Saanut 5/5 tähteä

Kwam, na lezen reviews, bij dit bedrijf uit om een nieuwe accu voor mijn Stella fiets te kopen. Bewust gekozen voor één waarmee ik flink wat km kan afleggen. Vandaag ontvangen. Ga deze snel uitprobere... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uiterst klantvriendelijke site. Een foto van het kapotte bedieningspaneel van mijn e-bike gestuurd, advies voor de vervanging gekregen. Besteld en de volgende dag in huis.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden en al vaker besteld. Mijn dochters hebben een elktrische fiets. Ooit tweedehands gekocht. 1.5 jaar geleden nieuwe accu's besteld want die steeds slechter werden. En de fietsen waren we... Näytä lisää

1. Rakennus & Teollisuus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

GM-accu verkoopt accu's voor electrische fietsen, voor gereedschap en voor laptops. Doordat wij rechtstreeks van onze Chinese leveranciers inkopen kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren.

4,8

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Goed en snel

23. helmikuuta 2026

Top!!

Ik wil jullie of jou/u toch effe een veertje geven, ook de giant accu is een succes. En wat snel geleverd. Dachten even dat er wat met de fiets was omdat computer voor aan en uit aan t knipperen was, dus had dochter de fiets laten staan, maar dat schijnt te kunnen vanwege nieuwe accu…. Zei fietsenmaker vandaag… maar ben blij dat jullie bestaan als bedrijf om een betaalbare accu enzo te krijgen voor ebikes. Thx

13. helmikuuta 2026

Positieve ervaring

Vooraf duidelijke specificaties. Vlotte levering. En het product functioneert naar behoren. Hoe het zich houdt zal de tijd leren, maar vooralsnog alle vertrouwen

25. tammikuuta 2026

Top bedrijf!

23 Jan. 2026 nieuwe fietsaccu besteld, 24 Jan. al in huis en kon weer fietsen! Ik geef dit bedrijf een dikke 10! Je word via E-mail stap voor stap op de hoogte gehouden, wat de bezorging betreft Geweldig! Ik bestel volgende keer weer bij dit GM-Accu.nl!

23. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice op en top!

Volgens fietsenmaker zou de accu voor onze fiets niet capabel zijn. Dus op zoek naar een ander. Gm accu kon ik appen. En wat een service!!!! Werd gebeld met uitleg en dat wij helemaal geen andere accu hoeven!!! Deze service ongelooflijk wat fijn!

9. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin