Banner for GOFO Netherlands

GOFO Netherlands Arvostelua

10 910
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Eenmaal door de douane, heeft GOFO snel geleverd. Track &Trace info was nogal onduidelijk. Het pakket werd op het looppad ca. 5meter van de voordeur (met portiek) neergelegd. Andere pakketdiensten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kwam thuis toen pakket net bezorgd werd. Vriendelijke bezorgster, maakt contact met haar klant. Tijdig door jullie geinformeerd over afhandeling bezorging

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben blij met de bluetooth versterker en met een levertijd van 9 dagen, ben ik ook niet ontevreden (mag natuurlijk altijd vlotter), maar de koeriersdienst die word gebruikt is ronduit belabberd te... Näytä lisää

1. Kuriiripalvelu
  2. Lähetti- ja kuljetuspalvelut
  3. Kotiinkuljetus
  4. Verkkokauppa-palveluntarjoajat
  5. Logistiikkapalvelu

Yrityksen kirjoittama

GOFO, founded in the United States in 2023, is a technology-driven last-mile logistics network serving merchants and consumers across the U.S., France, the Netherlands, and Italy. Guided by the brand philosophy "Drive Efficiency, Deliver Trust," GOFO combines advanced technology with localized operations to deliver precise, reliable, and scalable delivery solutions. Operating nationwide through three sorting and delivery centers, GOFO Netherlands effectively covers the entire Dutch population and provides high-performance last-mile delivery services supported by automated sorting, intelligent routing, and disciplined operational execution. For more information, please visit www.gofo.com/nl.

Hyvä

10 905 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat de levering goed is gegaan. GOFO Nederland

Twijfel

Pakje zou bij de buren zijn bezorgd. Echter die hebben niets ontvangen. Een vorige levering via Gofo ging goed. Zelfde dag maar 1van de 2 dus niet ontvangen. En nog wel het duurste ook. Shit. Uiteindelijk bleek het bezorgd bij een bewoner stuk van mij vandaan. Dat hoorde ik omdat ik gofo nl gebeld heb. Handiger was geweest als de bezorger het huisnummer had ingevuld. Dan was het geen probleem geweest v

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Onze excuses voor deze vervelende ervaring. We begrijpen je frustratie dat er werd gezegd dat het pakje bij de buren was bezorgd terwijl die niets hebben ontvangen, het duurste pakketje van de twee ontbrak, en het uiteindelijk bij een bewoner verderop bleek te zijn bezorgd omdat de bezorger het huisnummer niet had ingevuld. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken.

Saanut 1/5 tähteä

Parcel "delivered" outside house and now it's gone

I received an email with a picture of the delivery guy holding my package infront of my door. And then he left it outside. When I asked the company why my parcel is marked as "delivered" they told me I can find it at "a secure location outside my house". A lot of people walking by my house and can easily take the package. Probably this happened, since the package is gone. This is not a parcel being delivered, this is taking your responsibility not serious at all.

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

We apologise for this disappointing experience. We understand your frustration that the package was left outside your house and is now gone, while the company called it a "secure location". We take your feedback very seriously and will investigate this internally.
GOFO Netherlands.

Saanut 5/5 tähteä

Ik miste een onderdeel van mn zending

Ik miste een onderdeel van mn bestelling en zocht ctc met GOFO. Binnen 2! Dagen was het gemiste onderdeel bezorgd! Nog nooit zo'n prompte reactie en service ervaren. En ik koop veel online. Dit is een zeer betrouwbare firma. Deze review is eigen initiatief en niet op verzoek.
GOFO IS EXCELENT!
Vrgr Anke Groenewoud.

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat de levering goed is gegaan en je klacht snel opgelost is. GOFO Nederland

Saanut 2/5 tähteä

Pakketje gewoon bij de weg naast de…

Pakketje gewoon bij de weg naast de brievenbus neergegooid in de regen.. terwijl we gewoon thuis waren en een speciale containertje naast de deur hebben staan voor pakketjes

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Onze excuses dat het pakketje gewoon bij de weg naast de brievenbus is neergegooid in de regen, terwijl jullie gewoon thuis waren en een speciale container naast de deur hebben staan voor pakketjes. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus. We zullen dit intern bespreken om de bezorging te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Je word per mail goed op de hoogte…

Je word per mail goed op de hoogte gehouden wanneer exact je pakket bezorgd word en bezorger is op tijd

Wat beter kan

Wat beter kan. Het pakket wordt voor de deur gelegd en gaan gelijk weg. Dit is nu 2 maal bij mij gebeurd. Laat de besteller even aanbellen, wachten tot de deur opengaat en dan het pakket afgeven.
Anders kan zomaar iemand anders je pakket pakken en mee nemen. Terwijl jij een bericht krijgt dat het bezorgt is.

Groet mevrouw Westerhof

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Onze excuses dat het pakket voor de deur wordt gelegd en de bezorger direct weg gaat, en dit nu al twee keer is gebeurd. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus. We zullen dit intern bespreken om de bezorging te verbeteren.

Het bedrijf is goed

Het bedrijf is goed, maar er zijn geen updates over de leverdatum. De update komt pas nadat het pakket is ontvangen.

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Bedankt voor je eerlijke bericht! Fijn om te horen dat je het bedrijf goed vindt. We begrijpen dat het jammer is dat er geen updates zijn over de leverdatum en de update pas komt nadat het pakket is ontvangen. We nemen je opmerking serieus en zullen deze intern bespreken.

Ze proppen je pakket gewoon erin

Ze proppen je pakket gewoon erin

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Onze excuses dat je pakket gewoon in de brievenbus is gepropt. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om de bezorging te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Afgeleverd zo als afgesproken is

Afgeleverd zo als afgesproken is. 5 sterren zeker verdient

26. elokuuta 2026

Eenmaal door de douane

Eenmaal door de douane, heeft GOFO snel geleverd.
Track &Trace info was nogal onduidelijk.
Andere pakketdiensten leggen de pakketten hier altijd in de garage t.o, de postbus. Dat is al heel lang afgesproken, maar die info kon ik niet kwijt bij GOFO!!

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Bedankt voor je eerlijke bericht! Fijn om te horen dat GOFO eenmaal door de douane snel heeft geleverd. We begrijpen dat de Track & Trace-info onduidelijk was, het pakket op het looppad ca. 5 meter van de voordeur is neergelegd in plaats van in de garage zoals afgesproken, en je die bezorginformatie niet bij GOFO kwijt kon. We nemen je opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken.

Saanut 1/5 tähteä

Bezorging geeft het op een…

Bezorging heeft het op een zaterdagavond om 23.45 zg bezorgd met foto en al en ondertekend voor ontvangst. Ik was gewoon thuis en met de lichten aan. Er is niet aangebeld. Ik kreeg wel een mail van bezorging wat ik de volgende dag las. Nergens te bekennen. Nu in strijd verwikkeld tussen de leverancier Veldsen en Gofo. Beiden sturen me van kastje naar de muur al bijna 2 maanden. Gofo geeft een algemeen verliesverklaring af, waar Veldsen niets meer doet. Ik heb er zoveel energie al ingestoken. Ik ga nu melding g bij politie maken van diefstal door medewerker van GOFO .omdat er een foto rondgaat bij Gofo en Veldsen van de arm van een medewerker met pakje in zijn hand met een handtekening, die niet van mij is voor mijn huis. Het huisnumner is goed te zien, als bewijs van levering. Gewoon eng!! Ik heb niets aan dit antwoord van Gofo, grondig onderzoeken na 2 mnd? Ik wil gewoon mijn geld terug. Ik heb inmiddels al een groot dossier bij jullie. Doe wat GOFO ipv onderzoeken en mensen aan het lijntje houden en om geduld vragen

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Onze excuses voor deze vervelende ervaring. We begrijpen je frustratie dat het pakket op zaterdagavond om 23.45 zou zijn bezorgd met foto en handtekening terwijl je gewoon thuis was met de lichten aan en er niet is aangebeld, en dat je nu al bijna 2 maanden tussen Veldsen en GOFO heen en weer wordt gestuurd. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit intern grondig onderzoeken.

Saanut 2/5 tähteä

De bezorger heeft het breekbare pakket…

De bezorger heeft het breekbare pakket over de schutting in de tuin gegooid, wel voorzichtig waarschijnlijk, want het is niet beschadigd. Ik had aangegeven dat het pakket in de garage gelegd kon worden.

Vastaus yritykseltä GOFO Netherlands

Onze excuses dat het breekbare pakket over de schutting in de tuin is gegooid, terwijl je had aangegeven dat het in de garage gelegd kon worden. Fijn om te horen dat het waarschijnlijk voorzichtig is gedaan en het niet is beschadigd. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om de bezorging te verbeteren.
GOFO Nederland.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin