers, hvor fokus er på at hjælpe kvinder med at genfinde deres kropslige selvtillid og velvære. Med et erfarent team af specialuddannede plastikkirurger og sygeplejersker med mange års erfaring, er HCA Klinikken kendt for at levere trygge, professionelle og individuelt tilpassede behandlinger. Vi finder det ekstremt vigtigt, at alle patienter føler sig både hørt og forstået. Derfor indledes enhver behandling med en grundig konsultation, hvor dine ønsker og behov bliver drøftet i detaljer, og hvor du får professionel vejledning om de muligheder, der bedst matcher dine forventninger. Brystforstørrelse er en af klinikkens mest efterspurgte behandlinger. Med anvendelse af de nyeste teknikker og materialer garanteres naturlige resultater og maksimal sikkerhed. Mommy makeover kombinerer ofte brystforstørrelse, brystløft, maveplastik og fedtsugning for at genskabe kroppens form og proportioner efter vægttab. HCA Klinikken tilpasser enhver behandling til den enkelte patient for at opnå smukke og harmoniske resultater. Med en professionel tilgang og fokus på tryghed og æstetik er HCA Klinikken det oplagte valg for dig, der ønsker kosmetisk plastikkirurgi udført med præcision og omsorg.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg har idag været til forundersøgelse…

Jeg har idag været til forundersøgelse på HCA, hos Jesper.
Jeg har kun godt at sige, aldrig har jeg ført mig så hørt hos en plastikkirurg og kan heller ikke beskrive måden at tryghed og glæde jeg gik hjem med, andet end at jeg glæder mig så meget til november, hvor Jesper skal hjælpe mig af med mine gener efter et stort vægttab ❤️
Så mange tak 😃❤️
Mvh Suzannah

17. huhtikuuta 2026

Jeg kan ikke anbefale stedet!

Jeg kan ikke anbefale stedet!

Da jeg skulle have lavet maveoperation og syet mavemuskler sammen pga kejsersnit, får jeg en tid hos Rasmus, som jeg bad om, men da jeg kommer får jeg pludselig Henrik.

Henrik lover blandtandet at sy mine delte mavemuskler sammen, men da jeg spørger efter operationen er overstået har han IKKE syet dem sammen, og får beskeden at de selv havde fundet sammen. Dette passer ikke. Da jeg senere (efter alle forbindinger er fjernet) er utilfreds med fedtsugningen, får jeg en re-operation i KUN lokalbedøvelse, hvilket gør virkelig ondt, og jeg spjætter flere gange, det er som om han også filer på mine knogler. Og i dag har jeg voldsomme smerter i hofterne efter nr 2 operation i lokalbedøvelse, og han vil hverken lave endnu en re-operation eller kompensere for sine fejl.

Jeg gør også klinikken opmærksom på, både 1 år før operationen, og nogle måneder før, at jeg ikke kan tåle mælkeprotein, så derfor skal have plantebaseret mælk, ost, smør, hvis det er. De svare, det skal de nok sørge for, men der er intet til mig, da jeg er indlagt. En af sygeplejerskerne, køber selv en smør med til min bolle om morgenen - virkelig sødt af hende!! 👍

1. maaliskuuta 2026

Jeg fik en mommy makeover d

Jeg fik en mommy makeover d. 5 december ( min fødselsdag) 🤩🥳🇩🇰 alle huskede min fødselsdag 🥹 og der stod flag på mit bord inde på min stue. 🇩🇰 jeg blev taget godt imod både min kirug Jesper, Allan fra anæstesi og sygeplejskerne. Jeg var lidt nervøs inden operationen, men Allan var så god til at gribe mig. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Jesper er rigtig behagelig. Og har en humor jeg kan følge med på 😅. Og det vigtigste af det hele er jo resultatet. Og det er jeg også bare rigtig rigtig glad for! Tænk at jeg kan føle mig som mig selv igen. 🥹 jeg har fået rigtig god vejledning undervejs! 5 stjerner herfra!

5. joulukuuta 2025

Hej Laura
Hvor er vi glade for at høre, at din Mommy Makeover blev som du havde håbet på.
Vi giver din fine tilbagemelding videre til teamet. Tak.

Virkelig god oplevelse

Jeg fik lavet en øvre øjenlågsoperation d. 8/12.
Lige fra mit første telefonopkald, hvor jeg bestilte tid til forundersøgelsen, har jeg følt mig tryg og mødt af venlighed.

Forundersøgelse hos Christian Rehammar gjorde beslutningen om operation nem. Han var virkelig behagelig, og meget professionel.

Til operationen blev jeg igen mødt af varme, smilende mennesker, både i receptionen, og på operations stuen.
Stemningen var professionel, og samtidig også løs, og humoristisk.

Det er halvanden uge siden min operation, så jeg venter stadig på det endelige resultat, men jeg er allerede meget godt tilfreds, og meget glad for, at jeg valgte min operation på HCA.

Jeg er blevet vejledt rigtig godt under hele forløbet, og haft god kommunikation med både Christian, og resten af teamet.

Tak for en rigtig god oplevelse!

🥰🤩👀☀️

8. joulukuuta 2025

Hej Line
Tak for din fine anmeldelse. Først og fremmest tillykke med dit resultat efter operation af øvre øjenlåg hos os.
Den måde du beskriver vores klinik og kundeoplevelsen er præcis sådan som vi også selv oplever det. Høj faglighed og professionalisme går hånd i hånd med en stemning af ro og afslappethed, som vores personale og fysiske rammer bidrager med. Tak.

Kæmpe anbefaling

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos HCA Klinikken. Hele teamet var professionelle, imødekommende og utrolig hjælpsomme. Jeg blev opereret af Christian Rehammar (fik lavet en BFO), og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kirurg. Han er både ekstremt dygtig, omhyggelig og god til at forklare alt, så man føler sig helt tryg. Mit resultat her tre måneder efter er blevet så flot, og det er tydeligt, at han virkelig mestrer sit håndværk.

Vibeke var min anæstesilæge, og hun var ligeledes enormt dygtig og beroligende. En stor tak til alle sygeplejerskerne, især Trine, som fik mig til at føle mig i de bedste hænder hele vejen igennem. Jeg manglede aldrig noget.

Kan varmt anbefale HCA Klinikken!

8. syyskuuta 2025

Hej Caroline
Tusinde tak for denne skønne anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at din brystforstørrelse blev lige som du drømte om, og vi fik givet dig en god oplevelse omkring forløbet. Vi giver din ros videre.
HCA Klinikken

Jeg er ovenud lykkelig og tilfreds

Jeg er ovenud lykkelig og tilfreds! I september 2025 fik jeg lavet et stort brystløft og BFO og selvom jeg normalt er verdens største bangebuks, når det kommer til kirurgi og nåle, tog jeg alligevel til en forundersøgelse hos Henrik. Sammen lagde vi en god plan for min drøm og han hjalp mig trygt igennem hele processen. Jeg følte mig virkelig hørt, set og passet godt på.

Allan, der bedøvede mig, var så sød og omsorgsfuld. Sygeplejerskerne, der passede på mig, var kærlige, søde og enormt omsorgsfulde. Henrik har udført et stykke arbejde til UG! Han er SÅ dygtig til sit arbejde og hvis man har det mindste spørgsmål, svarer han inden for minimal tid.

De fortjener min absolut varmeste anbefaling – fantastiske mennesker at være i hænderne på!

29. syyskuuta 2025

Hej M E
Tusind tak for din anmeldelse. Først og fremmest tillykke med dit resultat med BFO og brystløft. Vi sender dine flotte ord videre til de involverede medarbejdere. Tak
HCA Klinikken

Jeg har for 14 dage siden fået lavet en…

Jeg har for 14 dage siden fået lavet en MMO af dygtige Rasmus, jeg er simpelthen så lykkelig for mit resultat.
Han er bare så mega dygtig og rar.

Hele personalet har været så rare hele vejen igennem og jeg er meget glad for jeg valgte lige præcis HCA klinikken og Rasmus.

