Super hurtig levering ⭐️ varerne var godt pakket ind til fragt, og så vil jeg rose hjemmesiden for at være meget overskuelig og nem at finde rund på. Vi vender tilbage ⭐️
Efter kyndig vejledning over telefonen… Fik jeg mine varer leveret dagen efter…! Super service, reelle priser, god oplevelse. med venlig hilsen Lars Gartner
Jeg bestilte varer onsdag aften og skulle bruge varerne fredag middag. Jeg blev om torsdagen ringet op af en meget venlig person fra Havnens Vin og vedkommende gjorde mig opmærksom på, at de person... Näytä lisää
Jeg har bestilt fra denne butik for første gang og blev glædeligt overrasket. Super hurtig levering og produkterne var godt pakket ind og beskyttet. Har dog ikke prøvet cigarerne i nu, men de lader ti... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vejles flottest og mest inspirerende vin- og tobaksforretning med alt for den kræsne forbruger. Kvalitetsvine, special-øl, delikatesser og et enormt udvalg i piber, tobak, cigarer og alt i tilbehør
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
SUPER GODT GÅET
Havnens vin hurtig levering og de ting er som skal være der godt gået.
God service og hurtig ekspedition!
Hurtig ekspedition. Varen rigtig forsvarligt indpakket.
Perfect+++++
Fin og hurtig betjening.
Jeg har handlet i butikken via nettet tidligere og har fået god behandling hver gang.
Smagte ikke er meget, men lugtede godt. Stor ros for lugten til julefrokost.
god og hurtig betjening
Pakken kom lynhurtig og var som på hjemmesiden. Flot og hurtig betjening
Perfekt!
Vare fundet på nettet og bestilt - dagen efter dukker den bare op, helt som forventet. Sådan!
helt efter bogen
Alt gik nemt og hurtigt og var nøjagtigt som beskrevet. Helt perfekt handel
Fint sted til nethandel
Hvis du skal købe f.eks. En ny pibe har butikken en god hjemmeside, let at betjene og varen kommer hurtigt.
Seriøs respons ! dag til dag levering og ingen slinger ;-)
Sendte en forespørgsel på en pibe torsdag middag fik hurtigt svar og leveret fragtfrit (Vejle til Slangerup) og kunne tænde op i den fredag ;-)
Piben var som beskrevet pæn og fin og købt hos Havnens Vin ;-)
Hilsen
Ulf
Behagelig og professionel betjening
Jeg var utrolig tilfreds med behandlingen. De kunne ikke levere alle bestillinger, men skaffede hvad der kunne lade sig gøre. Jeg fik løbende mail angående ordre og levering.
alt i alt et godt sted at handle
Perfekt
Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.