Foarte dezamagitor , nu recomand nici la dusmani serviciul GsmNet . Nu isi respecta colaboratorii . Cu dovezi clare ca au trimis produs defect ei cer verificarea produsului prima data ! Bataie de joc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
⁹Salve sono il Sig.Gargiulo Massimo.Scrivo dall'italia.Per errore ho effettuato un ordine n.18209 cuffie marshall major IV.Chiedo che qualcuno risponda via mail alla mia richiesta di annullamento da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Am cumparat in urma cu o luna componente pt un N97 ,piesele au fost originale,sunt multumit. Am luat si piese pt un E71 chinezesc care nu s-au potrivit,dar au fost ok m-au ajutat sa-mi recuperez banii... Näytä lisää
Made two separate purchases, a Moto Razr 60 Ultra Internal screen and frame and external screen. Both were shipped with 24 hours by UPS and took around 5 days to make it through customs to the UK. The... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Magazin online de accesorii telefoane, componente telefoane si piese telefoane, gadget-uri si wearables.
Democratiei nr 6, Constanta, Romania
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
Una comanzii , alta primesti . Am comandat un incarcator 68 W ptr Motorola si am primit unul de 45 W si arata de parca la cumparat din Turcia. Si nu imi raspunde nimeni la telefoane. Inca un motiv in plus sa command numai dupa Emag si Amazon. O mizerie ce nu merita nici macar 1 stea.

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
Am cumpărat un încărcător de la Baseus model GaN3 Pro , preț corect , produs foarte bun... incarcare foarte rapida .Recomand

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
Magazin de incredere, produse originale, livrare foarte rapida (am comandat produsele la ora 16:30 si le-am primit a doua zi la 09:15), gama variata si servicii de calitate. Recomand!

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
Am comandat o husa de Iphone 14 pro. Produsul este original si a venit a doua zi. Voi reveni pe site!

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
La livraison a été relativement rapide mais impossible de faire un retour ou autre car ils doivent vous envoyer un code pour finaliser votre demande...et vous ne le recevez jamais.

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
At first I got a broken screen protector, and I called support section, where I described my problem, I sent proof, and then they sent me another one. Great and quick services. 5 stars

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
Ofera produse care nu functioneasa pentru inlocuire (exemplu: ecrane refurbished). Desigur, nu isi asuma resposabilitatea pentru acest lucru si nu le primesc inapoi. Clientul este obligat prin termeni si conditii sa testeze produsele lor. Atunci, de ce i-am mai alege pe ei, cand dau mesajul de companie in care sa ai incredere? Nu primesc produse. O experienta pe care NU o voi repeta! Nu recomand! :)

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
am primit un incarcator wireless apple SH, cu urme evidente de folosire si ambalaj deteriorat. i-am facut poze si le-am lasat un review la ei pe site, review care a fost sters in orele urmatoare. nu am fost contactat de absolut nimeni pentru solutionare.

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
I ordered a Redmi 6A screen protector and was very bad, did not unglued but instead crash in hundred pieces, it was a tempered glass by WOZINSKY, do not order, you'll loose your money or nothing
Baterie Samsung Note Edge (blister - Made in Coreea, fabricata cu doua luni in urma).
Totul a decurs fara probleme.
Daca s-ar mai putea umbla si la costurile de transport, totul ar fi impecabil.

Vastaus yritykseltä GSMnet - Magazinul telefonului tau
Am comandat doua baterii originale bulk si un incarcator original. Diferentele optice fata de originale sunt minime. Insa, dupa mai putin de 6 luni, ambele baterii erau moarte (se inchideau la 70%), un telefon fiind si distrus iremediabil (la reprezentanta au zis ca trebuie schimbata placa de baza, si costa mai mult decat face).
Deci MARE atentie ce comandati de la ei.
Am comandat un display cu touch, au fost testate cand au ajuns constatându-se ca sunt defecte si la retur nu au vrut sa le schimbe pe motiv ca au fost manipulate/ instalate gresit. Sunt mai de incredere site-urile chinezesti decat gsmnet. Nu recomand!!
A company that you can trust with nice staff and lots of awesome merchendise
Am plasat o comanda in Decembrie pentru niste folii de sticla pt S6 Edge si nici una nu s-a potrivit ( chinezarii ordinare). Pe site scria clar ca acopera partea activa. Telefonul fiind S6 Edge si marginile sunt active. Folia de sticla era defapt pentru un telefon cu ecranul mult mai mic (folia era mai ingusta cu 0.5cm in fiecare parte). Am facut retur conform legislatiei in vigoare ca sa aflu ca nu imi primesc banii inapoi. Coletul a fost trimis inapoi celor de la GSMNET , dar nici in ziua de azi nu am primit banii inapoi. RUSINE GSMnet.ro Vindeti produse de proasta calitate, Nu inlocuiti produsul si nu inapoiati clientilor banii inapoi.
Atentie!
Nu toate produsele marcate ca "originale" pe site-ul lor sunt de fapt originale. Unele sunt, altele nu. Iar cele care nu sunt, sunt de o calitate foarte proasta. Eu mi-am cumparat un touchscreen pentru telefon, care pe site aparea ca fiind "original" si care, am observat ulterior, nu avea nicio legatura cu originalul. Nu doar ca nu functiona ca lumea, ci ii si lipseau facilitati pe care produsul original le are. De asemenea, produsul fizic nu avea nicio legatura cu poza de pe site. Poza aia e luata de pe Google. Nu facuta de ei.
Am sunat la ei, mi-au zis ca "sunt facute prin tari cu mana de lucru ieftina", ca si cand o masina facuta in China are doar 3 roti, pentru ca e facuta in China.
Dupa care, in cadrul unui alt apel, mi-au zis ca "se poate ca produsul pe care l-am cumparat sa fie dintr-un lot cu probleme". Produsul nu era doar "cu probleme", ci NU ERA ORIGINAL in primul rand! De aici si problemele.
Nu am mai comandat nimic de atunci si nu va recomand sa comandati de la ei.
Pacat. Am fost multumit o perioada. S-au prostit de tot.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.