Glasshop.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

En helt igennem professionel betjening. Nemt bestillingssystem. God kommunikation- løbende informering- forretningen ringer retur, hvis de er optagede- venlig udlevering af fejlfri varer til den love... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god service og hurtig levering. Vi bestilte et glas på specialmål og med en bestemt afslutning i glassets kant mandag aften. Tirsdag formiddag bliver vi ringet op, får tilbudt hjælp if... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kæmpe go service - hurtige - og virkelig hjælpsomme online/på tlf/ irl Nemt at bestille og hurtig levering

Saanut 5/5 tähteä

Jeg var i gang med at bygge et glasværn og dette endte med at jeg fik forskellige mål på det glas som jeg havde købt ved en færdig leverance, SÅ jeg da jeg nu skulle bruge nogle glas på forskellige... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lasittaja
  2. Lasi- ja peililiike
  3. Lasitavarakauppa
  4. Peilikauppa

Yrityksen kirjoittama

På www.glasshop.dk kan du bestille alt i glas til indretning og facader: stænkplader, glaspaneler, spejle, brusedøre, brusevægge, glasplader til borde, glashylder, gelænderglas, glasværn, hærdet glas, lamineret glas, opslagstavler, magnettavler, dækkeservietter, termoruder, energiruder, samt div. tilbehør i form af beslag, lågegreb og værktøj til glasmontage. ALT EFTER DINE EGNE MÅL OG ØNSKER. Du kan selv vælge facon, tykkelse, typeglas, slibning af kanter og meget mere. Vi har stort set ingen varer i "standard" mål - men leverer alt glas efter dine mål samt ønsker om glastype, form, farver m.v. Hurtig levering, alt i høj kvalitet, service og rådgivning fra faguddannede glarmestre. Du kan også helt GRATIS afhente dine varer i ét af vores 16 afhentningssteder. Glasshop er E-mærket som et sikkert sted at handle!

Yrityksen kirjoittama

GLASFAGLIG EKSPERTISE

Fagligt godkendt med ekspertise i råd og vejledning.

Fagligt godkendt med ekspertise i råd og vejledning.
Glasshop er den eneste danske webshop, der er medlem af Glarmesterlauget og dermed er fagligt godkendt ekspert i råd, vejledning og montering af glasprodukter.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Længere leveringstid end lovet

På hjemmesiden reklamerer de med “Danmarks hurtigste levering”: 5-7 hverdage. Efter bestilling får jeg en mail med en leveringstid på 10 hverdage.

16. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Emil,
Tak for din anmeldelse. Vi er først og fremmest kede af, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.

Selvom vi skriver ca. leveringstider på hjemmesiden, kan der fx opstå længere leveringstid pga. travlhed, så derfor kan vi ikke på forhånd oplyse en præcis leveringstid. Vi oplyser dog altid en leveringsdato på mail straks efter, vi bliver bekendt med den, når vi har bestilt ruden hos produktionen.

Vi håber dog alligevel, at du bliver glad for din rude :-)

Jana, Team Glasshop

Saanut 4/5 tähteä

Egentlig en rigtig god oplevelse til 5 stjerner!

Det var en rigtig god oplevelse (= 5 stjerner), at købe gummilisterne.......jeg havde bare bestilt en forkert størrelse, så jeg skulle have dem byttet.

Det var også en service til 5 stjerner!

Brian nævnte, at han nok ikke havde den rigtige størrelse på lager, men det ville han lige undersøge.

Så gik der 8 dage uden nogen kontakt - idag (= 5.9.) rykkede vi så svar - og der lå så besked fra Glasshop i mailen i morges.

Så den samlede oplevelse bliver til 4 stjerner (vi havde meget brug for de lister, fordi vi er ved at sælge huset) - og jeg køber gerne hos jer igen!!

27. elokuuta 2024

Kære Christian,
Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse hos os.

Vi er først og fremmest meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe listerne, og at det har været en 5-stjernet service.
Det er dog ikke vores standard at have så lang svartid, så derfor vil vi tage din feedback til efterretning og blive bedre på det punkt.
Vi glæder os meget til at tage imod dig igen en anden gang :-).
Held og lykke med salg af huset!

Jana, Team Glasshop

God service.
Havde fået bestilt forkert liste til min glasdør. Den blev byttet uden problemer eller ekstra omkostninger.

22. elokuuta 2024

Godt glas

Godt glas. Perfekt skåret, og pakket forsvarligt ind.

27. maaliskuuta 2024

Kære Peer
Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er meget taknemmelige for, at du ønsker at dele din oplevelse med os :D

Saanut 5/5 tähteä

En hurtig og præcis levering.

En hurtig og præcis levering.
God service, helt i top

18. helmikuuta 2024

Kære Jan,
Tusind tak for at dele din oplevelse med os! Det er vi utroligt glade for at høre. Vi stræber nemlig efter at give vores kunder ligeså gode oplevelser som din :)

Har du lyst til at hjælpe os? Vi ønsker, at flere kender til din gode oplevelse hos os, så har du lyst til at dele din oplevelse på vores Google-profil?🙌 Du kan anmelde os via. dette link: https://g.page/r/CTXAW4aoohwVEB0/review

Saanut 5/5 tähteä

Flot arbejde og leveret som aftalt

Flot arbejde og leveret som aftalt. Alt i top!

1. helmikuuta 2024

Kære Michael
Tusind tak for de 5 stjerner :D Tak for at dele din oplevelse og for at give os et smil på læben.

Har du lyst til at dele din oplevelse med andre? Vi ønsker, at flere kender til din gode oplevelse hos os, så har du lyst til at dele din oplevelse på vores Google-profil?🙌 Du kan anmelde os via. dette link: https://g.page/r/CTXAW4aoohwVEB0/review

Top Service

Bestilte et spejl på mål d. 23/1, modtog bekræftelse d. 24/1 at spejlet kunne hentes d. 25/1 på det valgte afhentningssted.

D. 25 om morgenen bliver jeg ringet op af glarmesteren som oplyser mig at han er i området tæt på min bolig og han uden ekstra beregning kører forbi og smider det af hos mig

Tak for god service.

25. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Casper,
Tusind tak for de 5 stjerner :D Vi er utroligt glade for at læse din anmeldelse og for at du har haft en god oplevelse hos Glasshop.

kundeservice

stor hjælp omkring valg af materiale

3. tammikuuta 2024

Kære Jim
Tusind tak for de 5 stjerner :D Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe og for at læse din anmeldelse.

Saanut 5/5 tähteä

Har fået rigtig god service ved køb af flere produkter. Og til en fin pris.

12. joulukuuta 2023

Kære Per
Tusind tak for de 5 stjerner :D Vi er meget glade for at læse din anmeldelse!

Saanut 5/5 tähteä

Meget god og intuitiv side til…

Meget god og intuitiv side til bestilling af det ønskede glas.
Mail med leverigsdato modtaget og den blev overholdt og varen er lige som vi ønskede det - SUPER

16. marraskuuta 2023

Kære John
Tusind tak for de 5 stjerner :D Vi er meget glade for at læse om din oplevelse hos os!

Saanut 3/5 tähteä

Kørte forgæves efter afhentning af…

Kørte forgæves efter afhentning af rude, som ikke var klar på lovet dato.

11. marraskuuta 2023

Kære Per,

Vi er utrolig kede af at høre, at du er kørt forgæves til ét af vores afhentningssteder.
Vi har fulgt op på sagen med vores leverandør, der ikke har orienteret os i tide nok til, at vi kunne nå at meddele dig, at ruden ikke er klar til afhentning alligevel.

Det beklager vi meget på vegne af vores leverandør, da vi bestræber os på at holde de aftaler, vi laver med vores kunder.

Vi håber trods alt, at du bliver glad for din rude :)

Tak for at handle hos Glasshop - vi håber, at se dig igen.
//Jana, Glasshop

Nemt

Nemt, Lige til og problemløst.

31. lokakuuta 2023

Kære Thomas
Tusind tak for de 5 stjerner :D Vi er meget glade for at læse din anmeldelse!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin