Hvorfor skal de have en stjerne Hvorfor skal de have en. 😒 For år tilbage var Halifax en fornuftig burger kæde men idag var pomfritterne helt våde og slatne. Burgerne var kolde. Og de smagte... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Min kæreste og jeg fik lyst til burger og snacks Rebecca talte jeg i telefon med 2 gange (da man ikke kan bestille sweet pitstop fries via hjemmesiden. Vi fik Palermo burger, masser af frit... Näytä lisää
Jeg har aldrig i mit liv fået en så kold burger før. Selv bøffen havde 0 varme inde i selve midten. I har tydeligvis lavet bøfferne på forhånd og sat dem et sted. Kæft det ringe. Pomfritterne er møg... Näytä lisää
Sikken en skuffelse og flad fornemmelse. Burgeren bar præg af billig paneret prose kylling havde ingen smag og pommes fritterne som skulle være spicy, smagte af sukker. Puha nej tak.
Besøg på Halifax Larsbjørnsstræde var fint
Besøg på Halifax Larsbjørnsstræde var fint. Dog ærgerligt at de ikke havde styr på deres alkoholbevilling.
Der en gang hvor det var okay burgere…
Der en gang hvor det var okay burgere på Halifax , nu er ikke pengene værd service er dårlig og ubehøvlet når man kommentere st man får en kold bolle eller den forkerte boller , er sket flere gange på det sidste og jeg har været kunde der i mange år (8år ) men ikke mere trist trist at nogen kan tjene penge på sådan noget lordt
Tallerkener og dip holderne have skår i…
Tallerkener og dip holderne have skår i sig
Tallerkener var beskidte på bagsiden
De 3 dip skåle vi fik, havde ketchup smurt på ydersiden på alle 3, ikke super lækkert
Der lå (ja den er god nok) noget der mindet om et rødløg i min Aioli.... der er ikke rødløg in nogen af vores burgere
Køkkenet havde ikke lavet burgerne som vi bedte om, og de måtte ud igen, og selv ved runde 2 var de ikke rigtige
Pomfritterne kom ca 10 min efter burgerne.
Var med 6 andre på Halifax Køge
Var med 6 andre på Halifax Køge. Servitricen var flink og lod os komme på plads. Var en fin oplevelse dog syntes jeg ikke at prisen er ok. Burgeren som jeg fik var en "Liverpool" med mørk bolle som smagte godt men jeg syntes ikke den matchede prisen.
Men når det er sagt var oplevelsen god og ventetiden ret kort i forhold til vi var 7 som bestilte plus at der var andre kunder
Fantastisk service
Vi var forbi Halifax Lyngby 6/10 kl. 19
Hold da op en service og god madkvalitet.
Virkelig god service. Flinke personale. De fortjener en virkelig ros.
Jeg ringede og bestilte bord og der blev snakket pænt bag telefonen og man følte sig velkommen.
Vi kommer helt sikkert forbi igen
Kold sejstegt bøf
Kold sejstegt bøf, ingen salat agurk, tomat eller ketchup.
Det eneste der var i var de ristede løg og ost jeg havde betalt ekstra for.. ærgerligt at skulle sande at de nu har tabt sutten fuldstændigt hos halifax, og herre ærgerligt for de var engang ret gode deres burgers.. det var så sidste gang vi handlede der.. man skal vælge en stjerne for at anmelde, men den tager jeg hermed tilbage.. nul stjerner. Øv
Den værste burger
Den værste burger, jeg længe har fået. Kødet var som om det havde været kogt først også grillet, tørt og ingen smag. Rosti ovenpå lugtede, en blanding af sur og rådden. Jeg fortalte det til en af drengene der serverede, han beklagede og kom med en burgerbolle, ikke lige det jeg havde bestilt. Kedelig og dyr oplevelse, aldrig Halifax igen.
Hit and run mad
Vi spiste i Skolegade - Valby 2.9
Vi ankommer 9 personer og forventningen er vi alle ved hvad drikke og madvare skal være inden 5 minutter ..
Vi spurgte tjener om fe havde glutenfrit brød - svar var “ altså vi har salat “ ..
Efterfølgende kom han kontinuerende og tjekkede / virkede det til. Om vi var færdige med at spise .. tallerkener blev fjernet inden alle var færdige ..
Kort efter spurgte han om vi var færdige - det var vi ikke umiddelbart / da flere ønskede kaffe.. så kom regningen.
Kort efter fik min ene datter kvalme/ opladt og mavekneb. Jeg fulgte efter om natten og sidst i køen kom min mor ..
Hygiejnen fejler vist i den grad
Wolts levering virker ikke
Jeg bestiller via Halifax' egen hjemmeside, betaler og får en bekræftelse. Halvanden time senere bliver jeg ringet op af Halifax som fortæller at selv om jeg har brugt deres hjemmeside, går ordren via Wolt, og det system har sendt min bestilling til en Halifax-restaurant der var lukket på det tidspunkt. Så ordren er fanget i et limbo og betalingen er ikke gået igennem, og det finder de først ud af halvanden time senere. Jeg skulle lave ordren på ny, betale igen og vente endnu længere hvis jeg ville have min mad, men jeg gav op. Hvis de alligevel bruger Wolt bag ved deres egen hjemmside skal systemerne ikke lave den slags fejl. Grunden til to stjerner og ikke én er at Halifax-personalet gjorde hvad de kunne for at hjælpe, men de havde ingen mulighed for at trumfe Wolt-systemet.
Komplet uspiselige fries og ingen reel klagemulighed
Jeg var dags dato forbi Halifax Burger i Frederiksborggade. Ved hjemkomst måtte jeg konstatere, at de bestilte og dyrt betalte vinegar fries var 100% uspiselige; det var som om de havde ligget i blød i eddikesyre. Vi plejer at spise vinegar fries, så vi ved udmærket, hvordan de SKAL smage. Vi har nu 1. dels fået spoleret måltidet, 2. dels betalt penge for mad direkte til skraldespanden, altså for affald. Jeg troede, det var en formalitet, at datter, selvom det er iriterende og besværligt, kom forbi med resten af fritterne og modtog penge retur. Men nej.
Nu beder forretningen mig om, at jeg sender en skriftlig klage ind, og så vil 'manager se på det'. Se på det? Come on! Sådan kører man ikke en forretning uden at det er nedadgående spiral derfra. Hvordan vil manager dog vurdere sagen, når personalet nægter at smage på de varer, de selv langer over disken? Synes manager, at det er OK rask væk at lange uspiselige varer over disken til kunderne og så ikke honorere en klage over, at det er lige til skraldespanden? Og at forlange, at man skal klage SKRIFTLIGT over at have betalt penge for affald, hvorefter manager har den endelige beslutning uden overhovedet at interessere sig for den udleverede vares tilstand? Er det fordi Halifax rigtig gerne vil beholde alle pengene fra kunder, der ikke orker at klage, selvom de også har fået affald? Nej, Halifax, sådan gør man ikke i 2022; det er dårlig forretningsstrategi at sælge affald til kunder, hvorefter management i ophøjet enevældig domsafsigelse skal afgøre, om kunderne måske/måske ikke skal have pengene tilbage. Halifax, tænk på alle de kunder, der i modsæting til mig ikke brokker sig men bare konstaterer, at fy for pokker, DER vil de aldrig handle igen. Og en sidste ting: Det er dybt skadeligt for forretningen og desuden sært uværdigt, at I sætter jeres unge personale til at nægte at give penge tilbage for decideret affald.
Madforgiftning
Er syg med opkast og diarre efter at have spist i dag på Halifax i Roskilde. Kan ikke anbefales.
Roskilde Halifax er super hyggelig…
Roskilde Halifax er en super hyggelig burger bar med god venlig betjening. Maden kommer ofte hurtigt - og dejlig varmt - kort efter bestilling. 🍔🍟🥗
Kan klart anbefale dem, hvis du er i Roskilde og har lyst til en god burger. Min favorit er deres BBQ Burger.
Var forbi afdelingen ved trianglen
Var forbi afdelingen ved trianglen, betjeningen var så god at jeg tænte de fortjener virkelig 5 stjerner på trustpilot, man kunne også smage og se at køkkenet havde gjort sig umage med at lave en fin og meget velsmagende burger 😋
KOLD BURGER
135 kr. for en Kold Burger !!
+ 55 i fragt. ... Kan det virkelig være en virksomhed, der tror at de kan Overleve med denne salgs teknik ??
Jeg køber Aldrig, ved Halifax igen !!
Mega god mad og fantastisk god service.
Har været forbi halifax i køge, her til aften 22/7 med min kone og har bestilt og spist mad der.
Maden var til UG og smagte fantastisk
( burger m. Pomfrits ) serveret med dejlig kold øl fra braunstein.
De unge piger som tog imod os var smilende, friske, søde og hurtige.
Der gik ikke langt tid fra vi bestilte ved bordet til maden var serveret 👍👍
Kan kun anbefale stedet og det er ikke sidste gang vi har spist der..
Stedet kan helt klart anbefales.
Bestil aldrig levering herfra!
Klokken er omkring 11:45 og jeg har bestilt noget mad med levering hurtigst muligt inde på Halifax hjemmeside.
Jeg modtager en bekræftelse, som siger at maden vil blive leveret hurtigst muligt, senest klokken 17. Altså om 5 timer….
Jeg prøver at ringe til restauranten for at få en forklaring, men ingen tager telefonen. Jeg skriver også en mail til dem, men får et auto-svar tilbage om at der vil gå 3-5 dage før de svarer på min henvendelse.
Efter at have siddet i telefonkø i 30 minutter, beslutter jeg mig for i stedet at køre derned og tale med dem.
Det viser sig, at personalet har glemt at tænde for deres telefon, så de har aldrig modtaget mine opkald. Desuden viser det sig, at det er et firma, der hedder deliverit som står for leveringen. Deliverit har valgt at placere en ordre til klokken 16:40, altså lige præcis sådan de kan nå at levere inden klokken 17.
Jeg ender med at afbestille alt og cykle hjem uden så meget som en undskyldning fra restauranten eller nogen form for godtgørelse.
Aldrig bestilt mad fra deres hjemmeside! Hvis du skal have mad herfra med levering, så brug Wolt!
Der findes bedere service.
Køge. Det er ikke et sted for mig. Ikke en fantastisk burger med rå rødbeder.
Personalet er ikke servicemindet, selv om de prøver. Min søn spilder milkshake næsten hele "flasken" eller hvad den kaldes(ikke opfundet for børns skyld) og vi beder om et bliver tørret op. Der kommer personale til bordet med en klud og giver den til min mand og siger ja det kan ske. Jeg ender med at ligge kluden ovenpå milkshake og siger til min mand : lad skidet ligge.
For dumt at fordi indre by er spærret…
For dumt at fordi indre by er spærret at Halifax amager ikke leverer på Amager specielt når man også ringer til restauranten og spørger og får at vide at det går I.
Halifax Amager
Halifax Amager
Kan klart anbefales de gange jeg har spist i restauranten med mine veninder har jeres tjenere været enorm søde og imødekommende samt altid leveret en korrekt ordre. Jeres take-out er ligeså godt som at spise hos jer glæder mig til at besøge jer igen
Lidt blandet oplevelse
Lidt blandet oplevelse. Burgeren var såmænd god nok, men tjenerne var stressede og forvirrede. De glemte vores drikkevarer 2 gange, selv efter vi havde rykket for dem. Vi endte med at få mad før drikkevarer. De havde også udsolgt af isthe, og man kunne ikke få drikkevarer med kulsyre (sodavand og øl fra fad) da anlægget var i stykker.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.