Yrityksen tiedot

1 tähti

On vastannut 67 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Samalla asialla olen kuin muutkin tänne…

Samalla asialla olen kuin muutkin tänne vuoden 2026 puolella kirjoittaneet. En voi uskoa miten huonoa palvelua olen saanut tähän mennessä, eikä asiani ole vielä edes ratkennut. Palauttamani tuote sen sijaan oli ratkennut, aspan kanssa on soudettu ja huovattu nyt jo tammikuusta alkaen asiasta. En saanut tilausvahvistusta, väärät tuotteet tuli postissa, varsinainen tilaukseni tuli kuukauden päästä. Tuote, jonka tilasin meni heti rikki. Palautin sen ja kuittasivat kyllä sen ja sanoivat että koska tilausta ei näy, rahoja ei voi palauttaa. Nyt olen odottanut rahojani jo kaksi kuukautta. Olen soittanut ja laittanut sähköpostia, mikään ei auta. Älkää tilatko Gudrunilta yhtään mitään. Tilanne on aivan toivottoman tympeä. Haluan vain rahani takaisin. Yritys, joka oli joskus toiminut paremmin vaikuttaa nyt samalta kuin netin huijaussivustot. En enää koskaan osta mitään heiltä!

2. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Tilaus viipynyt kuukauden eikä aspa vastaa

Tein tilauksen noin kuukausi sitten. Lähettivät tuotteista muutaman, näiden lähetysilmoituksessa luki, että loput tuotteet tilauksesta toimitetaan myöhemmin. Mitään ei kuitenkaan ole kuulunut. Ei mitään tietoa mikä tilauksen tilanne on. Eivät vastaa sähköposteihin. Mainospostia kyllä osaavat spämmätä. Täältä luettujen kokemusten pohjalta en varmaan uskalla tehdä palautusta jo saamalleni tuotteelle, joka on aivan sairaan ohutta, läpinäkyvää ja hyvin heikkolaatuisen oloista kangasta. Kysyin palautuksesta myös sähköpostissa saamatta mitään vastausta.

12. helmikuuta 2026

Paketissa väärät vaatteet

Tilasin paidan tammikuun alussa. Paketti tuli perille lopulta kuukautta myöhemmin. Siellä oli jonkun ihan toisen ihmisen tilaus. Asiakaspalvelu ei ole vastannut viesteihini, joissa yritin kysyä mitä tehdä.
Lopulta sain asiakaspalvelun puhelimitse kiinni. Palautin väärät vaatteet ja nyt odotan jännityksellä saanko rahani takaisin.

8. helmikuuta 2026

Täysin ala-arvoista palvelua.

Täysin ala-arvoista palvelua. Tilasin neulepaidan. Sain siitä tilausvahvistuksen. Odotin kuukauden ja mitään postipakettia heiltä ei tullut. Soitin ja ilmoittivat, että tilaus peruutettu. Siis peruutettu ja minulle ei ole ilmoitettu mitään. Tuotetta ei ole enää edes saatavana. Lupasivat selvittää tilannetta ja soittaa sitten. Kolme kertaa olen itse soittanut ja tilanne edelleen auki. Mitään soittoa/meiliä heiltä ei ole tullut. Aivan käsittämättömän huonoa palvelua.

4. helmikuuta 2026

Hyvitys saamatta jo n. 2kk

Olen odottanut hyvitystä viallisesta tuotteesta kohta 2 kk., eikä asiakaspalvelu enää edes vastaa viestiin ovatko ilmoittamansa järjestelmämuutoksen tiimellyksessä unohtaneet kokonaan heidän yli kuukausi sitten kuittaamansa "edelleen jonossa olevan hyvityksen".
Todella harmillista asiakkaan dissaamista. Olen ostanut useammalla tuhannella eurolla heiltä, mutta se ei nähtävästi auta asiakkuuteni arvostukseen...

10. tammikuuta 2026
Gudrun Sjödén-logo

Vastaus yritykseltä Gudrun Sjödén

Hello,
Could you please email Cecilia.lundqvist@gudrunsjoden.se with your customer number and order details?

Warmly/ The Gudrun Team

Saanut 1/5 tähteä

Virallinen verkkokauppa Suomi myy olemattomia tuotteita

Verkkokauppa Suomi myy tuotteita, joita ei varastosta löydykään. Aspan vastaus: on asiakkaan epäonnen syy, kun "inventoivat" varaston vain 2 krt/h... Asiakas on epäonninen, kun yrityksen tilausjärjestelmää ja varastonvalvontaa ei ole integroitu.

Varoitus kaikille: useat asiakkaat voivat joutua yrityksen mukaan epäonniseksi jokaisen tuotteen varaston viimeisten kappaleiden kohdalla. Eli esim. ale-kampanjasta 50 asiakasta voi 0,5 h aikana tilata samaa tuotetta, jota ei ole varastossa.
Kivijalkamyymälästä Hki vahvistettu 20 min ennen tilausta verkkokaupan varastosaldo. Tämäkin väärää tietoa.

Aspa ei vastaa useampaan kyselyyn, kun toimitusta ei kuulu luvatussa 3-5 pvässä. Asian käsittely kesti yli kk. Tilaisuus, johon tuote tilattu, oli ohi aikoja sitten.

Lisäksi väittävät, että toisen tuotteen lähetys on heille palautunut, vaikka Postin pakettiseurannasta käy ilmi, ettei Gudrun Sjöden Suomi ole koskaan toimittanut heille pakettia kuljetukseen.

Näin ala-arvoista liiketoimintaa ja aspa-palvelua en ole ennen kokenut. Tilausvahvistus sitoo yritystä, mitä Gudrun Sjöden räikeästi rikkoo. Ehdotin hyvitystä kaikista virheistä ja sopimusrikkomuksesta, mutta vastaukset olivat todella tylyjä.
T. Entinen kanta-asiakas

VAROITUS!

Olen nyt 8kk odottanut ja useita s-posteja lähettänyt ao. Cecilia Lundqvist Gudrun Sjöden lupaaman ratkaisun aikaansaamiseksi, tilausnrot lähettänyt..... kaikki turhaan, EI MITÄÄN VASTAUSTA!

Tarkoituksellisesti annetaan ymmärtää, että yritys pyrkii korjaamaan toimintatapaansa, pyydetään ottamaan yhteyttä, mikä ei johda mihinkään! Vaikka otat yhteyttä useasti, et vastausta saa! Epäluotettavuus tätä yritystä kohtaan kasvaa!

10. helmikuuta 2025
Gudrun Sjödén-logo

Vastaus yritykseltä Gudrun Sjödén

Hei Pipsa,

Olemme pahoillamme kokemuksistasi. Ymmärrämme turhautumisesi ja otamme palautteesi vakavasti. Varasto- ja tilausjärjestelmämme sekä asiakaspalvelumme kaipaavat selkeästi parantamista. Tutkimme asiaa perusteellisesti ja ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme, ettei tämä toistu. Arvostamme palautettasi, koska se auttaa meitä kehittymään.

Sillä välin voit lähettää sähköpostia asiakasnumerollesi osoitteeseen cecilia.lundqvist@gudrunsjoden.se, niin katsotaan voimmeko ratkaista tämän.

Gudrun Sjödén

Näytä arvostelut kaikilla kielillä. (792 arvostelua)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin