Banner for Garant - Fredericia

Garant - Fredericia Arvostelua 7

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Vejlevej 96, 7000 Fredericia, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Garant Fredericia. Tusind tak for super kompetent vejledning, og efterfølgende behandling i forbindelse med produktionsfejl på et gulv fra Timberman. Kunder bliver behandlet, som de selv vil behand... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Har ventet forgæves på at få en aftale m. Garants gardinbus vedr. gardiner og solafskærmning. Har udfyldt formularen på web. Efter at have ventet forgæves på at blive kontaktet af Garant Freder... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jeg skulle videresende min ordre da jeg stod i butikken og så blev den printet og jeg skulle skrive under. Gammeldag og spild af papir

Yrityksen tiedot

1. Lattiamateriaalit
  2. Rakennustarviketori
  3. Lattiaurakoitsija
  4. Mattoliike

Tietoja yrityksestä Garant - Fredericia

Yrityksen kirjoittama

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Yhteystiedot

Promotion box for Garant - Fredericia

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

2,3

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Betjent af en, der ikke ville sælge noget

Jeg har fået gardinbussen fra Garant Fredericia til at komme og måle op og give et tilbud. Jeg har aldrig oplevet en person, der er så ugidelig- på ingen måde interesseret i at vise eller at sælge mig noget. Manden havde næsten ikke nogle prøver med og ville hellere ikke bruge tid på at vise mig mulighederne. Hele besøget tog 5 minutter. Derudover skulle jeg følge op for at få sendt tilbuddet, uden billeder af yderligere materialer, som lovet. Totalt absurd oplevelse! Kan på ingen måde anbefale Garant Fredericia

27. toukokuuta 2026

Hej Claire.

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at du har haft en oplevelse, som ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har været i dialog med Garant Fredericia omkring dit besøg, og butikken kan desværre ikke genkende den beskrivelse, du giver. Ifølge butikkens oplysninger varede besøget væsentligt længere end de fem minutter, du beskriver, og der blev brugt tid på at gennemgå de relevante muligheder i forhold til dit projekt. Butikken oplyser også, at der under besøget blev gjort opmærksom på afstanden mellem gardinløsningen og din brændeovn, da dette er et vigtigt forhold at tage højde for i forhold til både sikkerhed og valg af løsning.

Det er korrekt, at du ønskede at se nogle specifikke prøver, som gardinbussen ikke havde med på dagen. Selvom vores gardinbusser medbringer et bredt udvalg af prøver, er det desværre ikke muligt at have samtlige kollektioner og varianter med ude hos alle kunder. Derfor kan vores konsulenter i nogle tilfælde anbefale et besøg i butikken, hvor hele sortimentet er udstillet, og hvor man har mulighed for at se alle materialer og løsninger samlet. Vi gør naturligvis alt, hvad vi kan, for at medbringe så mange relevante prøver som muligt, så vores kunder får det bedst mulige grundlag for at træffe deres valg hjemme hos sig selv. Vi kan samtidig se, at tilbuddet blev fremsendt inden for den aftalte tidsfrist.

Når det er sagt, er vi kede af, hvis du har oplevet, at kommunikationen omkring materialer og opfølgning ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige rådgivning og service, og derfor er det selvfølgelig ærgerligt at læse, at du er gået fra forløbet med denne oplevelse.

Lise, Garant Kundeservice

Slesk Garant sælger snød os

Min kone og jeg kom ind for at købe vores første gulv nogensinde til vores nye hus, og kendte ikke til hvordan gulvtæppe priser fungerede.

Bliver mødt af en sælger, som introducerer tæpperne, og jeg læser på prisen "120kr per m2".

Jeg spørger "Det er første gang jeg køber tæpper, og jeg forstår ikke helt prisen, betyder det at jeg betaler 120kr per meter af rullen?".

Hvor efter sælgeren smiler, kigger mig i øjnene og "nikker kraftigt med hovedet" (hvilket indikerer det er rigtigt det jeg siger), men fortsat læser så op hvad der ord ret står på pris skiltet... Som om han koldt læste vilkår op...

Han kom af MEGET off... Men jeg tænkte ikke at han forsøgte at snyde mig, så jeg bestilte de meter jeg skulle bruge.

Jeg kommer så senere på ugen og henter, og finder ud af prisen er 4 gange så høj som jeg troede, og spørger ind til det.

Samme sælger siger "det er prisen for den m2 du har bestilt, som der jo står på varen i butikken"...

Jeg siger, "nej du sagde det kostede 120kr per meter af rullen?"... hvor han HASTIGT afbryder mig og siger "Nej nej nej nej... som du nok husker, sagde jeg ord ret 'det var 120kr per m2'"...

Og imens det her sker giver han mig et FLABET satisfying smil, som udviser "jeg er en brugt bil sælger, og jeg har lige taget ***** på dig"...

Så han havde i alt alvorlig HUSKET hvilke ord han præcist havde brugt en hel uge senere, fordi han vidste prisen ville komme bag på mig...

Min kone og jeg måtte bruge hele vores opsparing den dag på tæpper, hvilket skulle have gået til andre ting, fordi Garant følte "et salg var mere værd, end en fortsat kunde".

Vi har ALDRIG siden da brugt Garant, og fortæller glædeligt vores sleske oplevelse hver gang folk i området spørger ind til Garant Fredericia.

Tværtigmod er 'BT Gulve Og Gardiner Fredericia A/S' SØDE og flinke mennesker som IKKE tager alle chancer for at narre penge ud af deres uvidende kunder.

Dette skete forresten for os tilbage i 2019, men Trustpilot tillader kun man kan gå tilbage til 2022. Men episoden har sat i mig op til nu, så ville får den her review ud af verden for endelig at kunne slippe det. :)

Og vi står nu til igen at skulle købe gulv til hele vores hus, og tager glædeligt ikke til Garant for at blive snydt endnu engang.

25. tammikuuta 2026

Hej Daniel.

Vi er kede af at høre, at du for år tilbage havde en uheldig oplevelse. Butikken kan desværre ikke genkende forløbet, men vi beklager naturligvis, at du har siddet tilbage med den oplevelse. Vi anbefaler altid, at man kontakter vores kundeservice umiddelbart efter en oplevelse, så vi har mulighed for at dykke ned i sagen, mens den stadig er frisk i hukommelsen hos alle parter.

Du er naturligvis stadig velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at drøfte sagen nærmere.

Lise, Garant kundeservice

Saanut 3/5 tähteä

Jeg skulle videresende min ordre da jeg…

9. joulukuuta 2024

Hej Lotte.

Mange tak for de 3 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse.

Selvom du ikke var helt tilfreds med din oplevelse, så sætter vi pris på din ærlige feedback og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du i fremtiden vil få en endnu bedre oplevelse, når du handler hos os.

Lise / Garant kundeservice

Saanut 5/5 tähteä

Garant Fredericia.

Garant Fredericia.
Kunder bliver behandlet, som de selv vil behandles hvis de havde samme fejl. Seriøs og professionel, selv mulighed for rådgivning, når spørgsmål kommer i forbindelse med gulvlægning på helligdage...

10. kesäkuuta 2021

Hej Hsh

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback, den sætter vi meget stor pris på og hvor er vi stolte over de 5 flotte stjerner du har sendt i butikkens retning.
Vi er super glade for de rosende ord og det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Garant Fredericia.

De glæder os til at se dig i butikken igen.

Du må have en rigtig dejlig weekend og på glædeligt gensyn.

Stine
Garant Webshop

Gardinbus koncept fungerer ikke

Har udfyldt formularen på web.
Efter at have ventet forgæves på at blive kontaktet af Garant Fredericia, udfyldte jeg endnu en formular - denne gang til Kolding.
Det er 1-2 måneder siden - og har intet hørt, hverken fra Fredericia eller Kolding.
Kontaktede i stedet et konkurrerende firma (gardinbus.gratis) som reagerede i samme uge som kontaktformularen var udfyldt - og snart monteres elektronisk styret solafskærmning og gardiner uden problemer - alt imens Garant aldrig er vendt tilbage.
Det er svært at vurdere samarbejdet med Garant, da det ikke blev til noget - men jeg kan kun fraråde Garants gardinbus service.
Det var spild af tid, og der er andre der gerne vil løse opgaven, så min anbefaling er at gå udenom Garants gardinbus og vælge nogen som har styr på processen i stedet.

27. toukokuuta 2021

Kære Dorthe

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Først og fremmest er vi er virkelig kede af at høre om de oplevelser du har haft.
Det er absolut ikke sådan, vi ønsker det skal være, hvorfor jeg selvfølgelig sørger for, at melde din oplevelse videre.
Vi arbejder hele tiden på bedre løsninger og håber at dette ikke kommer til at ske i fremtiden, det er dybt beklageligt.

Derudover er vi glade for, at høre at du har fundet en løsning til dit hjem som du er rigtig glad for.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Stine
Garant Webshop

Dårlig service mht oplysning

Min mand og jeg var forbi Garant i Fredericia i sidste uge. Vi forklarede den venlig sælger, at vi ønskede et tæppe under vores sofabord. Vi fandt et tæppe, men vi var meget i tvivl, om det vil passe til vores stue. Derfor spurgte vi, om vi kunne returnere tæppet, hvis det var tilfældet. Sælgeren svarede, at vi selvfølgelig kunne returnere det.
Uheldigvis passe tæppet ikke, men da vi afleveredede det i butikken, fik vi den besked, at vi ikke kunne få pengene retur - det praktiserede de ikke.
Vi undrer os over, at sælgeren dels ikke oplyste os om deres koncept "Lån med hjem", som der står på deres hjemmeside, eller at vi kun kunne få et tilgodebevis i tilfælde af, at vi kom retur med tæppet - især når vi talte så meget med ham om, at vi var i tvivl.
Vi er rigtig kede af den behandling, da det ikke er et problem mange andre steder indenfor samme kæde i forhold til at få pengene retur.
Til Tidde
Det er desværre ikke korrekt, at vi blev oplyst om, at vi kun kunne få et tilgodebevis. Så havde vi nemlig aldrig købt tæppet, især når vi var så meget i tvivl. Men det er ord mod ord og det kan vi selvfølgelig ikke stille noget op imod. Ærgerligt, at I har denne tilgang.

3. joulukuuta 2019

Hej Dorthe
Tak for din anmeldelse. Jeg talt med Garant Fredericia, og de fortæller, at I i købssituationen var blevet fortalt, at pga. nedsatte varer i forbindelse med Black Friday ikke kunne få penge retur ved returnering, men derimod ville modtage et tilgodebevis. Jeg er ked af at høre, at I føler, at behandlingen ikke har været god nok, men i og med at I er blevet oplyst om betingelserne ved handlen, kan jeg desværre ikke gøre mere i denne sag. Jeg håber, at I kan finde et andet tæppe, I vil blive glade for.
Hilsen Tidde

Saanut 1/5 tähteä

Simpelthen ikke godt nok!

Havde i midten af december set en gummiskobakke på hjemmesiden og kører til Fredericia for at købe et par stykker i butikken. Har de dem? Næ, nej, men de er lige bestilt, siger den flinke medarbejder, for han har lige opdaget dem på hjemmesiden i går :-O. Han vil gerne lægge et par stykker til side. Så langt så godt, men da jeg mener, at jeg lige så godt kan købe dem via hjemmesiden, takker jeg nej.
Som tænkt så gjort, og jeg får en bekræftelse på købet d. 19.12. D. 21.12. trækkes beløbet på min konto, og senere samme dag modtaget jeg en mail om, at jeg kan hente mine varer i butikken d. 3.1. Det har jeg aldrig oplevet på netsalg før; her har jeg stort set modtaget varen samtidig med, at betalingen trækkes! Amatøragtigt, mener jeg!
For et par dage siden modtager jeg så mail om at give anmeldelse her på Trustpilot :-O! Og jeg har ikke modtaget varerne endnu, så er da spændt på, om de overhovedet er ankommet til butikken, når jeg på torsdag d. 3.1. endelig har mulighed for at hente dem.

29. joulukuuta 2012

Hej
Først vil jeg starte med at sige tusind tak for din henvendelse den er med til, at gøre os dygtigere til vores arbejde, og ændre de fejl vi eventuelt måtte lave. Det er normal procedure at vi trækker pengene når vi afsender varen, det er simpelthen lettest for os at administrere, men jeg må sige at I dette tilfælde hvor vi ikke leverer varerne før efter jul, så er det absolut ikke til fordel for dig. Derfor har vi besluttet, at vi ændrer vores procedure så vi trækker pengene ved levering i stedet for ved afsendelse. Dine varer er som aftalt klar til afhentning i butikken i morgen og vi håber du bliver rigtig glad for skobakkerne.
Lise-Lotte Hansen
Kundeservicechef

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin