Happyvagbycorneliius Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Min kone har brugt produkter fra Happy Vag by Corneliius i noget tid, og hun er super glad for dem. Hun oplever rigtig god komfort og kvalitet sammenlignet med de produkter, hun brugte tidligere.... Näytä lisää

Jeg har bestilt Happyvagbycorneliius og jeg må bare sige at de virkelig har været behagelige for mig at gå med! Og rigtig god kvalitet! Service og venlighed er altid i top :-)

Jeg har handlet med Zerafina både på messe og på hendes webshop. Super flotte produkter, lækkert og flot håndværk! 😍 og hun er så sød til at hjælpe! Super service og produkter! Handler bestemt igen!... Näytä lisää

Produktet ikke størrelsessvarende (str. M svarer nok i virkeligheden til XS). Levering lang tid efter hvad der var lovet på hjemmesiden. Elendig kundeservice ved returnering med alt lige fra mangle... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Happy Vag by Corneliius er en dansk virksomhed der laver bæredygtige, økologiske stofbind, tilbehør og naturlige plejeprodukter. Alle materialer hos Happy Vag er nøje udvalgte med omtanke for miljø og sundhed, er økologiske og allergitestet. Alle produkter er håndlavet af Zafina, der startede Happy Vag hjemme i sin stue i foråret 2017. Zafina startede Happy Vag i håb om at gøre brugen af stofbind mainstream, og samtidig skabe nogle unikke produkter, der ikke indeholder giftige stoffer der skader kroppen og miljøet. Zafinas fokuspunkter i sin udvikling af produkter er; kvalitet, komfort, individualitet, æstetik, økologi og bæredygtighed. Hos Happy Vag får du luksuriøse produkter i høj kvalitet, håndlavet i Danmark af de mest innovative materialer på markedet.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service! Super produkter!

Jeg har handlet med Zerafina både på messe og på hendes webshop. Super flotte produkter, lækkert og flot håndværk! 😍 og hun er så sød til at hjælpe! Super service og produkter! Handler bestemt igen! ❤️

3. elokuuta 2026

Ubrugeligt produkt

Ubrugeligt produkt. Og uopfordret spørgeskema

11. syyskuuta 2025
Happyvagbycorneliius-logo

Vastaus yritykseltä Happyvagbycorneliius

Hej Lise
Jeg er ked af at høre du synes produktet er ubrugeligt. Du er velkommen til at sende os en mail og få returneret pengene hvis du ikke er glad for det du har købt.
Uopfordret spørgeskema, det kan jeg ikke genkende, kan du fortælle mig hvor du har modtaget sådan et henne?

Min kone har brugt produkter fra Happy…

Det er tydeligt, at der er tænkt over både materialer, pasform og funktion.
Samtidig er det et stort plus, at produkterne kan genbruges.
Hun er blevet fast bruger – og når konen er glad, er manden også glad 😄
Klart 5 stjerner og en varm anbefaling herfra!

11. elokuuta 2026

Manglende levering af bestilt varer

Har bestilt noget stof - pengene er trukket for 2 uger siden, men har ikke modtaget noget endnu, ej heller en bekræftelse på at det er sendt. Svarer ikke på tlf eller mailhenvendelser

17. kesäkuuta 2026
Happyvagbycorneliius-logo

Vastaus yritykseltä Happyvagbycorneliius

Hej Eva

Tak for din anmeldelse.

Vi oplevede desværre problemer med vores mailsystem i perioden, hvilket betød, at flere henvendelser ikke nåede frem til os.
Efterfølgende da vi fik vi kontakt via telefon og SMS, fandt vi heldigvis en løsning sammen.

Jeg beklager den frustration og usikkerhed, ventetiden har medført, og jeg er glad for, at vi fik løst sagen.

Jeg håber du har fået syet noget af det stof du købte :)

De bedste hilsner
Zafina
Happy Vag by Corneliius

Jeg har været kursus i…

Jeg har været kursus i menstruationstrusser og jeg har købt flere metervarer og sy selv kits og det er fabelagtige varer og et super kursus hvor man lære det grundlæggende og kan gå hjem at øve sig bagefter. Man kommer hjem super meget viden og det er alt i alt en superkvinde der står bag dette stærke brand!

8. maaliskuuta 2026

5 stjerner!

Jeg fik kyndig vejledning af den søde Zafina inden jeg købte materialerne til mine allerførste par menstruationstrusser. Jeg har aldrig syet trusser før, men deres symønster og -vejledning gjorde det let og overskueligt. Endda med mange mulige modeller! 5 stjerner herfra :)

31. heinäkuuta 2025

Bedste kundeservice

Bedste kundeservice. Er altid god til at komme med råd og vejledning. VI skulle bruge stof til andet end det normalt bliver solgt til, på hjemmesiden, men selv der var der god vejledning. Da jeg ville bestille stof i en rabat periode, og stoffet var udsolgt, fik jeg stadig rabatten da det kom på lager. Samtidig blev jeg kontaktet da stoffet igen var på lager.
Har handlet der flere gang nu, og kun oplevet god og hurtigt handel.

2. elokuuta 2025