Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Näytä lisää

Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike
  2. Lastenvaatekauppa

Tietoja yrityksestä Glade Rollinger

Besøg Glade Rollinger
Glade Rollinger sælger kvalitets tøj og sko til søde rollinger i alderen 0-12 år 🤍

Du finder mærkerne:
MP Danmark
Name It
Wheat
Woden
...og mange andre seje, søde og unikke stilarter fra alle de kendte, som ikke så kendte mærker.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super

Ikke en finger at sætte på noget.

26. helmikuuta 2024

Helt i top

Firmaet holder, hvad de lover. Hjemmesiden er let og overskuelig.
God og hurtig kontakt samt kommunikation omkring varerne.

26. helmikuuta 2024

Tak for din anmeldelse 🫶🏼

Har bestilt på denne hjemmeside et par…

Har bestilt på denne hjemmeside et par gange efterhånden og altid god en oplevelse også da jeg manglede en vare og fik den bestilt som afhentning og skrev en mail hvor de lagde den oveni den anden så jeg ikke skulle stå med fragt eller tilbage betaling af dette - så altid en god oplevelse og service

25. tammikuuta 2024

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering! ⭐️ Og gode produkter 🙏🏼

28. joulukuuta 2023

Super oplevelse 😘

Super oplevelse 😘
Bestilte og dagen efter var der besked om man kunne hente sit køb👍🏼
Ikk sidste gang vi handler der.

27. marraskuuta 2023

god købsoplevelse

Ejeren havde bestilt en særlig body til mig, fordi der ikke var flere på lageret. Har kun haft tilfredsstillende køb hos GladeRollinger. Vil fortsætte med at købe derfra.
Kun positive ting at sige om GladeRollinger. Tak

20. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Glade Rollinger

Tak for din fine anmeldelse 🫶🏼
Vi hjælper altid gerne med at bestille hjem, hvis muligt.

Fin hjemmeside og hurtig levering

Fin hjemmeside og hurtig levering.
Dog kun tre stjerner, da jeg desværre har oplevet de sidste to gange at tøjet lugter indelukket/fugtig når jeg modtager det, sådan lidt af gammel kælder, og det tager desværre et par vaske at få lugten væk.

29. syyskuuta 2023

Hej Mie
Jeg er ked af din dårlige oplevelse med varer fra os. Vores varer er opbevaret korrekt med et varmt, isoleret og ventileret lokale, så vi skal have fundet ud af grunden til disse lugtegener, så det ikke opleves fremadrettet.

Vi er opmærksomme på, at nogle varer fra Name It, kan have en lidt special lugt indtil efter første vask.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vil jeg rigtig gerne tjekke op på situationen.

De bedste hilsner fra
Pernille, Ejer Gladerollinger.dk

Fine priser

Fine priser, lækker mærker i super kvalitet og hurtig levering.
Elsker glade rollinger

27. syyskuuta 2023

Tak for din søde anmeldelse 😊

Rigtig god webshop

Rigtig god webshop ! Jeg har handlet meget af børnenes tøj her. Klar anbefaling herfra :).

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Glade Rollinger

Tak for din fine anmeldelse 😊

Hurtigt levering

Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne jeg hente tirsdag formiddag, så lækkert når det går så hurtigt

29. heinäkuuta 2023

Tak for din søde anmeldelse 😊