Holbæk CaravanCenter Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Gasol som icke virkade, fick hjalp av Rasmus som visade sig vare en perle!! Han fand UD at gasregulatoren var defekt, samt At manualen var fel, der tillverkaren skrev At en kran skulle vara o... Näytä lisää

Eminent service og venlig betjening af alle ansatte, jeg har mødt. Indgåede aftaler bliver altid overholdt. Jeg anbefaler firmaet!

Een stjerne, fordi man SKAL vælge mindst een. Skal i bruge jeres sparepenge på køb af en fabriksny campingvogn i håb at blive glade campister - så hold jer LANGT væk fra HOLBÆK CARAVAN. Dette er... Näytä lisää

Tusinde tak til jer hos Holbæk Caravancenter for god rådgivning og service. Vi er førstegangskøbere, og har følt os fuldstændig trygge gennem hele forløbet. Har købt en Adria Alpina 903 og fik... Näytä lisää

1. Retkeilyliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Holbæk CaravanCenter. Vi har alt til camping og fritid.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God rådgivning og hurtig service

Tusinde tak til jer hos Holbæk Caravancenter for god rådgivning og service.

Vi er førstegangskøbere, og har følt os fuldstændig trygge gennem hele forløbet. Har købt en Adria Alpina 903 og fik den leveret i marts måned.

De småting som skulle rettes i forhold til vognen (som ikke har været Holbæk Caravancenters skyld) har været fikset hurtigt og med super god service.

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Rasmus og teamet hos Holbæk Caravancenter.

25. toukokuuta 2022

Dårlig service

Vi købte en nyere brugt Adria, med mover, i April 21, og fik eftermonteret byvand. Den blev leveret i Kolding efter aftale. Vi havde spurgt for at sikre os inden købet, om der var mulighed for udbedring af eventuelle mangler, i Jylland, og det var iflg.Preben intet problem.
Der bliver fejlagtigt overført 2xbetaling for byvand, hvilket jeg gør opmærksom på, og får af vide det bliver refunderet straks.
4 dage efter levering skal vognen tages i brug, men vi finder ud af at moveren ikke fungerer. Jeg kontakter jer, for at få en afklaring på hvad der kan gøres, og gennemgår via telefonen, vores mover, sender billeder af fjernbetjeningen og hvad i ellers beder om. Jeg får af vide i nok skal vende tilbage med svar. Jeg ringer til jer, men dem jeg skal snakke med er ikke tilstede, jeg sender mails, men får ingen svar, og returnering af pengene, sker efter adskillige mails og opringninger.
Moveren fungerer stadig ikke, så vi har nu selv måtte koste en ny mover på inden sæsonstart, og fik ved reparatøren af vide, at moveren var så gammel og slidt, at det undrede ham hvis den nogensinde havde fungeret.
Jeres kundeservice er en by i Rusland, jeg kan ikke anbefale nogen at handle her!!!

14. maaliskuuta 2022

Er du på ferie

Er du på ferie, så er det ikke her du skal kører til, i hvert fald ikke hvis du har hund.
Det er så varmt at hunden ikke kan være i hverken CV eller bil.
Men den må ikke komme med.

Men den må gerne andre steder (alle de steder vi nu har været).
Vildt mærkeligt

21. heinäkuuta 2021

Meget venlig information og service

Meget venlig information og service ved køb af campingvogn med fortelt og udstyr. Som ny i campinglivet havde vi mange spørgsmål, der alle blev venligt besvaret, og på leveringsdagen fik vi en meget grundig gennemgang af vognen. Her kan vi godt lide at handle.

17. heinäkuuta 2021

Købte en nyere brugt vogn af dem pr tlf…

Købte en nyere brugt vogn af dem pr tlf og de tog så vognen med over til Kolding da vi bor ved Herning. Vognen var i så flot stand som fortalt over tlf. Fandt senere et par enkelte fejl som nogle propper til at dække skrue huller manglet og ved tagbøjler var på begyndt at knække, men ingen problem, dagen efter jeg havde skrevet til Preben var der nye dele leveret med gls så rigtig god service og fik også råd og vejledning med salget af vores gamle vogn som gik til eksport om hvad man skulle gøre og sikre sig. Så tusind for handlen nok ikke sidste gang vi handler der selv om det er en stykke vej fra Herning til Holbæk

27. lokakuuta 2020

Vi har købt campingvogn og fortelt hos Holbæk Caravan.

Vi har købt campingvogn og fortelt hos Preben.
Det har været et rodet forløb, hor vi flere gange mødte op og tingene ikke var i orden.
Vi købte vognen med aftale om medfølgende gas og fugtestet. Fugttesten manglede, men kom efete vi havde rykket flere gange. Den var tydeligt sjusket igennem og manglede noget så vigtigt som en dato.
Det tog meeeget lang tid før vi fik en "ny", nu med en dato skrevet på.
Heldigvis har det vist sig at campingvognen var sund:)

23. lokakuuta 2020

Super fin service

Super fin service.
Jeg har handlet med dem flere gange.
Altid den rigtige pris og altid god service.
En klar anbefaling herfra.

15. heinäkuuta 2020

Super oplevelse

Var forbi HBCC forrige weekend, efter aftale, for at kigge på Adria Adora 613 UT. Vi blev mødt af Preben der meget velvilligt fortalte om vognen. Vi slog til hvis vognen kunne være klar torsdagen efter. Det kunne den og endda med ekstra udstyr. Ved afhentning igen en meget opmærksom Preben. Tak for en super oplevelse. Sidst men ikke mindst. Havde lige et par spørgsmål efter vi trillede på ferie i den forgangne weekend. Ved opringning, hurtig og præcise svar. Ikke sidste gang vi kører til HBCC. God sommer!

13. heinäkuuta 2020

Meget dårlig service

Meget dårlig service, i Holbæk carvancenter 😡vi kan ikke bytte et nyt luft fortelt Ventura Air cito w 350, Alt er indpakket, og i kasse ikke brugt. Vi har både købt ny campingvogn og fortelt. D. 19/6 2020 Men da vi åbner det, er det ikke den str. vi ønsker. Derfor vil vi gerne bytte til et større telt.
I telefonen sagde De , at vi bare skulle tage kvittering med.
Så jeg kører fra Falster til Holbæk. Men her vil Rasmus ikke tage fortelt retur , Men siger han gerne sælge et nyt til god pris. Men han vil ikke tage det retur. Det skal jeg sætte til salg på DBA. 😡😢 Så pas på med at handle i Holbæk. Mega dårlig service. I Slagelse kan man godt få byttet sit fortelt, hvis det ikke passer. 👍Vi håber meget at høre fra Holbæk caravancenter, så vi kan finde en løsning. 🙏

3. heinäkuuta 2020

Super god service

Har købt vores nye campingvogn her og der var super god service og vi følte os godt taget imod og behandlet. Vi kommer ofte i butikken og det bliver vi ved med..

2. heinäkuuta 2020

Desværre blev mine forældre snydt ved…

Desværre blev mine forældre snydt ved køb af campingvogn, da Preben fra Holbæk Caravan "glemte" at få lavet fugttest og sagde det var unødvendigt. Det viste sig senere at vognen var fuldstændig ødelagt af fugt og vi mistede kr. 50.000 på dette svindelnummer.

6. kesäkuuta 2020

bytte fra gammel til nyt

fik en ok pris for den gamle vogn.
vi købte en ny Adria og har fået 1 klasse behandling hele vejen igennem
samt 1 klasse fremvisning af vognen
altid modtaget med smil og godt humør som smittede af på os
1 gang vi har handlet med Holbæk Caravan, ikke sidste gang

8. huhtikuuta 2020

Super god oplevelse😀😀😀

Vi har lige fået leveret vores nye Campingvogn Adria Adora 502 UL Supreme Edition fra Holbæk Caravancenter, vi fik en meget fin og professionel service af alle medarbejdere i forretningen. Vi kan varmt anbefale og besøge dem og handle med dem.

25. maaliskuuta 2020

Fik en god pris for min gamle action.

Fik en god pris for min gamle action.
Så er der ikke meget mere positivt om den handel.
Forkerte papirer var lavet, ingen registreringsattest, forkert vogn, det opdagede han ikke, før jeg skrev det til ham, det betyder jeg skal til syn med den, det er en helt ny vogn. Kontrolskema, hvor det var kontrolleret lader og batteri, som var ok!! Der er ingen af delene på min action. Sidste gang jeg handler det.

4. heinäkuuta 2019

anbefaler ikke....

Rigtig fin service når man kommer som ny kunde og vil købe campingvogn.
Man laver en aftale om ting der skal eftermonteres som derefter ikke overholdes.
Ved salget bliver man livet en god rabat på camping tilbehøre. Denne rabat viser sig at være 4%.

Når handlen er afsluttet så slutter servicen også.
Man får ikke de ting man betaler for og forhandlerne bliver rigtig arrogante og vil ikke finde en fornuftig løsning på problemerne.
Vi har blev lovet en original adria microovn.
Fik en billig discount fra Elgiganten.
Det manglede en spot i vognen da den blev afleveret. Efter 3 uger havde forhandler sørme ikke bestilt den hjem da han havde glemt os og sedlen “nok” lå et eller andet sted. Her ydeligere 14 dage efter kan de ikke svare på om den er bestilt hjem.

Sidste gang vores ben er sat i den butik.

16. huhtikuuta 2019

Fantastisk service

Kan kun anbefale Holbæk CaravanCenter, både værksted og butik. Mega flinke og hjælpsomme, og forsøger altid at guide og hjælpe.
Klart det bedste sted at handle og få lavet campingvogn af alle de steder jeg efterhånden har været hos på Sjælland.

9. marraskuuta 2017