Saanut 1/5 tähteä

Ik heb door nr +31 320 35 40 08 gebeld over gemeentegids ,en stuur naar mijn een factuur 840€ voor x Vermelding van 1 jaar in de gemeentegids, inclusief: Zoekmachineoptimalisatie (SEO) Zoekmachi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Deze mensen zijn nog steeds actief (mei '26). Vraag om aanbod op te sturen per mail: daar is deze persoon niet toe bevoegd.

Saanut 1/5 tähteä

PAS OP! MISLEIDING EN PURE OPLICHTING! Dit bedrijf belt met de overtuiging dat je al klant bent en dat het gaat om een verlenging van een bestaand abonnement. Door de snelheid van het gespr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Net gebeld (vlak voor hun sluitings tijd) Mevrouw heeft zich niet voorgesteld. Hing snel op nadat ik wat vragen stelde. Lees hier van jullie dat ze mailtjes sturen met een factuur. Niet betalen men... Näytä lisää

1,9

1 tähti

Waarschuwing

11. toukokuuta 2026

Bellen met verschillende nummers

Bellen met verschillende nummers. Vertellen dat je met je bedrijf al klant bent en dat je moet verlengen. Voor je het weet zit je vast aan een duur abonnement. Worden boos als je zegt dat je niet meewerkt aan oplichting.

4. joulukuuta 2025

Trap er niet in!

Ze doen alsof je een basisvermelding hebt in een Gemeentegids en bellen jaarlijks om deze te verlengen. Wij hebben geen vermelding in geen enkele gids maar zij zijn overtuigd van wel! Herhaald dat wij geen interesse hebben in geen enkele vermelding. Ook gezegd dat wij dit misleidend vinden en gezegd dat ze ons niet meer mogen bellen.

2. joulukuuta 2025

PAS OP

PAS OP! MISLEIDING EN PURE OPLICHTING!

Dit bedrijf belt met de overtuiging dat je al klant bent en dat het gaat om een verlenging van een bestaand abonnement. Door de snelheid van het gesprek en de stelligheid waarmee ze dit brengen, zeg je al snel “ja” of geef je aan niets te willen wijzigen.

Wat blijkt? Van het eerste gesprek hebben ze geen enkele opname. Maar van het moment waarop jij – vaak onbewust – akkoord zou geven, krijg je opeens een opname opgestuurd als “bewijs”.

Direct daarna beginnen de facturen. Annuleren? Onmogelijk. Overleg? Geen ruimte. En nog vóór je iets kunt uitzoeken, dreigen ze al met incasso.

We hebben dit op een nette manier proberen op te lossen, maar zijn inmiddels gestopt met reageren. We betalen niet voor iets waar we nooit bewust mee hebben ingestemd.

Ze werken ook onder de naam van 'Gemeente Kompas' en onder overkoepelende bv: AlleMediaB.V.

1. syyskuuta 2025

OPLICHTERS PAS OP!!!!

OPLICHTERS PAS OP!!!!! doen net alsof ze de gemeentegids maken of dat je vorig jaar gratis een vermelding hebt gehad, omdat je vaak zou zijn gevonden via hun zou het lonen om ervoor te betalen, de grootste onzin!! Hun site wordt helemaal nergens gevonden en heeft 0,0 nut

7. toukokuuta 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!

Zojuist ben ik gebeld met de melding dat ons abonnement van € 89,- per maand kan worden verlengd.

Wij hebben helemaal geen abonnement. Bij doorvragen werd het gesprek snel afgekapt.

Trap er niet in, het zijn oplichters!!!

17. maaliskuuta 2025

Oplichtpraktijken

Oplichtpraktijken, ik word regelmatig gebeld (wij zijn een groep met meerdere bedrijven) met de mededeling dat we een basisregistratie hebben en nu een aanbieding kunnen krijgen.
Wij zijn een internationaal bedrijf dus hebben niks aan een gemeente vermelding, en hebben dit zelfs nooit gehad. Trap hier niet in, het zijn oplichters.

13. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit zijn echt enge oplichters zeg

Dit zijn echt enge oplichters zeg. Mijn partner werd gebeld en er werd gezegd dat ze al een abonnement had van € 89 per maand. Maar dat er nu een mooie kans was om te upgraden.

Bij doorvragen (en daar moest ze echt haar best voor doen bij die medewerker) bleek dat hij haar niet kon doorverbinden en dat ze misschien toch geen abonnement had. Toen ze door bleef vragen naar zijn manager werd er opgehangen. Echt schandalig hoe ze mensen erin willen tricken.

29. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Net gebeld (vlak voor hun sluitings…

Lees hier van jullie dat ze mailtjes sturen met een factuur.
Niet betalen mensen, dit lijkt op simpele telefoonfraude. Gewoon negeren :)
Anders niet betalen tot er een rechtzaak komt van hun kant :)

15. marraskuuta 2024

Oplichters.

Ik word gebeld en er wordt gedaan alsof ik toestemming heb gegeven mijn bedrijf te vermelden en het kost mij nog geld ook! Ik heb hier nog nooit van gehoord en ook nooit iets toegezegd en dat heb ik duidelijk gemaakt. Ben benieuwd of ze nog iets proberen.

13. marraskuuta 2024

Oplichters

Net gebeld en ze vragen of ik met een upgrade wil blijven vermeld worden in gemeente gis Leidschendam .Kunnen ze gratis een website voor me bouwen. Dit koste normaal €695 euro! Of ik wil upgraden, ik zeg nee. Maar ik heb er nooit wat voor betaald dus. Oww dan heeft u geluk gehad , dan hebbik niks gezegd en ik regel het wel. Ik ben de regiomanager!!
What the…hoop niks van ze te horen 🙄

8. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin