Hairbysivanhededam Arvostelua 12

4,3

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg er super glad for mit nye hår

Jeg er super glad for mit nye hår. Både klipningen og farvningen er meget bedre end jeg havde forstillet mig. Håret er silkeblødt og føles så lækkert. Jeg kom med en fuglerede og gik hjem med englehår. Tusind tak Sivan for det bedste resultat og den bedste behandling.

28. lokakuuta 2025

Jeg er SÅ glad for mit nye hår efter at…

Jeg er SÅ glad for mit nye hår efter at have fået striber i!!! Det er første gang jeg prøver at blive farvet hos hairbysivan. Super flot spil med flere anbefalede farver, meget naturligt og VIRKELIG flot lagt tynde striber. Jeg har et stort hår og Sivan er kommet hele vejen rundt🙏🏻

4. marraskuuta 2024

Altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse at komme i stolen hos Sivan.
Sivan er den absolut bedste til lyst hår! Uanset om jeg vil være helt lys, medium eller mørke blond.
Hun forstår præcis hvad jeg mener, og resultatet er perfekt hver gang!

Salonen er et dejligt, trygt og roligt sted hvor man slapper af under sine behandling og servicen er helt i top. Tak :-)

28. kesäkuuta 2024

Endnu et dejligt besøg hos Sivan

Endnu et dejligt besøg hos Sivan, hvor mit hår fik ekstra kærlighed, og er bare Så glad for det nye liv mit hår har fået, altid en fornøjelse at gå derfra med lækkert hår. Det bedste ved at komme hos Sivan, udover mega lækkert hår, er den pleje og opmærksomhed man mærke når man besøger hende og hendes hyggelig salon.

20. syyskuuta 2024

Perfekt første klipning hos Sivan

Modsat de fleste andre frisører jeg har været hos var der fuld koncentration omkring klipningen og super med hårvask og hovedbundsmassage til slut - kan kun anbefales. Og hun huskede også detaljer såsom bryn og ikke mindst en lækker Latté -;)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

19. syyskuuta 2024

Dårlig frisør oplevelse

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse i fredags i mit første og sidste besøg i salon Sivan.
Ukoncentreret frisør der havde travlt med at hilse og snakke med sine venner alt imens jeg sad med vådt hår ved vasken - bagefter klippede hun mit hår ultra kort selvom udgangspunktet var at få klippet ind i min page og få klippet pandehår.
Hun undskyldte mange gange og fortalte at jeg selvfølgelig ikke skulle betale… for at få mit hår maltrakteret.

En stjerne er næste for meget og jeg er ret ked af at være endt med så kort hår som jeg nu skal bruge laaang tid på at få til at vokse ud igen - godt jeg ikke skulle til fest eller bryllup

Vh Ida

2. elokuuta 2024

Simpelthen en fantastisk oplevelse &…

Simpelthen en fantastisk oplevelse & selvforkælelse, Sivan forstod hvad jeg ville have med farve og klip, og kom med tips til hjemmestyling og ikke mindst en dejlig hovedbundmassage!
Jeg er meget tilfreds, og kommer bestemt igen!

29. toukokuuta 2024

Fantastisk service

Er blevet klippet i Sivan’s nye salon et par gange nu, og er meget tilfreds. Man bliver altid mødt med et kæmpe smil og godt humør. Hårvask, kaffe/bobler., alt er i top.

2. toukokuuta 2024

Har været fast kunde hos Sivan gennem…

Har været fast kunde hos Sivan gennem mange år, så kan oprigtig stå inde for de 5 stjerne. Sivan er alsidig og lytter til dine ønsker, men kommer også med gode idéer og råd hvis det er det du ønske - både indenfor klip og farve/striber.

12. tammikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili