Grøn Entreprise A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg er fra tilbudsgivning til færdigt arbejde, blevet mødt med god kommunikation, proffesionalisme og godt arbejde. Jeg har fået klippet alle mine hække og fået anlagt en fliseterasse. Begge dele velu... Näytä lisää

Det har helt igennem været en tryg og god proces at få Grøn Entreprise til at renovere vores have. God og kompetent rådgivning ved tilbud med fokus på at genbruge alt som stadig virkede i stedet for n... Näytä lisää

Virkelig hurtig og effektiv behandling fra besigtigelse over tilbud til udførelse. Vi fik beskåret træer og fældet et ca. 30 meter højt træ i en byhave. Alt blev gennemført hurtigt og effektivt uden... Näytä lisää

Vi har brugt Uno og hans team flere gange. De har bl.a. fældet træer, plantet Laurbærkirsebær-hæk, omplantet rosenbed og senest plantet tre høje træer på vores skråning. Vi er meget tilfredse med hele... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Sans for detalje og muskler

Vi Uno og hans folk forbi for at anlægge en ny, super flot sandstone stenterrasse med tilhærende blomsterbede i vores have.

Først et indledende møde, hvor vi gik vores ønsker igennem. Her diskuterede vi også muligheder og begrænsninger havde god dialog og sparring. Herefter et tilbud og en pris.

Det var et ønske for os at arbejdet blev udført snarest, så vi kunne nå at nyde den danske sommer og en formiddag blev vi ringet op "på et afbud". Samme eftermiddag havde holdet (med en stor gravko til vores søns store begejstring) allerede gravet ud og kørt jord væk og var klar til at begynde anlægningen. Og nogle dage senere stod den flotte stenterrasse og de nye bede.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, der klart kan anbefales.

1. elokuuta 2023

Anlæg af terrasse

Uno gav et tilbud efter at have besøgt os og givet gode råd til at få etableret en terrasse i et ubrugt hjørne af haven. Herefter gik det stærkt med først at modtage tilbud og dernæst opleve, at arbejdet gik i gang. På få dage havde Grøn Entreprise udført et yderst flot stykke arbejde med et højt serviceniveau. Haven er nu blevet opgraderet både i forhold til anvendelse og fremtoning.

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Grøn Entreprise.

1. toukokuuta 2024

Flot design og godt anlæg

Grøn Entreprise ved Uno og Andrada har designet og udført en stor omplantning af vores have med blomsterbede ved terrassen samt en frugt- og urtehave i baghaven. Resultatet er super godt. Der er taget hensyn til et varieret udtryk, lange blomstrings-og modningsperioder, et godt duftindtryk, en insektvenlig beplantning osv.
Samarbejdet i planlægningsperioden har været godt, med relevante forslag, åbenhed for vore ønske og en effektiv kommunikation.
Anlægget er udført til tiden, flot og med god oprydning. Samarbejdet under anlægget har været perfekt med god kommunikation og løbende afstemning af ønsker og muligheder.
Grøn Entreprise får vores bedste anbefalinger. Tak til Uno og Andrada for samarbejdet og resultatet.

28. huhtikuuta 2024

Rigtig fint !

To piger, der bare kunne deres kram og kom præcis til den aftalte tid. Der skulle klippes to hække, studses en kristtjørn og fjernes nogle planter, som havde bredet sig for meget. Pigerne havde alt udstyr med og arbejdede hurtigt og effektivt. Det er sikkert ikke sidste gang, vi bruger Grøn Enterprise.

12. maaliskuuta 2024

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Overholder aftaler, udfører aftalt arbejde og ofte lidt til hvis der opstår noget undervejs. Pæn oprydning og venlige folk. Stor anbefaling herfra.

17. huhtikuuta 2024

Gedigent arbejde og god kommunikation

Vi har brugt Grøn Entreprise til at anlægge vores villahave med planter, regnbed og plæne. Desuden har de lavet belægning, træterrasse samt opsat hegn mod nabo. Alt arbejde er flot udført, kommunikationen har været god, og alle aftaler er blevet overholdt :)

3. helmikuuta 2023

OMHYGGELIGT ARBEJDE I HAVEN

Vi har benyttet os af firmaets "Gartner for en dag" tilbud - primært til udtynding og beskæring af frugttræer.

Det har vi været ovenud tilfredse med. De kom til aftalt tid, udførte et godt og omhyggeligt stykke arbejde og ryddede ordentligt op bagefter.

Det gør vi gerne igen!

29. marraskuuta 2023

Gartner / haveservice

Grøn Entreprise ordner nogle af vores beboers haver.
Jeg har derfor kun rosende ord tilovers for firmaet
og kan varmt anbefale dem.
De leverer et flot stykke gartnerarbejdet
til en god pris og kommer altid som aftalt.
Bh
Annemarie

2. lokakuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili