Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Näytä lisää
Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Näytä lisää
Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Näytä lisää
Top service og virkelig lækker mad hos Guldkyllingen Midtjylland. Vi elsker når Mette kommer med vognen til byen. Det er den bedste kylling og pomfritter vi har fået. Vi får den bedste betjening altid... Näytä lisää
GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super lækker kylling der smager helt fantastisk. Det bedste take away familien kan få. Sprøde fritter, lækker salat og saftig kylling.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Har løbende købt aftensmad herfra - det er sprøde og lækre kyllinger og mine børn elsker dem.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Så en vogn ved Brugsen i Svinninge, tænkte, at det måtte prøves. Det bliver dog første, sidste og eneste gang.
De sad på spid men ved ikke hvornår de var stegt. Den kylling jeg fik var fedtet ind i grillsovs og absolut ikke sprød.
Men det blev da prøvet.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Vi har prøvet Guldkyllingen Midtjylland mange gange. Super lækre kyllinger og pomfritter, og altid sød og venlig betjening.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Umm, lækkert måltid fra Guldkyllingen i Virum.
Vi købte Guldkylling menu og tog med på cykeltur til Furesøen. Her spiste vi de lækre kyllinger med tilbehør
(lækker coleslaw, fritter m.m)og nød solnedgangen imens.
Vi kommer gerne igen - igen.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Guldkyllingen Skælskør rigtig gode kyllinger og pommes fritter og god betjening selv om der somme tider er lidt ventetid.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Besøgte Islev Torv 14 juli men…. der var ingen vogn!
Dårlig service når man har en hjemmeside uden informationer om lukning.

Superdårlig oplevelse i Guldkyllingen i Bramming
Har kun positivt at sige om guldkyllingen.
Har flere gange købt til familie sammenkomster, dvs over 20 halve kyllinger, det har altid været tilberedt perfekt og der har været masser af tilbehør.
Så fin service, sød og venlig ekspedient .
Over kommelige priser.
Stort 5 tal herfra
Kan ikke forstå at man ikke bruger handsker når man arbejder med mad som andre skal spise
Jeg købte en menu i torsdag og det var bestemt ikke positiv for hun brugte ikke handsker og hun havde ringe på, hun tog i mod kontanter og tørrede hendes hænder af i tøjet så det er sidste gang at jeg bruger 180 på en menu hos jer
Mega lækkert!! Sprøde fritter og lækker kylling.
Skjern/Tarm, d. 22/3-2022
Rimelig kedelig og tør kylling, pomfritter manglede lige de sidste par minutter i frituren, coleslaw glemte de at give os med..
Alt i alt en temmelig kedelig affære, har fået langt bedre grillkyllinger, der var hevet direkte op af fryseren og kylet i friture..
Ville have givet 4 stjerner, hvis jeg havde forventet en standard menu fra den lokale grill pusher..

Ferritslev!.
Første og sidste gang vi har købt hos guldkyllingen, vi fik to uspiselige kyllinger, og ubagte pomfritter 🤢

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Har prøvet Guldkyllingen på Teglholmen nu to gange, og begge oplevelser var kedelige oplevelser, da kyllingen var så tør... Jovist deres pommes frites var gode, men det er ikke på grund af dem jeg bestilte kyllinhmenu hos dem.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Lækkert mad (sprød kylling og gode pomme frites) og god service. Har fået mad derfra flere gange, og har altid været tilfreds.

God kylling men ikke hver at vente 1time og 15 min på☹
Måske flere folk i vognen
Der var nogle der havde bestilt til kl 17.30 de ventede til kl 18 med at få deres kylling

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Kyllingen var mør men tør ingen saft tilbage i kødet pomfritterne var meget seje og var slet ikke krydret der var en lille smule salt på. De syltede agurker er ikke engang hjemmelavet det var første gang vi prøvede og vi bestilte en guldmenu men var begge enige i at det var en lidt en kedelig fornøjelse desværre :)

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Første gang vi har prøvet Guldkyllingen men det bliver ikke sidste gang. 👍
Vi hentede i Tarm og det var en oplevelse af smag. Fantastisk kylling og rigtig gode pomfritter. Ja alt var rigtig godt. ☺☺☺

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
Jeg har aldrig fået en mere kedelig tør kylling. Blev langt om længe "fristet" da jeg bor overfor hvor de holder i Næstved. Grunden til i sniger jer op på 2 er fordi pomfritterne faktisk er gode nok.
Men aldrig mere.
Min veninde slger at de plejer at være gode, men at der er kommet nye folk på vognen. Før var de gode nok ifølge hende.

Vastaus yritykseltä GuldKyllingen Grillvogne
jeg gik forbi deres "food truck" på vej i supermarket og stoppede og spurgte hvor længe de hold åbent. fik at vide "mindst til kl 19.00". da mig og min ven så kommer kl 18 har de pakket og er kørt... nå så det var måske ikke til kl 19.00.
idag spørger jeg så om de kan gemme en kylling til mig mens jeg er inde i supermarket. da jeg kommer ud har han fanme udsolgt.
det er så 2. gange de lyver mig op i andsigtet.