Bra kvalité på toalett-hushållspapper och avfallspåsar. Jag tycker Granngårdens toalett-och Hushållspapper ” Tork” räcker längre och är tåligare , än andra märken. Jag är även LRF medlem och kan då... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Granngården har bra sortiment på hästfoder och tycker butikerna är fräscha och snygga. Däremot gillar jag inte hemsidan riktigt. Går ej att logga in i kundklubben och har ej gjort på minst 1 år. Går... Näytä lisää
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Granngården
Hästen mår bra av fodret, han är 30 år. Väldigt bra hemleverans.

Vastaus yritykseltä Granngården
Har två gånger beställt varor online från granngården, vid båda tillfällena kom varorna bort. Kundservice skyller på Bring, ingen tar ansvar. Riktigt dålig service.
Jag kommer inte att handla här mer.

Vastaus yritykseltä Granngården
Här finns allt både till djur och trädgård. Trevlig personal.

Vastaus yritykseltä Granngården
Har sökt dessa potatisar tidigre..
Nu gick det lätt

Vastaus yritykseltä Granngården
Ni hade fått Leena jag letat efter. De kom i tid för att hinna så.

Vastaus yritykseltä Granngården
Butiken i sundsvall är väligt märklig trots man väntat på sms på en hämtning i flera timmar har det vid 12 tillfällen "inte hunnit plocka varan" eller "det är inte vi som plockar varan" verkar vara standar svar och många i butiken förutom en blond Tjej är väldigt ohjälpsamma man undrar om de verkligen överväger att sluta handla på Granngården av denna anledningen.

Vastaus yritykseltä Granngården
Jag är även LRF medlem och kan då ta del av samköpsrabatter på vissa affärer bl a Granngården.

Vastaus yritykseltä Granngården
Efter att ha väntat i tre veckor på leverans, utan några som helst meddelanden från Granngården så kontaktade jag dem.
På grund av "tekniska problem" kunde de inte leverera produkterna. Ta betalt var däremot inga problem.
Lita inte på deras leveranstider.

Vastaus yritykseltä Granngården
Jättebra service hjälpsamma när jag skulle köpa ny gräsklippare !

Vastaus yritykseltä Granngården
Fantastisk fin och bra service. Hade gjort ett felköp och tappat bort kvittot. Fantastisk tjej i Kristianstad som hjälpte oss så bra!!! Fler butiker som borde ta efter. Starkt jobbat och jag kommer självklart att fortsätta handla här och rekommendera andra. TACK 🙏

Vastaus yritykseltä Granngården
Enkelt. Valde mellan att åka 2 x 5 mil och leverans till ombud. Självklart val: leverans till ombud på hemorten.

Vastaus yritykseltä Granngården
Enkelt att beställa, bra bemötande och säker leverans