Banner for Garant - Vordingborg

Garant - Vordingborg Arvostelua 28

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vognmandsmarken 55, 4760 Vordingborg, DK

Jeg fik monteret en markise med en del særlige ønsker, og hele forløbet gik rigtig godt fra start til slut. Jeg fik god rådgivning undervejs, arbejdet blev udført professionelt, og de var samtidig m... Näytä lisää

Alt i skønneste orden! Vi havde Lars ude, han var meget behagelig og professionel. Han vejledte os, så vi nemt kunne træffe en beslutning om hvilke gardiner vi skulle have. Gardinerne var hurtigt f... Näytä lisää

Garant Vordingborg. Langt henad vejen en OK oplevelse, med en ganske fin og venlig service samt aftaleoverholdelse. De linoleumsgulvsfliser vi fik lagt i køkkenet, havde dog ganske mange sjuskede... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Rakennustarviketori
  3. Lattiaurakoitsija
  4. Mattoliike

Tietoja yrityksestä Garant - Vordingborg

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Vognmandsmarken 55, 4760, Vordingborg, Tanska

• 55 37 55 00
Promotion box for Garant - Vordingborg

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Garant Vordingborg.
Vi har købt en mega lækker markise.
Lars var dygtigt, og mega tålmodig med os.
Vi kommer igen.

13. toukokuuta 2026

Hold fest hvor er de gode til at lægge…

Hold fest hvor er de gode til at lægge gulv. Det er knivskarpt. En udsøgt fornøjelse.

Projekt: Parketgulv i gangen.
Metode: Godt håndværk.
Resultat: Wauv. Bare wauv

21. toukokuuta 2026

Hej Morten.

Tusind tak for din positive anmeldelse af Garant Vordingborg. Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med dit nye parketgulv og oplevelsen hele vejen igennem.

Det er også skønt at høre, at håndværket og det færdige resultat lever op til dine forventninger – og lidt til - og vi håber, at du får stor glæde af dit nye gulv i mange år frem.

Markise valg

Jeg fik monteret en markise med en del særlige ønsker, og hele forløbet gik rigtig godt fra start til slut. Jeg fik god rådgivning undervejs, arbejdet blev udført professionelt, og de var samtidig meget punktlige.

Hvis man ønsker god service, kvalitet og en løsning, hvor der bliver lyttet til ens behov, så er det helt klart det rette sted. Kan varmt anbefales!

7. toukokuuta 2026

Hej N.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem fra rådgivning til montering og at dine ønsker er blevet imødekommet.

Tak for anbefalingen, det sætter vi stor pris på.

Punktlighed

13. maaliskuuta 2026

Hej Knud

Mange tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med punktlighed hos Garant Vordingborg.

Alt i skønneste orden

Alt i skønneste orden!
Vi havde Lars ude, han var meget behagelig og professionel. Han vejledte os, så vi nemt kunne træffe en beslutning om hvilke gardiner vi skulle have. Gardinerne var hurtigt færdige. Og alt var som det skulle efter montering. De var allerede opsat 3 uger efter bestilling.
Vi er meget glade og kan varmt anbefale Garant Vordingborg 👌🏼

17. helmikuuta 2026

Hej Sandra

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at læse, at du er blevet glad for dine nye gardiner.

Det glæder os også, at du har haft en god oplevelse hos Garant Vordingborg, og at du oplevede en behagelig og professionel betjening.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Perfekt oplevelse.

Perfekt oplevelse.
Vi handlede hos Garant i Vordingborg. Super fin betjening og vejledning i butikken og efterfølgende af montøren på vores bopæl. Vi købte flere forskellige typer persienner og alt gik efter planen. Hurtig levering, hurtig og perfekt montering.
Vi er super tilfredse!!

13. joulukuuta 2025

Hej Sonny

Mange tak for din positive anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har haft en perfekt oplevelse hos Garant i Vordingborg.

Det glæder os, at både vejledning, levering og montering levede op til forventningerne og at I er tilfredse med jeres nye persienner.

Tusind tak for den flotte feedback!

Sublimt - intet mindre Garant Vordingborg

Fra første møde i forretningen til endelig opsættelse af gardiner - har vi mødt et super venligt personale - kompetente mennesker- og glade smil 😃
Der har ikke været nogen slinger i valsen og der er fulgt op fra start af
Vores absolutte varmeste anbefalinger

29. syyskuuta 2025

Hej Vivi.

Tusind tak for din positive og dejlige anmeldelse – og for at dele din oplevelse hos Garant Vordingborg. Det betyder meget for os at høre, at du har mødt venligt og kompetent personale gennem hele forløbet, og at processen har været gnidningsfri fra start til slut.

Vi sætter stor pris på dine varmeste anbefalinger og håber, at du bliver rigtig glad for dine nye gardiner.

De bedste hilsner

Lise, Garant kundeservice

Vi har fået lagt et rigtig flot gulv.

Vi har fået lagt et rigtig flot gulv - helt til tiden og med stor præcision. Garant Vordingborg var meget fleksible og tilpassede sig vores åbningstider, hvilket vi satte stor pris på. Hele forløbet har været professionelt og medarbejderne var både sympatiske og imødekommende. Kan varmt anbefales!
Mvh Nyt Syn Præstø

12. syyskuuta 2025

Hej Ulla.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I er tilfredse med det nye gulv – både med resultatet og hele forløbet.

Vi er særligt glade for, at I oplevede fleksibilitet, professionalisme og imødekommenhed fra vores kolleger hos Garant Vordingborg. Det betyder meget for os, at vi kunne tilpasse os jeres behov og levere et godt stykke arbejde til tiden.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – og ikke mindst for anbefalingen.

De bedste hilsner

OK, men lidt sjusket

Garant Vordingborg.

De linoleumsgulvsfliser vi fik lagt i køkkenet, havde dog ganske mange sjuskede afslutninger. Det blev dog tilbudt udbedret, om end det blev mig oplyst at det ikke kunne garanteres at det kunne blive bedre. Jeg takkede nej af den årsag. Gældende for et relativt dyrt gulv udført af specialister; forventes den slags sjusk ikke og selvom selv gulvet som helhed er ganske flot, ærgrer det mig gevaldigt.

24. kesäkuuta 2025

Hej Kristian.

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både vores venlige service, aftaleoverholdelse og helhedsindtrykket af dit nye gulv. Det glæder os meget at læse.

Samtidig er vi oprigtigt ærgerlige over at høre, at du står tilbage med en oplevelse af, at afslutningerne ikke lever helt op til dine forventninger. Jeg har været i dialog med butikken, som fortæller, at de har tilbudt at rette afslutningerne, hvilket du dog har valgt at takke nej til.

Skulle du ombestemme dig på et senere tidspunkt i nær fremtid, kommer butikken naturligvis meget gerne forbi dig igen, så I sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Endnu en gang tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – både det positive og det, du er mindre tilfreds med. Det hjælper os i vores arbejde med hele tiden at blive bedre.

Lise, Garant kundeservice

Vi har fået det flotteste nye gulv.

Vi har fået det flotteste nye gulv. Garant Vordingborg leverede til perfektion hvad vi aftalte, samt hjalp med kontakt til tømrer, som også leverede det fineste arbejde.
Tusind tak, vi kan stærkt anbefale andre at benytte sig af den fine service hos Garant Vordingborg.

19. kesäkuuta 2025

Hej Bente,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Vordingborg.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I er godt tilfreds med jeres nye gulv og servicen.

God weekend.

tæppe

hurtig med og få hjem og give besked

2. syyskuuta 2024

Hej Svend Aage.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse.

God dag.

Lise / Garant kundeservice

Garant i Vordingborg giver god og…

Garant i Vordingborg giver god og professionel vejledning. De lever en rigtig god og hurtig service. Man føler sig i trykke hænder. Vil til enhver tid anbefale Garant i Vordingborg

2. heinäkuuta 2024

Hej Trine.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Vordingborg.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje og effektive serviceniveau.

Rigtig god sommer.

