Toimitusvaikeuksia...
Jos oma aikasi on sinulle arvokasta ja odotat lupausten pitävän, en suosittele.
Hinnasta saattaa saada tingittyä hyvinkin pois, tämä ei sinänsä ihme koska tuotetta ei koskaan toimiteta.
Sähköinen ennakkoilmoitus voi hyvinkin tulla, mutta siitäpä asia ei mihinkään etene, kun ensivaiheessa paketin nappaa kuriiriyhtiö jota ei asiakkaalle paljasteta, eikä asiakkaalle kerrottava kuljetusta järjestävä yhtiö ole tietoinen miten paketti liikkuu, koska ei koskaan saavu varsinaisesti toimitukseen.
Aiheesta avautumisia foorumilla*, joskin epäilen ettei julkisesti ole kaikki tapaukset nähtävissä.
Sinänsä firma toimii lain sallimissa rajoissa, että rahat on yleensä porukka tainnut pois saada, se taitaakin olla todennäköisempää kuin itse koneen saaminen. Joissain tapauksissa kyllä rahojen saamiseenkin on mennyt kauan aikaa.
*ai mikä foorumi? Arvostelu ei salli linkkejä, joten klikkaa yrityksen sivuilla linkkiä kohdasta "TÄÄLTÄ löytyvät tulossa olevat koneemme.." Suosittelen hyppäämään heti keskusteluissa viimeiselle sivulle, jotta näet tuoreimmat ongelmat, alkuaikoina ongelmia ei juurikaan tainnut edes olla.