Vi købte et lækkert gulvtæppe, som blev lagt på med stor omhu og uden synlige samlinger. En del af det gamle tæppe blev genanvendt i en fordelingsgang, og vi kan nu nyde det flotte resultat. Rigtig... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Gardinmanden gav sig rigtig god tid til at vejlede om muligheder, kom forbi en ekstra gang, før jeg bestemte mig og ændrede også valg. Vigtigt, man ser prøver mindst 2 gange, da lysindfald er meget fo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God vejledning ang. vores gulvprojekt. Gulvkvalitet og håndværkers arbejde lever op til vores forventning.
Yritys on vastannut
God service. Rar og behagelig sælger. Jeg har fornemmelsen af, at sælger var ærlig og ikke bare snakkede mig efter munden. Ok pris
Yrityksen kirjoittama
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Østergade 55, 9700, Brønderslev, Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
God vejledning ang. vores gulvprojekt.
Gulvkvalitet og håndværkers arbejde lever op til vores forventning.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
God oplevelse med rådgivning ved køb samt kompetent arbejde ved opsætning af gardinerne .

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Ekstrem god og venlig betjening, og en ualmindelig god service. En forretning med høj faglighed, som vi er fuldstændig tryg ved at handle i. De bedste anbefalinger fra os, vi kommer igen!

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Vi er meget glade for hele forløbet, fra rådgivning til udførelse af arbejdet med udskiftning af 60m2 gulv i 4 rum.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Rigtig god og hurtig service. Bestille et lille tæppe da de ikke havde det i butikken. Svar kom hurtig og kunne afhente tæppet 2 dage efter i butikken.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Altid profesionel hjælp og rådgivning ved Garant Brønderslev. Har også tid til gode råd mv.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Super flot gulv i min nye bolig og det bedste arbejde, der er lavet.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Hurtig og venlig ekspedition, og overholdelse af alle aftaler, herunder de tidsmæssige.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Fantastisk service og produktviden fra Garant i Brønderslev.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Fin service med opmåling og opsætning. Rigtig godt produkt.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Gardinmontøren var kompetent og imødekommende. Både da han kom for at tage mål og ved levering og ophængning. Gardinerne er som vi ønskede.

Vastaus yritykseltä Garant - Brønderslev
Vi fik en særdeles god behandling både før og efter vi købte gardinerne.
Og de er meget flotte og også opsatte.