Så flotte gardiner

Virkelig god service og vejledning.
Vi har fået de flotteste og helt perfekte gardiner.
Ventetiden var lidt lang, men vi haft god kommunikation hele vejen igennem, og fået det helt rigtige look i vires hjem.
Så vi ventede gerne igen.

Besøg endelig garant i VORDINGBORG hvis i skal have det helt perfekte hjem.

1. tammikuuta 2024

Hej Barbara.

Mange tak for de 4 stjerner og de flotte ord! Og også mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Vordingborg.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med dine nye gardiner trods en lidt lang leveringstid.

Service fra A til Z

Fra første besøg i butikken til besøg for opmåling af gulvet var alt som vi forventede. Manden der lagde gulvet havde 25 års erfaring, så vi var i gode hænder. Alt har klappet, så vi kan kun anbefale Garant i Vordingborg.

14. joulukuuta 2023

Hej Georg.

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med hele processen omkring dit nye gulv - lige fra første besøg i butikken til endelig montering

Glædelig jul inden længe.

Garant Vordingborg

Vi havde købt gardiner til stue og køkken af Lars fra Garant Vordingborg. Vi ønskede os en løsning med motor til alle gardinerne, inklusiv dem i kip-vinduerne hvilket Lars leverede. På trods af lidt ventetid samt en enkelt motor som ikke virkede, har oplevelsen været utroligt positiv, takket være Lars som holdt os informeret undervejs og fik løst det enkelte "bump på vejen" hurtigt og professionelt.
Tusind tak til Lars!

26. toukokuuta 2023

Hej Rikke.

Tak for din søde anmeldelse vedrørende Garant Vordingborg.
Dejligt at høre, at du har haft en positiv og professionel oplevelse, trods de "små bump".

Du ønskes en god dag!

Lise / Garant kundeservice

God service og venlig betjening

Tak til Garant i Vordingborg for super god og professionel vejledning - og ikke mindst rigtig god og hurtig service. Vil til enhver tid anbefale butikken i Vordingborg. Det har været en fornøjelse at handle der, og det vil jeg gøre igen næsten gang også.

18. huhtikuuta 2023

Hej Gitte.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har anmeldt din positive oplevelse hos Garant i Vordingborg.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Ha' en rigtig god weekend.

Garant Vordingborg.

Det kan siges kort det bedste af det bedste har været i gulvbranchen snart 20 år, Lars fra Vordingborg afdelingen har bare styr på det har brugt dem flere gange med stor tilfredshed

16. tammikuuta 2023

Hej Andre.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Vordingborg.

Vi er glade for at høre at du er tilfreds, og håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Ha' en rigtig god dag!

/Lise, Garant kundeservice

Lapning af vinylgulv i hverdagsgang

Vores vinylgulv i hverdagsgangen havde fået et 2x2 cm hul (vi har en meget ihærdig hundehvalp). Samme dag som jeg bad Garant om hjælp, kom Ole og lappede det, så det blev næsten usynligt. God og hurtig service!

20. syyskuuta 2022

Hej Lena.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Vordingborg.

Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig og effektiv udbedring ifm. reparation af hullet i dit vinylgulv.

Vi håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Ha' en rigtig god dag!

/Lise, Garant kundeservice

Vi har netop fået lagt nye trægulve i…

Vi har netop fået lagt nye trægulve i halvdelen af vores hus, og det er udført til vores fulde tilfredsstillelse, og vi er super glade for det. Hele processen med planlægning, koordinering og udførelse er lavet meget professionelt, og vi har hele vejen følt os i gode hænder. Arbejdet er udført af Garant Vordingborg og Garant Maribo.

18. elokuuta 2020

Hej Jens
Sikke en dejlig anmeldelse. Den er givet videre til Garant Vordingborg og Garant Maribo. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både proces og resultat, så dine 5 stjerner giver uden tvivl et smil på læben.
Hilsen Tidde

handlet hos garant vordingborg søde og…

handlet hos garant vordingborg søde og venlige hele vejen igennem kan klart anbefales 5 stjener med pil op

16. heinäkuuta 2020

Hej Kim
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner med pil op til Garant Vordingborg. Det sætter vi rigtig stor pris på.
Hilsen Tidde