Jeg er fra tilbudsgivning til færdigt arbejde, blevet mødt med god kommunikation, proffesionalisme og godt arbejde. Jeg har fået klippet alle mine hække og fået anlagt en fliseterasse. Begge dele velu... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Det har helt igennem været en tryg og god proces at få Grøn Entreprise til at renovere vores have. God og kompetent rådgivning ved tilbud med fokus på at genbruge alt som stadig virkede i stedet for n... Näytä lisää
Virkelig hurtig og effektiv behandling fra besigtigelse over tilbud til udførelse. Vi fik beskåret træer og fældet et ca. 30 meter højt træ i en byhave. Alt blev gennemført hurtigt og effektivt uden... Näytä lisää
Vi har brugt Uno og hans team flere gange. De har bl.a. fældet træer, plantet Laurbærkirsebær-hæk, omplantet rosenbed og senest plantet tre høje træer på vores skråning. Vi er meget tilfredse med hele... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Professionel service og behandling af…
Professionel service og behandling af opgaven. God problemløser og godt håndværk, og meget flinke folk.
Hurtig effektiv plantning af vores nye…
Hurtig effektiv plantning af vores nye hæk. Rigtig pænt arbejde.
Jeg er meget tilfreds med det arbejder…
Jeg er meget tilfreds med det arbejder der er lavet. Flot arbejde. Kommer helt sikkert igen.
Uno kom den 25/4-24 og klippede hæk og…
Uno kom den 25/4-24 og klippede hæk og beskar nogle træer. De lavede et godt stykke arbejde, som jeg er meget glad for. Kan varmt anbefale Uno, grøn Entreprise A/S.
Sans for detalje og muskler
Vi Uno og hans folk forbi for at anlægge en ny, super flot sandstone stenterrasse med tilhærende blomsterbede i vores have.
Først et indledende møde, hvor vi gik vores ønsker igennem. Her diskuterede vi også muligheder og begrænsninger havde god dialog og sparring. Herefter et tilbud og en pris.
Det var et ønske for os at arbejdet blev udført snarest, så vi kunne nå at nyde den danske sommer og en formiddag blev vi ringet op "på et afbud". Samme eftermiddag havde holdet (med en stor gravko til vores søns store begejstring) allerede gravet ud og kørt jord væk og var klar til at begynde anlægningen. Og nogle dage senere stod den flotte stenterrasse og de nye bede.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, der klart kan anbefales.
Anlæg af terrasse
Uno gav et tilbud efter at have besøgt os og givet gode råd til at få etableret en terrasse i et ubrugt hjørne af haven. Herefter gik det stærkt med først at modtage tilbud og dernæst opleve, at arbejdet gik i gang. På få dage havde Grøn Entreprise udført et yderst flot stykke arbejde med et højt serviceniveau. Haven er nu blevet opgraderet både i forhold til anvendelse og fremtoning.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Grøn Entreprise.
Flot design og godt anlæg
Grøn Entreprise ved Uno og Andrada har designet og udført en stor omplantning af vores have med blomsterbede ved terrassen samt en frugt- og urtehave i baghaven. Resultatet er super godt. Der er taget hensyn til et varieret udtryk, lange blomstrings-og modningsperioder, et godt duftindtryk, en insektvenlig beplantning osv.
Samarbejdet i planlægningsperioden har været godt, med relevante forslag, åbenhed for vore ønske og en effektiv kommunikation.
Anlægget er udført til tiden, flot og med god oprydning. Samarbejdet under anlægget har været perfekt med god kommunikation og løbende afstemning af ønsker og muligheder.
Grøn Entreprise får vores bedste anbefalinger. Tak til Uno og Andrada for samarbejdet og resultatet.
Rigtig fint !
To piger, der bare kunne deres kram og kom præcis til den aftalte tid. Der skulle klippes to hække, studses en kristtjørn og fjernes nogle planter, som havde bredet sig for meget. Pigerne havde alt udstyr med og arbejdede hurtigt og effektivt. Det er sikkert ikke sidste gang, vi bruger Grøn Enterprise.
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Overholder aftaler, udfører aftalt arbejde og ofte lidt til hvis der opstår noget undervejs. Pæn oprydning og venlige folk. Stor anbefaling herfra.
Mega effektivt og ordentligt arbejde udført i både forhave og baghave, hvor de nåede mere end jeg selv havde regnet med og med et så fint resultat.
Mega effektivt og ordentligt arbejde. De nåede i mål på
Super professionelt og flot arbejde…
Super professionelt og flot arbejde udført på det aftalte tidspunkt
Team Emil og Bo lige skåret et træ…
Team Emil og Bo lige skåret et træ tilbage for os - kun lidt småplanter direkte under det lidt lidt forventet skade og der blev pænt ryddet op. Alt sammen på kun en halv dag :-)
Brostensgang
Arbejdet udført som aftalt, til tiden, med meget fint resultat.
Venlige og professionelle folk👍🙂
Gedigent arbejde og god kommunikation
Vi har brugt Grøn Entreprise til at anlægge vores villahave med planter, regnbed og plæne. Desuden har de lavet belægning, træterrasse samt opsat hegn mod nabo. Alt arbejde er flot udført, kommunikationen har været god, og alle aftaler er blevet overholdt :)
Superflot arbejde -fantastiske at…
Superflot arbejde -fantastiske at arbejde sammen med. Vil bruge dem hver gang!
OMHYGGELIGT ARBEJDE I HAVEN
Vi har benyttet os af firmaets "Gartner for en dag" tilbud - primært til udtynding og beskæring af frugttræer.
Det har vi været ovenud tilfredse med. De kom til aftalt tid, udførte et godt og omhyggeligt stykke arbejde og ryddede ordentligt op bagefter.
Det gør vi gerne igen!
Flot arbejde
Flot arbejde. Fantastisk dygtig anlægsgartner. Tidsplanen blev overholdt.
Kan absolut anbefales
Gartner / haveservice
Grøn Entreprise ordner nogle af vores beboers haver.
Jeg har derfor kun rosende ord tilovers for firmaet
og kan varmt anbefale dem.
De leverer et flot stykke gartnerarbejdet
til en god pris og kommer altid som aftalt.
Bh
Annemarie