Yrityksen tiedot

2. Alusvaatevalmistaja
  3. Alusvaatekauppa
  4. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Gustaf Mellbin! Sedan 1867 har Gustaf Mellbin hjälpt generationer att hitta den perfekta bh:n med oslagbar passform, kvalitet och personlig service. Med ett av Sveriges bredaste sortiment, från kupstorlek A till O, erbjuder vi underkläder som kombinerar komfort, stöd och tidlös elegans.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt trevlig och kunnig personal 😊…

Otroligt trevlig och kunnig personal 😊 gått i många år och alltid lika nöjd när jag går där ifrån

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gustaf Mellbin

Tack snälla Felicia! Det gör mig verkligen glad att höra att du har kommit till oss i många år och fortfarande känner dig lika nöjd varje gång. Vi lägger mycket tid på att hjälpa varje kund hitta rätt BH och underkläder med riktigt bra passform, så det betyder mycket att du uppskattar både servicen och kunskapen. Varmt välkommen tillbaka till oss i Stockholm när du behöver nya favoriter!

Varm hälsning,

Fantastisk service!

Jag var här första gången idag och fick perfekt service. Jag kommer att återkomma! Värt en omväg!

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gustaf Mellbin

Tack snälla Nanna! 💕 Vi är så glada att ditt första besök hos oss blev en sådan positiv upplevelse. Hos Gustaf Mellbin i Stockholm vill vi alltid ge fantastisk service, personlig bh-rådgivning och underkläder med perfekt passform. Det värmer att du tycker vi är värda en omväg – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Äntligen hittat rätt bhar! TACK

Jag har haft så svårt att hitta amningsbhar som verkligen sitter bra och känns bekväma. Hos Gustaf Mellbin fick jag inte bara tag på fina modeller, utan även fantastisk hjälp med att välja rätt storlek. Servicen var toppen – snabb återkoppling och väldigt trevligt bemötande. Känner mig så nöjd och lättad att äntligen ha hittat rätt! De vet verkligen sin grej och är väldigt professionella! Rekommenderar varmt!

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gustaf Mellbin

Tack snälla, Sara – vi är så glada att du hittat amningsbhar som verkligen sitter skönt! 💕 Vår personliga bh-rådgivning och fokus på underkläder med perfekt passform är just det som gör oss stolta här i Stockholm. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för fler favoriter!
/ Tina

super bra!

så trevlig personal! riktiga professionella som fick mig att känna mig jättebekväm!! kommer definitivt komma tillbaka <3

14. heinäkuuta 2025

Hej Anastasia,

Vad glad jag blir! Det är precis det här vi vill uppnå. Vi ses igen när du behöver fylla på av vackra bekväma underkläder och badkläder i rätt passform.

Saanut 5/5 tähteä

Bästa utbudet och så behjälplig…

Bästa utbudet och så behjälplig personal. Bästa köpet ever!!

18. heinäkuuta 2025

Hej Louise,

Så kul att få hjälpa dig hitta rätt passform och storlek i underkläder! Exakt det vi älskar att göra :)
Välkommen tillbaka till oss på Mariatorget i Stockholm när du behöver fylla på med nya underklädes-favoriter.

Saanut 5/5 tähteä

Den kunniga och trevliga personalen

Helt oslagbar butik när du behöver köpa underkläder eller badkläder. Den trevliga Personalen hjälper till med mått, förslag på kläder och bär fram allt till dig. Man får bra hjälp med vad som passar. Bra utbud på produkter.

16. heinäkuuta 2025

Hej Lena,
Så glatt att kunna hjälpa dig hitta rätt bland storlekar, passform och material. Varmt välkommen till och på Gustaf Mellbin på Mariatorget när du behöver hjälp igen.

Saanut 5/5 tähteä

Amazing experience looking for plus size bras

I had read the reviews for this bra store and was worried but the positive reviews dissauded me. When I arrived at the store, it was immaculate and well stocked. One of the two employees immediately greeted me and easily switch to English when it was clear that I was a native English speakers. I was shown to a large changing room with a privacy curtain. The staff quickly came in and accessed my size. After bringing out several bras to find my size since I did not know after loosing 30 kg, they brought out several bras in my size and color/ style preference. They had no issue helping me adjust the bra and fit after asking for permission to touch me first. The staff worked diligently and pleasantly. They were friendly and knowledgeable bringing out many different styles and colors. I left with two bras in the colors that I requested. Definitely my prefered bra store as I am a larger plus size not often found in regular stores.

27. kesäkuuta 2025

Hi Lena,

Many thank's for describing the way we work. To help you this way is our bare minimum. We are so happy you appreciate it!

Regards

Saanut 5/5 tähteä

Bästa underklädesbutiken jag varit i!

En butik som verkligen förstår vad service och passform betyder! Jag blev så fint bemött och fick hjälp att hitta underkläder som inte bara satt perfekt, utan också fick mig att känna mig fantastisk. Det märks att de har kunskap, erfarenhet och ett riktigt bra sortiment.
Om du också letar efter en butik där du får personlig hjälp och underkläder som verkligen sitter – då är det hit du ska gå. Rekommenderar starkt!

9. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gustaf Mellbin

Tack snälla för dina fina ord, ❤️ det betyder otroligt mycket för oss! Att du kände dig både sedd och fantastisk i våra underkläder – det är precis det vi vill uppnå med vår personliga BH-rådgivning och vårt handplockade sortiment. Vi brinner för att hjälpa varje kund hitta den perfekta passformen, oavsett storlek eller behov. Varmt välkommen tillbaka till Gustaf Mellbin – din underklädesbutik i Stockholm när det gäller passform, service och kvalitet.

Varma hälsningar,

Saanut 1/5 tähteä

EXTREMT DÅLIG SERVICE

Jag har jobbat med sälj och service i butik i 12 år. Jag vet hur man tar hand om kunder; hela min själ vet hur man hjälper någon. Därför fick jag en CHOCK över personalen. Ingen i butiken som välkomnar en när man kommer in, istället sitter de och kollar på tv eller något liknande på lagret (?). Jag ville ha professionell hjälp med att välja ut en storlek, men var inte säker på om jag skulle handla på en gång. Ärligt säger jag som det är, men får då som svar att DE INTE TÄNKER HJÄLPA MIG OM JAG INTE HANDLAR ?????? Säger det inte heller på ett trevligt sätt. Hon snäsde och i princip kastade ut mig. Handla inte här! Jag fick jättefin hjälp hos Twilfit (fast jag inte handlade där). Så litet tips :)

1. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Rekommenderar alla bröstbärare att gå hit

Underbara produkter oavsett storlek. Efter att ha burit underkläder härifrån vill man aldrig mer gå till de stora kedjorna, här finns nämligen inte bara bra märken, utan kunnig personal, verkliga proffs! Butikerna är mysiga och inbjudande och man blir varmt och vänligt omhändertagen.

26. maaliskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin