Helt igennem en perfekt oplevelse. Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Jeg var først skeptisk over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over mu... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg købte mig et par golf sko.. stod i nød tirsdag eftermiddag da jeg skulle bruge nogle nye golf sko inden træningslejr til tyskland. afgang fredag morgen.. egentlig var varerne for den pågældende da... Näytä lisää
Kan varmt anbefale Golfshoppen og Klaus. SUPER god service og vejledning og rabat i forb. med køb af el-vogn. Og super hurtig leverinh; Bestilte el-vognen fredag eftermiddag og kunne hente den i pakk... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Golfshoppen.Com - Danmarks bedste udvalg i golfudstyr. Hos os finder du det bedste inden for Golfsæt Woods jern puttere wedges golfbolde golfbags golfsko golfhandsker og trolleys.
Yhteystiedot
Islandsgade 28-30 , 4690, Haslev, Tanska
- 70602035
- mail@golfshoppen.com
- www.golfshoppen.com
helt igennem en perfekt oplevelse.
Helt igennem en perfekt oplevelse.
Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Jeg var først skeptisk over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over muligheden for at få fittet sættet præcis efter mine ønsker.
Da der opstod en fejl under betaling, fik jeg fat i dem med det samme, og de løste hurtigt problemet. Efterfølgende opdagede jeg en uklarhed i produktbeskrivelsen, som de uden problemer rettede i min favør – langt over hvad man kan forvente af service.
Allerede tirsdag havde jeg mine fittede jern, selvom jeg bestilte fredag eftermiddag.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.
upåklagelig kundeservice!
Kæmpe tak til Magnus fra golfshoppen. Upåklagelig kundeservice på trods a komplikationer. 10/10 oplevelse, kan varmt anbefales herfra.
Høflig betjening og virkelig hurtig…
Høflig betjening og virkelig hurtig levering. Kan anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service, og professionel tilgang til at hjælpe én med at finde det helt rigtige sæt!
Super service og kæmpe udvalg af alt i…
Super service og kæmpe udvalg af alt i golfverden! Klaus er altid behjælpelig og er uden tvivl den der laver de bedste tilbud! Kæmpe anbefaling her fra!!!

Vastaus yritykseltä Golfshoppen
En shop det har en fantastisk kunde…
En shop det har en fantastisk kunde service.
Jeg modtog en vare med en defekt, og kontaktede dem med reklamationen.
Der var lidt uheldige omstændigheder omkring forsendelsen og jeg havde flere korrespondancer med Klaus, som forsikrede at de ville rette op på fejlen, som han så også gjorde.
Han sendte ovenikøbet i to pakker pro v1 med som kompensation 👍
Hurtig levering, god service og alt som lovet. Meget tilfreds.
Et godt sted at handle
Et godt sted at handle skal kendes på, hvordan man håndterer, at der sker fejl. For det sker jo en gang imellem, og her er man som kunde i trygge hænder hos Golfshoppen. Virkelig venligt og serviceminded personale, som håndterer en ombytning hurtigt og fleksibelt. De varmeste anbefalinger herfra.
Klaus har ganske enkelt de bedste tilbud…
Klaus har ganske enkelt de bedste tilbud på det sidste nye kvalitets-golfgrej fra alle de mest anerkendte mærker. Godt råd: køb demo-modellerne med den største rabat; de er stadigvæk lige som nye = win-win
Fantastisk butik
Alt kører som smurt når man er i golfshoppen. Blev fittet på under en time og service er bare i top. Kan kun anbefale at købe herfra
Altid fantastisk service!
Jeg har handlet ved Golfshoppen mange gange efterhånden. Altid en utrolig god service og høj faglighed. Stort udvalg, serviceminded og hurtigt fragt!
Kompetent med arbejder
Jeg har være i Haslev og fået vejledning i ny driver eller udskiftning af skaft på eksisterende driver og fået en super service af en ung mand der var virkelig kompetent til sin opgave en rigtig god oplevelse
!!GOD KVALITET, SERVICE, PRIS OG ET KÆMPE UDVALG!!
Jeg har nu handlet hos Golfshoppen af flere omgange, og har altid været ekstrem tilfreds med både produkterne, servicen og ikke mindst at varen kommer dagen efter man har bestilt den.
Jeg har både købt en driver, wedges og to bags hos dem, og alle har været helt fantastisk god stand og til markedets bedste priser. Købte sågar en bag af dem som viste sig at være den forkerte model, men de byttede baggen til en som kostede 1000 kr. mere, dog uden at jeg skulle betale noget for dette.
Jeg kan bare sige jeg forbliver en glad kunde, og vil bestemt handle hos dem i fremtiden!
Danmarks bedste service indenfor golf!
Jeg har handlet hos golfshoppen to gange, og det bliver slet ikke de sidste.
Hos golfshoppen får du en sindssyg god service, Klaus er helt klart en mand der kan hjælpe dig godt på vej til nyt udstyr.
Kan du heller ikke vente på at modtage dit udstyr, så vil jeg også helt klart anbefale golfshoppen, for deres levering er vanvittig hurtigt! Begge dage hvor udstyr er købt er det modtaget dagen efter, om det så er en fredag/ lørdag eller en ganske normal tirsdag.
Kun store roser og glade bemærkninger her fra til golfshoppen.
En fornøjelse at handle der🤗
De er bare altid så søde og hjælpsomme👍👏❤️
Hurtig levering og service
Vi skulle bruge en gave. Vi efterspurgte derfor golfbolde med logo og skrift. Samme dag som bestilling blev de lavet og sendt, og vi fik dem dagen efter.
Super flotte golfbolde, hurtigt betjening og god service.
Tak. :-)
Altid en super oplevelse at handle her
Altid en super oplevelse at handle her. Her får du svar på alle dine spørgsmål. Her er altid tid til en kop kaffe og der er gode tilbud og meget fair priser. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Golfshoppen
Super oplevelse - hurtig besvarelse og super god service. Handler meget gerne igen hos Klaus.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.