Tak Rasmus, for min flotte nye krop 😊

7. lokakuuta 2025

Hej Caroline
Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at Mommy Makeoveren har givet dig lige det resultat du drømte om.
HCA Klinikken

Kan IKKE anbefale stedet……

Jeg kan desværre ikke anbefale stedet efter en temmelig fejlslagen fedtsugning af ryggen i januar 2024. Jeg kom til kontrol for tidligere udført maveskindsoperation, og spurgte i den forbindelse ind til et “lower body lift”. Jeg blev i stedet anbefalet en fedtsugning af lænd, flanker, BH-delle samt maven. Da jeg samtidig ønskede korrektion af brystasymmetri (pga. tidligere brystkræft) vha. eget fedt, så lød løsningen besnærende. Jeg påpegede dog GENTAGNE gange, at jeg var nervøs for, om huden på ryggen ville trække sig sammen (bl.a. fordi jeg tidligere har været overvægtig, og desuden er i anti-hormonbehandling med Tamoxifen), men jeg fik hver gang bedsked om, at jeg havde god hudkvalitet, så huden skulle nok trække sig samme Men men men ak og ve…..min frygt blev til virkelighed. Især, da kirurgen (Rasmus) efter operationen stolt proklamerede, at han havde fjernet 1,8 L fedt, og nu havde jeg “i hvert fald fået talje og svaj i lænden”. Jeg blev simpelthen dybt chokeret. Vi havde aldrig talt om SÅ stor en mængde, så jeg var dybt rystet, for der skulle kun bruges omtrent 300 ml fedt til brystet.
6 dage efter operationen sendte jeg et foto og en SMS, og fik stadig svar om, at det nok skulle arte sig….bare jeg brugte kompressionstøjet. Men ved suturfjernelsen begyndte Rasmus at “trække i land”. Nu kunne han pludselig ikke love noget. Og præcis som min bekymring gik på fra starten, så har jeg nu guirlander med løst hud hængende på begge sider af rygsøjlen, og jeg er dybt ulykkelig og viser ikke længere mig selv på stranden, i omklædningsrum mv!!!
Jeg fik tilbudt yderligere fedtsugning i den ene side i januar 2025 (reduktion af fylde), men sagde pænt nej tak, da det kun ville øge hudhænget.
Jeg er følelsesløs flere steder på ryggen, er meget ujævn i den ene side, og er lige ovenfor ballerne blevet suget så hårdt, at der går en helt dyb konkavitet ind i lænden på mig (føles som om, at jeg er suget helt ind til knoglen). Jeg har kronisk ondt i dette område. Og det ser temmeligt unaturligt ud på en kvinde på omkring de 50 år.
Jeg er blevet set til en second opinion hos en anden plastikkirurg, der kunne fortælle, at der er blevet gået alt for aggressivt til værks og blevet fjernet ALT FOR MEGET FEDT.
Jeg har henvendt mig flere gange med forsøg på dialog, da operation for fjernelse af overskydende hud nu er vejen frem
Rasmus er imidlertid “glat som en ål” og vil ikke tage ansvar. Derfor har jeg INGEN skrupler med at skrive denne anmeldelse. Det havde været på sin plads at have tilbudt hudreduktion uden fornyet egenbetaling, men NEJ!!!
Så mit råd er at holde sig laaangt væk fra HCA-klinikken og særligt Rasmus Hilligsø Kristensen. Amen.

21. tammikuuta 2025

Så flot arbejde.

Har for en måned siden fået lavet en stor maveplastik inkl.fedtsugning.
Hele vejen igennem har jeg kun mødt professionelt personale ligefra sekretær, sygeplejerske, anæstesilæge og så selvfølgelig Henrik som har lavet en sindssygt flot stykke arbejde. Det er så flot.Er så glad for det tak .Skal du have lavet noget kan jeg helt klart anbefale HCA -Klinikken.

9. lokakuuta 2025

Hej Karina
Tusind tak for din flotte tilbagemelding. Hvor er det dejligt at resultatet efter din maveplastik er blevet som du drømte om.
Vi giver din ros videre til det involverede personale og til Henrik.
HCA Klinikken

Jeg er lige kommet hjem fra HCA…

Jeg er lige kommet hjem fra HCA klinikken og har fået lavet en brystforstørrende operation. Jeg må bare sige at hele personalet fra start til slut har været top professionelle og virkelig søde. Christian har lavet operationen lige som jeg ville have det. Og de sødeste sygeplejersker tog så godt hånd om mig efterfølgende. Tak alle sammen

7. lokakuuta 2025

Hej Gitte
Tusind tak for den dejlige tilbagemelding efter din brystforstørrende operation (BFO).
Det betyder meget for os, at du kunne mærke, at alle gør sig umage for at give dig den bedste oplevelse.
Vi giver din ros til Christian og teamet videre.
Hilsen HCA Klinikken

En oplevelse i absolut særklasse hos…

En oplevelse i absolut særklasse hos HCA klinikken i Odense

Fra det øjeblik man træder ind af døren, blev jeg mødt af en atmosfære præget af professionalisme, varme, og æstetisk sans.
Kirurg Rasmus Kristensen udstråler en sjældent kombination af ro, præcision, og kunstnerisk flair, som straks indgyder tillid.
Jeg gennemgik en næsetipoperation, og allerede blot en uge efter - da bandage blev fjernet, kunne jeg se et resultat, der overgik mine forventninger. Formen er så naturlig, det det syntes som om næsen altid har set sådan ud. Ikke et eneste blå mærke, minimal hævelse, og bemærkelsesværdigt nok, - fuldstændig smertefri uden behov for smertestillende fra dag 1.

Det er sjældent at opleve kirurgi, hvor resultatet ikke blot er teknisk veludført , men også harmonere perfekt med ansigtets proportioner. Det vidner om Rasmus’s sublime håndelag og klinikkens kompromisløse kvalitet.

En stor tak til hele teamet og assistenten ved ankomst for en oplevelse og et resultat, jeg kun kan betegne som sublimt.
Nadia Güzel

14. elokuuta 2025

Hej Nadia
Dejligt at resultatet af din næseoperation er blevet som du havde drømt om, og tusind tak for den meget fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.
HCA Klinikken

Jeg havde læst og undersøgt en del…

Jeg havde læst og undersøgt en del inden jeg valgte klinik til forundersøgelse. Ligegyldigt hvor jeg læste var HCA en genganger. Efter at have set før og efter billeder tog jeg en forundersøgelse hos HCA. Dét er jeg SÅ glad for. Henrik sporede sig lynhurtigt ind på hvad jeg ønskede mig, og jeg gik derfra med en virkelig god mave fornemmelse.

Jeg blev opereret i forgårs og forløbet har indtil videre været helt eminent! Alle jeg har mødt på min vej på klinikken har været så søde, dygtige og kompetente hele vejen igennem. Jeg HADER normalvis at være indlagt, men som jeg sagde til min bedre halvdel, så kunne jeg godt have taget en uge mere hos HCA.

Kæmpe tak for et smukt resultat med både brystløft, brystforstørrelse og arkorrektion!
Jeg vil til enhver tid anbefale alle der ønsker plastikkirurgi, at give sig selv den gave at vælge netop jer!

7. elokuuta 2025

Hej Stine
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Du beskriver præcis den oplevelse vi gør os umage for at give alle. Tak. Vi giver også din ros videre til Henrik.

Kan ikke anbefales

Kan beklageligvis på ingen måde anbefale H.C. Andersen klinikken efter et næsekirurgisk forløb, hvor der midt i forløbet blev skiftet til en ny kirurg, efter min oprindelige kirurg gik på pension.

Til aftalt efterkonsultation med den nye kirurg har jeg sjældent oplevet en så nedladende og af mangel på et bedre dansk ord ‘belittling’ patienthåndtering af fagprofessionelt personale.

Til trods for, at jeg på undersøgelsestidspunktet var fyldt 30 år, blev han ved med at nævne “teenage-selfie-kultur”, og at dette var årsagen til, at jeg vurderer, at mit resultat ikke har været som ønsket. Til trods for, at den reoperation - som jeg vel og mærke havde betalt for - tydeligt har været effektiv i den ene side af ansigtet. Desværre dog ikke den anden.

Hertil bør nævnes, at jeg er uddannet designer. At udtale, at jeg - som et voksent menneske - ikke evner at vurdere egen næses skævhed grundet ‘teenagekultur’, når jeg, ned til millimeters nøjagtighed, ville kunne dokumentere den store forskel på venstre og højre side af min næse efter mit operationsforløb. En forskel, der ikke var eksisterende forud for operation.

Da jeg efter konsultationen gjorde kirurgen opmærksom på, at min anmeldelse ville bære præg af pågående interaktion, begyndte han decideret at råbe, at jeg ikke skulle true ham. Der overdrives beklageligvis ikke i beskrivelsen heraf. På intet tidspunkt blev der udgivet nogen form for trussel og ej heller hverken verbal eller på anden vis negativ ageren.

Der var noget ved kirurgens måde at agere på, der fortæller mig, at han ikke ville have ageret på samme vis, havde der været tale om en patient af det mandlige køn.

Jeg vil på det kraftigste fraråde enhver at benytte sig af H.C. Andersen klinikken ifm. forestående næsekirurgisk forløb - dette især som kvindelig patient.

1. elokuuta 2024

Henrik er super kompetent

Henrik er super kompetent, virkelig behagelig og behjælpelig med hvilken løsning det var bedst for mig.
Jeg fik fjernet maveskind efter et stort vægttab, resultatet er så flot! Jeg har følt mig taget godt om hele vejen igennem.
HCA er klart et sted jeg vil anbefale andre

4. kesäkuuta 2025

Hej Camilla
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Så dejligt, at resultatet af din maveskinds operation blev som du havde håbet. Vi giver din ros videre til Henrik.

Diskriminerende adgangsbegrænsning!

Diskriminerende adgangsbegrænsning!
“At alle patienter føler sig set og forstået” gælder så bare ikke mennesker med særlige behov og/ eller hjælpemidler.

Jeg er afhængig af førerhund, hvilken jeg havde med til forundersøgelse fredag d. 27. april 2025. Mandag 5. april 2025 skulle jeg have en større bryst operation.....men jeg er blevet afvist af HCA klinikken grundet min førerhund. HCA-Klinikken bliver ved med at refererer til "husdyr" trods lovgivningen er MEGET klar og en førerhund ikke kommer under "husdyr" - men derimod SKAL sidestilles med en kørestol, briller etc.
Vi undre os over sådan en totalt manglende menneskelig forståelse.
Som i andre tilfælde argumentere de ift. hygiejne og andre patienter.....hvilket er Ulovligt.
Selvom det er en privatklinik, kan man ikke overrule lovgivningen eller FN konventionen!
Det er en klar diskrimination i forhold til en beskyttet rettighed. En førerhund/ servicehund er IKKE for sjov! Det er et seriøst og NØDVENDIGT hjælpemiddel.
Føj en behandling!

30. huhtikuuta 2025

Tak til HCA

Jeg fik i oktober 24 lavet facelift, øjenbrynløft og stort brystløft af eget væv og det har virkelig været en meget fin oplevelse. Kompetente folk, men også dejlig stemning med søde mennesker.
Forundersøgelsen var yderst grundig og blev hurtig tryg og sikker på, at det var her jeg ville opereres. På selve operationsdagen blev jeg mødt at meget sødt personale. Rasmus er en virkelig dygtig kirurg og jeg sender de bedste anbefalinger både i forhold til faglighed og menneskelighed. Jeg er så glad for resultatet.
Anæstesilægen Vibeke gjorde en stor forskel inden bedøvelsen, så stor applaus til hende også.
Herfra mine bedste anbefalinger.

8. lokakuuta 2024

Hej Lise
Tusind tak for, at du har givet dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, og lader de pæne ord gå videre til Rasmus, Vibeke og det øvrige personale.
HCA Klinikken

Har fået lavet en mave operation i…

Har fået lavet en mave operation i 2024. Samlet mave muskler og fjernet nedhæng. Fik lidt info vedr forskelligt, men manglede alligevel vigtig info på skrift, nemlig at det tager meget lang tid at få dannet nerveforbindelser igen, hvor det har været skåret. Og at de forskellige lag i mave regionen skal forbindes igen. Det svarer nok til et gammeldags kejsersnit. Tænker det tager år før jeg er hvor jeg gerne vil være. Har efterfølgende prøvet selv at læse op, og blevet bedre informeret, men mangler den info fra klinikken, som synes meget fokuseret på det visuelle, og ikke alt det andet, som stivhed, følelsen af, at være hævet når timerne går og kroppen ikke helt kan følge med, og det mentale, hvor man er træt af sin krop der ikke kan det, som den kunne.
Og så er det svært at være positiv, omkring klinikken, når 'det ikke sagte' burde have været en del af info materialet, og ikke kun'smilende' medarbejdere, der siger at det skal nok gå, bare vent.

15. huhtikuuta 2025

Hej Lone
Vi er kede af, at du ikke oplevede den skriftlige information som værende dækkende.
Din tilbagemelding giver anledning til, at vi kigger patientvejledningerne igennem mhp. evt. tilføjelser fremadrettet.

Flytning af eget væv

Jeg fik for 3,5 mdr. siden lavet stort brystløft og flytning af eget væv. Jeg gik med tanken om at jeg skulle have implantater i, men Rasmus rådgav mig og fortalte, at ved jeg allerede havde så stor en barm, ville dette ikke være det bedste resultat for mig. Jeg stolede på ham, hvilket jeg er så glad for. Jeg har fået de flotteste naturlige bryster, og smiler hver dag, over jeg valgte at investere i mig selv, efter 3 børn. De få komplikationer jeg har haft, har Rasmus taget hånd om med det samme. Så jeg har haft tryghed i hele processen. De får den største anbefaling fra mig af. Tak tak tak! 🤩

26. marraskuuta 2024

Hej Emilie
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er så dejligt at du er endt med et resultat du er blevet så glad for. Brystløft med flytning af eget væv er en super god løsning hvis udgangspunktet tillader det.

HCA Klinikken får 5 stjerner herfra

HCA Klinikken får 5 stjerner herfra. ⭐️ Helt sikkert den bedste anbefaling herfra. Jeg har fået lavet bfo med implantater, opereret af Henrik. Meget dygtig og professionel kirurg som jeg kun kan anbefale. Jeg var en smule nervøs da jeg skulle i narkose, men jeg blev beroliget af de sødeste sygeplejersker og narkoselægen Vibeke. Super søde og professionelt personale som gjorde at jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Servicen var i top fra sygeplejersken Stine efter operationen. Hun tjekkede op på mig ofte og sørgede for at jeg var smertedækket og ikke manglede noget. Hun var fantastisk! 😊
En virkelig god oplevelse og hvis jeg en dag skal have lavet mere, så vil jeg vende tilbage til HCA Klinikken ⭐️

30. tammikuuta 2025

Hej Pernille
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det er så skønt, at du oplevede præcis det, som vi gør os umage for at tilbyde alle patienter hos os.
Din ros gives videre til de nævnte.
Hilsen HCA Klinikken

Når det bliver en god oplevelse af have…

Når det bliver en god oplevelse af have ondt 🫶🏻 Jeg blev opereret i går d. 5/3/25, og selvom jeg selvfølgelig kan mærke, at jeg er i live (udskift af implantat, stort løft & fedtsugning), så er der ikke andet end ros til jer! Jeg ville gerne hjem i stedet for at overnatte, og det var I lydhør over for, samt søde, opmærksomme og utrolig omsorgsfulde. Tusinde tak til jer alle, specielt Jesper for de nye damer 😉 Og så kan det anbefales at medbringe kage til personalet - det falder i god jord!

5. maaliskuuta 2025

Hej Malene
Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. God bedring i de kommende dage, og tak for kage😊