Havde bestilt et smykke, som desværre ikke kom frem, grundet fejl fra PostNord. Fik hurtigt et erstatningssmykke som nåede hurtigt frem (trods PostNord). Effektiv og venlig handling og betjening og... Näytä lisää
Jeg modtog meget hurtigt de varer, jeg havde bestilt selv om det var lige op til påske. Tingene er fine men ikke af samme gedigne kvalitet som de eksemplarer jeg har i forvejen, hvilket man jo ikk... Näytä lisää
Jeg kan varmt anbefaler at være med i Georg Jensen kundeklub og der var også super hurtig levering :)
Købte en halskæde til min kone, som desværre viste sig at være for lang. Butikken fortalte at hvis den skulle kortes op, så den passede ville det koste 600-800 kr. og det ville tage ca 3 uger. I mi... Näytä lisää
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet. Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904. Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger. Georg Jensen er en del af Fiskars Group, det globale hjem for designdrevne mærker til indendørs og udendørs liv. Sammen skaber vi hyggelige øjeblikke drevet af vores stærke brandpassion, fokus på forbrugeren og drivkraft til at forme morgendagens klassikere.
Sdr. Fasanvej 7, 2000, Frederiksberg, Tanska
- onlinestore@georgjensen.com
- www.georgjensen.com
Fornøjelse at handle med jer Dejligt…
Fornøjelse at handle med jer Dejligt når ord bliver holdt
Som forventet.
Kørte til Hellerup for at handle
Kørte til Hellerup for at handle. Men kunne kun få varen via nettet. Hjemme bestilte jeg så varen og skulle derfor betale for forsendelse. Det er da meget ærgerligt. Købte den samme envare i nov/dec i butikken. Det er da ØV. Mvh
Bought ring on line
Bought ring on line. It was to big.sent it back same day recorded delivery. They have acknowledged parcel of ring.
Said they can not send new size ring or give a refund for two weeks. They have ring 💍 and £320 of mine..two weeks gone by .still no ring or money back.BAD BUSNESS. WILL NOT SHOP THERE AGAIN!!!
Super produkt
de dejlige produkter, der glæder!
vi har fulgt, hvad firmaet frembringer. Har købt fra jer før- det glæder fortsat!
ADVARSEL🤬absolut ganske træls Georg…
ADVARSEL🤬absolut ganske træls Georg Jensen oplevelse - har købt 5 sæt Damask sengetøj i forskellige farver 2 x blå og 3 x sand farve - alle 5 sæt vasket med samme 60 grader og samme vaskepulver - 1 stk blåt sæt blev pludselig lilla farve - dog ikke hovedpudebetrækket - total mærkelig - vi kontakter Georg Jensen som beder os sende hele sengetøjet- til ganske almindelig ombytning troede vi - men nej - bare retur igen med hele sættet i lilla og blå farve med en kort besked om at vi har brugt forkert vaskepulver ??? Okay - men hvorfor er alt andet blåt sengetøj så stadigvæk blåt og noget er lilla med samme vaskepulver 🤬tænker ikke det bliver Georg Jensen igen men den service og kvalitet - bare til advarsel
Blev mødt af en ekspedienten
Blev mødt af en ekspedienten, som var noget reserveret (ja vi havde ikke vores pæne tøj på)
Hver gang vi kiggede på noget, rørte ved det, rettede hun det med det samme. Føltes ikke rart. Ryd op når vi er gået.
Tønder dog op til sidst, det gjorde oplevelsen bedre
Først blev der varslet afhentning af…
Først blev der varslet afhentning af pakken ca 9 km fra leveringsadressen og det var umulig at ændre. Det var serdeles frustrerende.
Leverings tid 40dage,- en gave til…
Leverings tid 40dage,- en gave til barnedåb,----kunne ikke komme i kontakt med GJ, tlf- svarer på hele jan.-købte i stedet hos andet firma.....Da varen endelig dukkede op, måttte returnere for egen regning.- er lige nu spændt på hvor lang tid ,det tar at sende mig penge for varen ???? en meget dårlig oplevelse.(tlfsvarer melder glædelig jul o godt nytår sidst i jan)???
En meget fin ring men det varede alt…
En meget fin ring men det varede alt for længe inden jeg fik mine varer
Altid en god og tryg oplevelse
Altid en god og tryg oplevelse, hvor varerne kommer til tiden.
Kirsten Boysen
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, overskuelig at søge på. Et godt produkt og hurtig levering.
God hjemmeside og hurtig levering.
Fandt hurtigt produktet og levering var…
Fandt hurtigt produktet og levering var også hurtig.
Worst customer service, they are not helping.
Worst customer service! They are very slow or won’t even respond. I received a faulty item. We agreed to exchange for replacement. I had to email them several times to get the returnlabel. The return packaged arrived a long time ago. But they said they didn’t receive it. After sending them the tracking number they won’t respond to my emails anymore. I already sent them 5 emails. Got in contact with Sandra and Vivianne. I’m very frustrated.
My case number: #0107693
My order number: 701698766
If you can’t help me, just refund me my money!