Glasshop.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Vi har fået monteret solfilm på alle vinduerne på 1. sal for at reducere varmen, og vi kan allerede mærke en tydelig forskel. Indeklimaet er blevet markant bedre og mere behageligt. Hele forløbet... Näytä lisää

En helt igennem professionel betjening. Nemt bestillingssystem. God kommunikation- løbende informering- forretningen ringer retur, hvis de er optagede- venlig udlevering af fejlfri varer til den love... Näytä lisää

Virkelig god service og hurtig levering. Vi bestilte et glas på specialmål og med en bestemt afslutning i glassets kant mandag aften. Tirsdag formiddag bliver vi ringet op, får tilbudt hjælp if... Näytä lisää

Jeg skulle købe nogle glasbundlister. Glasshop gav hurtigt svar på min email vedr spørgsmål om clips og varenummer, jeg valgte afhentning og det var klart samme dag den ene gang og dagen efter for mi... Näytä lisää

1. Lasittaja
  2. Lasi- ja peililiike
  3. Lasitavarakauppa
  4. Peilikauppa

På www.glasshop.dk kan du bestille alt i glas til indretning og facader: stænkplader, glaspaneler, spejle, brusedøre, brusevægge, glasplader til borde, glashylder, gelænderglas, glasværn, hærdet glas, lamineret glas, opslagstavler, magnettavler, dækkeservietter, termoruder, energiruder, samt div. tilbehør i form af beslag, lågegreb og værktøj til glasmontage. ALT EFTER DINE EGNE MÅL OG ØNSKER. Du kan selv vælge facon, tykkelse, typeglas, slibning af kanter og meget mere. Vi har stort set ingen varer i "standard" mål - men leverer alt glas efter dine mål samt ønsker om glastype, form, farver m.v. Hurtig levering, alt i høj kvalitet, service og rådgivning fra faguddannede glarmestre. Du kan også helt GRATIS afhente dine varer i ét af vores 16 afhentningssteder. Glasshop er E-mærket som et sikkert sted at handle!

GLASFAGLIG EKSPERTISE

Fagligt godkendt med ekspertise i råd og vejledning.

Fagligt godkendt med ekspertise i råd og vejledning.
Glasshop er den eneste danske webshop, der er medlem af Glarmesterlauget og dermed er fagligt godkendt ekspert i råd, vejledning og montering af glasprodukter.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super søde medarbejdere som giver…

Super søde medarbejdere som giver rigtig god hjælp til deres produkter. Deres leveringstid var dog, for mig, alt for lang.

10. helmikuuta 2021

Hej Henrik
Mange tak for roserne til medarbejderne, dem sender jeg videre 🌹🌹🌹

Jeg beklager, at du ikke har været tilfreds med leveringstiden - vi angiver den dog tydeligt på hjemmesiden under hver produktkategori, så man frit kan vælge om det er en leveringstid man kan leve med. Heldigvis synes de fleste at 4-5 hverdage for levering af tilbehør og almindeligt glas er meget rimeligt :-)

Jeg håber du trods ventetiden vil nyde dine produkter

meget fint service

8. helmikuuta 2021

Hej Philip

Tusind tak for anmeldelsen - vi glæder os til at handle med dig en anden gang!

Brusdør

Jeg bestilte en brusdør i december måned. Jeg bestilte den op til jule ferien, men da det ikke indikerede på hjemmesiden eller andre steder at butikken havde ferielukket, går jeg selvfølgelig ud fra butikken er kørende. det var den dog ikke.

Jeg fik en mail den første hverdag efter nytår, hvor der stod leveringsdag. (meget rart at vide, hvornår man kan forvente sine produkters leveret, når man bestiller uden at der skal kvitteres for levering).

Da brusdøren ikke kom den aftale fredag. Tænkte jeg jeg bare.. nå, det må være på grund af travlhed efter jul/nytår + corona. Men da glasshop ikke selv henvendte sig måtte jeg gribe knoglen og selv tage kontakt.
jeg fik fat i Brian og han ordnede det så døren ville komme dagen efter. (god service).

Dagen efter kom døren som aftalt og blev båret op på 3 sal. Det tog mig ikke mange sekunder at konkludere af døren var forkert. Der var kun lavet til et hængsel (en dør på 43 kg) og min udskæring manglede. Jeg sendte glarmestrene hjem igen med glasset.

Jeg tog fat i Brian endnu en gang og han ville få en ny fabrikeret som høj prioritet og få dage senere kom den som lovet/aftalt.

Fejl forekommer og det er fair nok. Med god behandling og lidt ydmyghed kommer man langt. Der hvor jeg ryster lidt på hovedet, er da jeg skulle montere grebet til glasdøren. Jeg ser der står et sags nr. (031010) på æsken og på den anden side står der med håndskrift fra en 5 årige: buttplug. igen står man der og ryster lidt på hovedet og tænker små hjerner, små fornøjelser. Jeg kan godt se det sjove i det, men jeg tror ikke min chef ville se det sjove i det, hvis jeg plastrede vores kunders ting med sådan noget. Det kan man holde internt, hvis man virkelig synes at det er det sjoveste i verden.

Selvom der var lidt fejl/mangler, så handler jeg med glæde igen hos glasshop, da priserne er gode og den måde man bestiller på deres side spiller 100 p.
Jeg har bestilt fra glasshop tidligere uden problemer og skal også bestille andet i den nærmest fremtid.

7. helmikuuta 2021

Kære Allan
Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en grundig anmeldelse af Glasshop.dk.
Først og fremmest beklager jeg, at det ikke har fremgået tydeligt nok på hjemmesiden, at vi havde længere leveringstid henover helligdagene – den feedback har jeg taget til mig og vil gøre mig umage for at udbedre.
Som du skriver forekommer fejl – de er heldigvis sjældne hos os, men de sker.
Det lyder dog usandsynligt, at en af vores professionelle og seriøse glarmestre, skal have fået noget særligt ud af, at skrive ordet ”Buttplug” på en æske beslag til dig. Vi har dog nogle meget dygtige håndværkere ansat, der er ordblinde – og når vi f.eks. skal huske at lægge rawlplugs til en ordre, kan vi finde på at skrive det på æsken dertil. Jeg antager at det er det, der er sket, men beklager selvfølgelig de upassende konnotationer, som er helt utilsigtede.
Jeg er enormt glad for at høre, at du gerne vil handle med os en anden gang og jeg ser frem til at give dig en 5-stjernet oplevelse når muligheden opstår.
// Marie-Louise, kommunikationsansvarlig hos Glasshop.dk

Alting godt

Nem bestilling, hurtig levering og produkt og kvalitet som forventet.

5. helmikuuta 2021

Hej Kim

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi glade for :-)

Fungerede fint

Fungerede fint. Selvhenter og selvbetjening. Godt tilfreds

4. helmikuuta 2021

Hej Karsten

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at høre du har haft en god oplevelse med os!

Det håber jeg vi får lov at give dig en anden gang også :-)

Super god service

2. helmikuuta 2021

Rigtig mange tak for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Det betyder virkelig meget at du har taget dig tid til at anmelde os!

Det virker..

Det virker... og hurtig levering!!

30. tammikuuta 2021

Hej Gert

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi meget glade for :-)

Vi glæder os til at handle med dig igen anden gang!

Kunne ikke være bedre.

Kunne ikke være bedre.
Lynhurtig proces fra bestilling, til varen var klar til afhentning.

26. tammikuuta 2021

Hej Jannick

Mange, mange tak for din anmeldelse, den luner :-)

Vi glæder os til at servicere dig en anden gang!

Glaslister

Go service 👍

7. tammikuuta 2021

Hej Karin

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi mægtigt glade for! :-)

Glimrende.

Glimrende.
Hurtig og god service.

26. joulukuuta 2020

Hej Roman

Tusind tak for din anmeldelse, den blev vi glade for!

Jeg håber vi ses en anden gang på Glasshop.dk :-)

// Marie-Louise

Super glas til prisen.

Super glas til prisen.
Dog ikke fem stjerner, da de sorte fuge-samlinger ikke er helt skarpe, og min bestilling blev sat uden at jeg fik mulighed for at kvittere for den.

23. joulukuuta 2020

Hej

Mange tak for din anmeldelse :-)

Jeg er en anelse usikker på, hvad du mener med at samlingerne ikke er helt skarpe, men hvis det er kanterne på glasset er der en god forklaring: Termoruder bliver fremstillet med én lang skinne, der bøjes af i alle hjørner. Samlingerne her i hjørnerne er ikke altid lige kønne - til gengæld skal de jo heller ikke være synlige efter montering. Da det er et industriprodukt, vil der altid være spor efter produktionen. Jeg håber du alligevel kan få en flot og tilfredsstillende montage!

Vi beklager, at du ikke fik mulighed for at kvittere ved modtagelse som ønsket. Jeg går videre med sagen til vores fragtmænd - det kan evt. skyldes nye covid-19 sikkerhedsforanstaltninger.

Rigtig godt nytår

Fin service

God og tidsret levering/service

23. joulukuuta 2020

Hej Chris

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi mægtig glade for :-)

Vi glæder os til at se dig en anden gang på Glasshop.dk

// Marie-Louise, Glasshop.dk

Hurtig levering og meget fleksible…

Hurtig levering og meget fleksible produkter. Havde et ønske til en tilføjelse, som jeg ringede med dagen efter og det var ikke noget problem og glasset blev leveret i løbet af en uge. Super god service og hurtig levering!

22. joulukuuta 2020

Kære Barbara

Vildt mange gange tak for din anmeldelse, den varmer julehjertet helt igennem :-)

Vi sidder her bag skærmen og glæder os til at se dig en anden gang på Glasshop.dk!
Og så håber jeg selvfølgelig du bliver glad for dit glas -

3/5...

Glas skåret præcist. Dog var glasset ikke super rent og det tog mig lang tid at rense det helt. Glasset blev udleveret komplet uemballeret. Det havde været rart med lidt plastic omkring. Ellers alt okay! God og præcis kommunikation.

17. joulukuuta 2020

Hej Viggo

Først og fremmest tak for din anmeldelse - vi sætter pris på al feedback, så vi kan forbedre os løbende.

Jeg er ked af at høre, at dit glas ikke var helt rent og at det tog dig lang tid at gøre det rent.
Sommetider bliver glasset beskidt under fremstillingen eller transporten - vi forsøger selvfølgelig at undgå det, men det kan være svært.

Med hensyn til emballage forsøger vi for miljøets skyld at begrænse det i så stort omfang som muligt. Vi anbefaler, at hvis man selv skal fragte glasset videre fra afhentningsstedet, så kan man have f.eks. et tæppe med til at transportere glasset sikkert.

Jeg håber du bliver rigtig glad for glasset og at vi ser dig en anden gang på Glasshop.dk

// Marie-Louise, Glasshop.dk

En rigtig fin service og håndterede…

En rigtig fin service og håndterede hurtigt vores kontakt.
Jeg ville ikke tøve med at kontakte GlasShop igen.

16. joulukuuta 2020

Hej Troels

Mange, mange tak for din anmeldelse, den er vi godt nok glade for!

Vi glæder os til at handle med dig igen en anden gang :-)

// Marie-Louise, Glasshop.dk

Hurtig levering af vores magnet tavle…

Hurtig levering af vores magnet tavle som er super flot .

15. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Glasshop.dk

Tak for anmeldelsen Marianne - så dejligt at høre, at I er glade for jeres nye magnettavle!

Jeg håber I vil nyde den rigtig meget :-)

Hurtigt

Hurtigt, billigt og god kvalitet

14. joulukuuta 2020

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi mægtig glade for :-)

Vi glæder os til at kunne servicere dig en anden gang på Glasshop.dk!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og til tiden, perfekt tilskåret, slebet og boret glasplade, præcis som ønsket.

3. joulukuuta 2020

Hej Kaare

Tak for anmeldelsen, den luner!

Vi glæder os til at møde dig en anden gang på Glasshop.dk :-)

// Marie-Louise, kommunikationsansvarlig hos Glasshop.dk