Na een paar weken gebruik op tapijt en bank ben ik redelijk tevreden. Vlekken van koffie en modder gingen er zonder al te veel moeite uit, en het apparaat is licht genoeg om makkelijk mee te nemen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
GoScrub is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige schoonmaakproducten, zowel online als offline. Het bedrijf heeft zich gepositioneerd als een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten die op zoek zijn naar effectieve, duurzame en gebruiksvriendelijke schoonmaakoplossingen. Met een breed assortiment aan producten, variërend van elektrische schoonmaakborstels tot vloerreinigers tot gespecialiseerde schoonmaakmiddelen, biedt GoScrub een oplossing voor elke schoonmaakbehoefte.
Hollanti
- www.goscrub.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goed apparaat!
Ik heb de GoScrub op verschillende dingen geprobeerd, zoals mijn stoffen bank, het tapijt en de eetkamerstoelen. Ik ben positief verrast door het resultaat. Er kwam behoorlijk wat vuil uit waarvan je aan de buitenkant helemaal niet kon zien dat het erin zat.
Als ultieme test heb ik er zelfs een vlek sojasaus mee behandeld. Die ging er goed uit en er bleef geen vieze geur achter. De bediening is simpel en het resultaat is duidelijk zichtbaar. De verschillende oppervlakken voelen na het reinigen weer fris en schoon aan. Ook fijn dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken voor kleinere vlekken zonder meteen een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.
Het enige minpunt is dat het apparaat behoorlijk veel geluid maakt tijdens het gebruik. Toch vind ik het een goede aankoop en zou ik hem opnieuw kopen.
gasten zijn weer welkom op mijn schone bank
Ik heb deze Goscrub nu enkele keren gebruikt. Ik heb hem aangeschaft omdat ik kinderen heb en die maken mijn spullen nogal vies. Ze smeren hun vieze handen af aan de stoelen en de bank. Hierdoor heb ik altijd vlekken in de bank en op mijn stoelen. Melkvlekken van flesjes en drinken wat omgegooid wordt. Hier schaamde ik me een beetje voor en ik wilde er wat tegen doen. Daarom heb ik dit apparaat gekocht. Wanneer je hem voor het eerst gebruikt komt er echt zwart water van je bank af. Echt te vies. Maar je bank wordt dus wel schoner. Ik ben er blij mee. Ik kan nu gasten uitnodigen op een schone bank.
Oude vlekken krijg je met deze GoScrub gewoon weg
Ik ben positief verrast door de GoScrub. Vooral bij het reinigen van de autostoelen heeft deze tapijtreiniger mij echt overtuigd. Ik heb voornamelijk oudere vlekken aangepakt, waaronder hardnekkige olievlekken waarvan ik eerlijk gezegd niet meer verwachtte dat ze er nog uit zouden komen. Toch kreeg ik ze met de GoScrub grotendeels weg. Dat is voor mij wel hét bewijs dat deze machine daadwerkelijk doet wat hij belooft.
Naast de autostoelen heb ik hem gebruikt voor onder andere de bank, eetkamerstoelen en het tapijt. Op al deze oppervlakken werkt hij goed. Bij de bank vond ik het resultaat iets lastiger te beoordelen, maar dat heeft vooral te maken met de verschillende contouren en vormen van de bank. De autostoelen waren voor mij duidelijk het hoogtepunt.
Ook de zuigkracht is wat mij betreft prima. Hoe droog het oppervlak uiteindelijk wordt, hangt wel behoorlijk af van hoe je de zuigmond op het materiaal plaatst. Daar moet je in het begin even mee experimenteren, maar zodra je de juiste manier hebt gevonden, krijg je het vocht goed uit de bekleding. Bij mij waren de gereinigde oppervlakken meestal binnen ongeveer één tot anderhalf uur weer droog.
Het gebruiksgemak vind ik ook een groot pluspunt. De bediening spreekt eigenlijk voor zich en de reservoirs zijn eenvoudig te vullen, legen en schoon te maken. Ook de lange slang en het ruime netsnoer geven je veel bewegingsvrijheid. Je hoeft daardoor niet constant met het apparaat te slepen of van stopcontact te wisselen. Zelfs voor een kleinere schoonmaakklus pak ik hem er zonder problemen bij.
De bouwkwaliteit voelt stevig en degelijk aan. Het enige onderdeel waarvan ik denk dat het wat kwetsbaarder is, zijn de plastic kapjes op de zuigmonden. Verder heb ik eigenlijk weinig op het apparaat aan te merken. Het vuilwaterreservoir had wat mij betreft wel wat groter gemogen, omdat je bij de wat grotere schoonmaakklussen hem nu wel regelmatig moet legen.
Wat mij uiteindelijk het meest bevalt, is simpelweg dat de GoScrub echt goed werkt. Vooral bij oude vlekken waarvan ik dacht dat ze inmiddels permanent waren, heeft hij mij positief verrast. Ik zou hem zelf zeker opnieuw kopen en kan hem dan ook aanraden aan iedereen die zijn bank, stoelen, tapijt of auto regelmatig goed wil kunnen reinigen.
Ik heb de GoScrub stoomreiniger gekocht…
Ik heb de GoScrub stoomreiniger gekocht omdat ik twee honden heb die regelmatig op de bank liggen. Soms kwijlen ze erop en dan wil ik snel en grondig kunnen schoonmaken. De GoScrub heeft me positief verrast: de levering was super snel en het apparaat ziet er netjes en modern uit.
Het gebruiksgemak is top. De bediening is duidelijk en intuïtief, waardoor je meteen aan de slag kunt zonder handleiding. De lange stroomkabel is echt een pluspunt, net als het feit dat het apparaat niet overdreven veel geluid maakt. De zuigkracht is prima voor het reinigen en opfrissen van stoffen oppervlakken, en het reservoir is groot genoeg voor normaal gebruik.
Het enige minpunt vind ik de buis. Die voelt wat minder flexibel en daardoor een beetje kwetsbaar aan, vooral bij moeilijk bereikbare plekken.
Al met al ben ik erg tevreden. Voor huishoudens met huisdieren is dit een superhandig apparaat dat doet wat het belooft.
Prima apparaat
Deze tapijtreiniger aangeschaft omdat onze bank na een tijdje toch wat smoezelig begon te worden. Ik was benieuwd of zo'n compact apparaat echt verschil zou maken, maar dat doet het zeker. De bank ziet er na het reinigen weer een stuk frisser uit en ook het tapijt heb ik meteen meegenomen. Wat ik prettig vind, is dat je niet eerst een hele installatie hoeft op te zetten. Water en reinigingsmiddel erin en je kunt eigenlijk direct beginnen. Het apparaat maakt natuurlijk wel wat geluid, maar dat vind ik niet storend voor dit type apparaat. Voor kleine ongelukjes, vlekken en regelmatig onderhoud vind ik hem erg praktisch. Ga hem zeker vaak gebruiken.
Prima prijs-kwaliteitverhouding voor vloerkleden en stoelen
Met een hond in huis ontkom je er niet aan: regelmatig zitten er modderpoten op je favoriete vloerkleed. Omdat ik geen zin had om steeds een professioneel reinigingsbedrijf in te huren, heb ik de GoScrub Tapijtreiniger een kans gegeven. Het gebruiksgemak is ontzettend hoog. Je vult het dubbeltanksysteem met warm water en een beetje reinigingsmiddel, steekt de stekker in het stopcontact en je kunt direct aan de slag. Hij maakt ongeveer net zoveel geluid als een gemiddelde stofzuiger, wat ik erg vond meevallen.
Ik heb hem de afgelopen weken uitgebreid getest op mijn hoogpolige tapijt en een gestoffeerde eetkamerstoel. Wat me vooral opviel was hoe veelzijdig hij is op verschillende soorten oppervlakken. Moddervlekken werden moeiteloos weggespoeld en direct opgezogen. Het onderhoud van het apparaat stelt gelukkig ook weinig voor: na gebruik spoel je de opzetstukken simpelweg af onder de warme kraan en zuig je wat schoon water op om de slang door te spoelen. Waar je wel op moet letten is je eigen bediening; als je de sproeiknop te lang indrukt, spuit je te veel water op het tapijt. Hierdoor kan de droogtijd aanzienlijk oplopen. Leer je echter goed te doseren, dan is dit een onmisbaar apparaat voor het onderhoud van je meubels en vloerkleden.
Verassend hoeveel vuil uit het tapijt komt!
Wat mij het meest heeft verrast aan deze vlekkenreiniger is eigenlijk het resultaat. Ik had mijn tapijt ongeveer een jaar en vond zelf niet dat het er heel vies uitzag. Toch kwam er ontzettend veel vuil uit toen ik het ging reinigen. Alleen al het water in het reservoir daarna was genoeg bewijs dat een tapijt tussendoor reinigen geen overbodige luxe is.
Het apparaat is makkelijk te gebruiken en de Nederlandse handleiding is duidelijk. Je hoeft er niet eerst een halve studie voor te doen voordat je kunt beginnen.
Ook mijn bank heb ik aangepakt. Ik twijfelde daar wel even over, omdat de stof wat fluffy is en ik absoluut niet wilde dat die er na het reinigen anders uit zou zien. Eerst op een onopvallend stukje geprobeerd en gelukkig bleef de stof mooi.
Met vijf honden is een apparaat als dit hier sowieso geen overbodige luxe. Ik zal niet iedere maand mijn hele huis ermee schoonmaken, maar voor een goede schoonmaakbeurt van het tapijt of de bank en voor onverwachte vlekken vind ik het ideaal.
Ik heb lang getwijfeld of ik zo’n apparaat echt nodig zou hebben, maar achteraf ben ik vooral blij dat ik er toch één in huis heb gehaald. Het doet echt wat het beloofd.
Makkelijk in gebruik!
Wat ik fijn vind aan de Go Scrub is dat je hem makkelijk erbij pakt als je ergens een vlek hebt of iets wilt schoonmaken. Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten en daarna is de bediening heel simpel. Eigenlijk hoef je alleen maar aan te zetten.
Ik heb hem inmiddels op verschillende plekken gebruikt en hij werkt goed op bijvoorbeeld de trap en een deurmat. De zuigkracht is sterk en bij het schoonmaken van de deurmat kwam er echt vies water uit. Ook de vlekken op onze tapijten trap, die waren ontstaan doordat onze kat diarree had gehad, zijn goed schoon geworden.
De twee verschillende koppen zijn handig en eentje is wat kleiner, waardoor je goed in kleine hoekjes kunt komen.
Wat ik ook prettig vind is dat je alles na gebruik makkelijk schoon kunt maken. Je kunt de onderdelen loshalen en goed reinigen en de slang kun je ook makkelijk loshalen en afspoelen.
Het snoer is lang, al had ik bij de trap alsnog een verlengsnoer nodig. Dat was verder geen probleem.
Het apparaat is wel helemaal van plastic. Het voelt stevig, maar niet alsof je een heel duur apparaat in handen hebt. Ik ben daarom wel benieuwd hoe het zich op langere termijn houdt.
Ik zou hem zelf vooral gebruiken voor kleinere oppervlakken. Voor een groot tapijt of een grote oppervlakte zou ik liever iets met een steel gebruiken. Maar voor de auto, trap, deurmat, autostoeltje of een losse vlek vind ik hem heel handig.
goed apparaat
Na een paar weken gebruik op tapijt en bank ben ik redelijk tevreden. Vlekken van koffie en modder gingen er zonder al te veel moeite uit, en het apparaat is licht genoeg om makkelijk mee te nemen naar boven.
Wat minder is: het reservoir is aan de kleine kant, dus bij een grotere bank moet je tussendoor bijvullen. Het is ook wat luider dan verwacht, en de meegeleverde reinigingsvloeistof is snel op.
Al met al blijf ik hem gebruiken zodra er weer een vlek is. Voor de prijs doet hij wat hij moet doen, zonder poespas. Prima keuze als je af en toe een vlek wilt aanpakken zonder een professionele reiniger in te huren.
Ik ben erg tevreden over de GoScrub
Ik ben erg tevreden over de GoScrub Professionele Tapijtreiniger. Wat mij direct opviel, is hoe eenvoudig het apparaat in gebruik is. Je hebt hem snel klaar voor gebruik en kunt gemakkelijk vlekken en vuil uit tapijten en stoffen meubels verwijderen.
Vooral op de bank vind ik deze tapijtreiniger erg handig. Vlekken worden goed aangepakt en na het reinigen ziet de stof er weer een stuk frisser en schoner uit. Ook voor het tapijt is het een fijne oplossing, bijvoorbeeld bij kleine ongelukjes of hardnekkige vlekken.
De bediening is prettig en het apparaat voelt degelijk aan. Ik vind het vooral fijn dat je niet meteen een groot reinigingsapparaat hoeft tevoorschijn te halen wanneer je een vlek wilt verwijderen.
Al met al een handige en praktische reiniger voor wie tapijten, banken en andere stoffen oppervlakken gemakkelijk zelf schoon wil houden. Voor mij zeker een product dat ik regelmatig zal blijven gebruiken!
Mobiel apparaat met verbluffend resultaat
Dit is mijn eerste ervaring met een apparaat als deze en ik moet zeggen dat het een enorme uitkomst is gebleken in ons huishouden met 2 actieve jongens. Er wil nog weleens vuil op de bank, in de auto of op andere stoffen oppervlakten terechtkomen. Soms lijkt een vlek makkelijk te verwijderen, maar dan is het altijd nog maar de vraag of het echt weg is. Achteraf vind ik het eigenlijk jammer dat ik niet eerder een apparaat als deze in huis heb gehad.
Deze GoScrub tapijtreiniger wordt geleverd met speciaal schoonmaakmiddel en twee soorten opzetstukken. Hiermee is het mogelijk om veel verschillende stoffen oppervlakten in huis of in de auto goed te reinigen. Starten met het apparaat is heel simpel. Het is namelijk een kwestie van het reservoir vullen met water en schoonmaakmiddel, één van de meegeleverde borstels kiezen en vervolgens de vuile oppervlakte sprayen met schoon water. Daarna zuig je het vuil er makkelijk uit. De oppervlakten worden daarbij nat, maar niet te nat. Vlekken lijken vrij makkelijk te verdwijnen en het resultaat is echt verbluffend.
Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is dat het apparaat veel bewegingsvrijheid biedt. Met een snoerlengte van 5 meter en daarnaast nog een slang van 1,7 meter word ik nergens beperkt in mijn bewegingsvrijheid. Omdat het apparaat ook heel licht is, kan ik deze makkelijk tussen verschillende plekken verplaatsen. Kortom, het is echt een hele fijne aanwinst in ons huishouden.
Heel tevreden!
Mijn twee jonge katten plassen af en toe op de zetel, waardoor ik al een jaar lang tevergeefs zocht naar een manier om de vlekken en geur weg te krijgen. Deze vlekkenreiniger bleek gelukkig de ideale oplossing. De vlekken zijn volledig verdwenen en ook de geur is aanzienlijk verminderd, zelfs bij wat oudere vlekken.
Daarnaast is het apparaat erg handig in gebruik: het weegt opvallend weinig en de werking wijst zichzelf ook uit. Dankzij het compacte formaat is het makkelijk op te bergen en door het lange snoer hoef je niet steeds van stopcontact te wisselen. Ik raad dit product dan ook zeker aan iedereen met huisdieren aan.
Onvoorstelbaar
De GoScrub® Professionele Tapijtreiniger heeft mij positief verrast. Mijn auto is al 15 jaar oud, maar na het reinigen oogt de bekleding weer een stuk frisser en bijna als nieuw. Hardnekkige vlekken worden goed aangepakt.
Het apparaat werkt prettig en is snel te begrijpen. Dankzij het lange snoer en de ruime slang kun je zonder onderbrekingen doorwerken. Hij is compact uitgevoerd wat hem handzaam maakt in gebruik en eenvoudig op te bergen. Het gewicht is ook prima, hij is niet te zwaar om langere tijd te gebruiken.
Een groot pluspunt vind ik de afneembare watertanks. Die zijn makkelijk los te halen, waardoor legen, bijvullen en schoonmaken weinig moeite kost.
Ik ben positief verrast door de GoScrub
Ik ben positief verrast door de GoScrub Vlekkenreiniger. De eerste keer ben je even bezig met uitpakken en alles in elkaar zetten, maar daarna is hij heel eenvoudig in gebruik. Het enige kleine minpuntje vind ik dat hij na montage niet meer netjes terug in de originele doos past.
Wat mij vooral opviel, is hoeveel vuil er nog uit de stof kwam. De zuigkracht is krachtig en je merkt echt dat de reiniger grondig schoonmaakt. Ook vind ik het prettig dat schoon en vuil water in aparte tanks terechtkomen, dat werkt wel zo hygiënisch.
De machine is eenvoudig te bedienen en dankzij de lange slang en het snoer heb je veel bewegingsvrijheid. Hij maakt werk flink geluid, maar dat vind ik passend bij de krachtige prestaties die hij levert.
Mijn favoriete functie is de zelfreiniging. Daardoor is de slang na gebruik snel en eenvoudig schoon. Ook handig: toen de vuilwatertank vol zat, stopte de machine automatisch met opzuigen. Zo loopt er niets over en weet je meteen dat het tijd is om de tank te legen.
Al met al ben ik erg tevreden. De GoScrub Vlekkenreiniger is gebruiksvriendelijk, krachtig en doet precies wat hij belooft. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Frist heerlijk op
Onze meubels zijn de afgelopen week weer lekker opgefrist na het gebruik van deze tapijtreiniger. Ook de camper- en autostoelen zijn weer heerlijk opgefrist. Eerst vul je de schoonwatertank, eventueel met toevoeging van reinigingsmiddel. Daarna zet je hem aan, spray je het oppervlak in en tot slot haal je de borstel er langzaam overheen. Meteen zie je dat het apparaat vies water weer uit de meubels haalt, wat opgeslagen wordt in een tweede tank. Deze is makkelijk leeg te gooien. Op zowel de bank, de stoelen en de eetkamerstoelen zie ik dat verschillende vlekken verwijderd zijn. Na gebruik zijn de meubels al vrij snel weer helemaal droog, wat ook erg prettig is. Het enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken, is dat er soms wat spetters morsen tijdens het insprayen van het oppervlak.
Fijne aanvulling voor het huishouden
Ik ben erg tevreden over deze vlekkenreiniger. Hij is snel gebruiksklaar, makkelijk te vullen en haalt vlekken goed uit bekleding en andere kleine oppervlakken. Het is zelfs verrassend om te zien hoeveel vuil er uiteindelijk in het waterreservoir terechtkomt.
Wel vind ik dat de plastic onderdelen wat kwetsbaar aanvoelen en maakt het apparaat behoorlijk veel geluid. Ook dacht ik eerst dat hij verstopt zat, maar het bleek dat het vuilwaterreservoir vol was. Dat had iets duidelijker aangegeven mogen worden.
Voor grote oppervlakken, zoals een vloerkleed, vind ik hem minder handig omdat er geen steel bij zit. Voor kleinere schoonmaakklusjes werkt hij juist heel prettig. Hij is compact, makkelijk schoon te maken en het reinigingsmiddel werkt goed zonder sterke geur.
Al met al vind ik het een fijne vlekkenreiniger met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een handige aanvulling in huis.
Wat een fijn apparaat
Wat een fijn apparaat! Mijn tapijt had na jaren gebruik behoorlijk wat vlekken, maar na één behandeling ziet het er weer bijna als nieuw uit. De reiniger werkt krachtig, is eenvoudig te bedienen en geeft een mooi schoon resultaat. Ik ben heel blij met mijn aankoop.
Goede reiniging met zichtbaar resultaat
Ik heb de Go Scrub gebruikt om vlekken uit mijn gestoffeerde stoelen en autostoelen te verwijderen. De reinigingsprestaties zijn goed en je verbaast je erover hoeveel vuil er uit de bekleding komt. Dankzij het doorzichtige kapje bij de zuigmond zie je precies wat er wordt opgezogen en waar je al bent geweest.
Het apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft voldoende zuigkracht. Door de lengte van de slang en het snoer heb je genoeg bewegingsvrijheid, vooral bij het schoonmaken van de auto. De Go Scrub voelt stevig aan en is geschikt voor verschillende oppervlakken, zoals stoelen, banken, tapijten en autobekleding. Na gebruik zijn de onderdelen makkelijk schoon te maken en de gereinigde bekleding is redelijk snel weer droog.
Het apparaat maakt wel behoorlijk wat geluid, maar voor mij was dat niet echt storend. Ook vind ik dat het spuittuutje het water vrij breed verspreidt. Dit had van mij iets smaller gemogen, zodat je kleinere vlekken wat gerichter kunt behandelen.
Product doet precies waar het voor…
Product doet precies waar het voor verkocht is dus helemaal tevreden
Plezier om te dweilen.
Had nooit voor mogelijk gehouden dat ik dit nog eens zou zeggen; “heb gewoon zin om te dweilen!”