Galaxylampan Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Lampan var fin, men i beskrivningen verkar den bättre än vad jag trodde. Bluetooth krånglar, ljudet är väl sådär. Ganska svår att hantera, jag hade velat kunna dämpa ljuset lite mer för att den ska... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Varning🚩 köp ingenting från galaxylampan. Ett oseriöst "företag". Jag beställde 25 oktober och nu är det 5 december och varor har jag inte sett skymten av. Har mejlat till två olika adresser men får... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

SÄMSTA NÅGONSIN. Beställde två lampor för 2 veckor sedan. Ej fått något mer än ett Mail att de skickat varan, dock inget spårningsnummer. Försökt nå dem via Mail, Facebook, letat efter deras ”chatt” s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

FRUKTANSVÄRT DÅLIGT! Beställ ALDRIG härifrån!!! Dom tar pengarna och skickar aldrig varan. BLUFF!!!! Dom skriver att man ska kunna nå dom via livechatt men det finns ingen chatt att tillgå. Och mejl... Näytä lisää

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ingen leverans och inget svar

Har inte fått någon leverans och får inget svar när jag mailar eller skriver på chatten
Dessutom såg jag nu i deras hemsida att de har höjt priset med 100 kr från det jag köpte (10 dagar sedan) och skriver att det är JULREA!

10. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Obefintlig service och ingen vara

Har samma problem som de tidigare. Beställde den 20/11, mailade efter en vecka och frågade var min vara är. Fick inget svar.
Fick någon dag senare att den är skickad och sedan dess har jag inte fått något svar från mina 3 mail och det står ”inväntar status” på DHL…

7. joulukuuta 2021

Oseriöst företag

Trots reklamerad vara, otaliga mail och försök till kontaka via chatt sedan september, så uteblir svar samt återbetalning av varan. Värdelös och överprisad produkt och otroligt oseriöst företag. Har tagit detta vidare till andra instanser, vill varna å det grövsta för detta företag!

15. marraskuuta 2021

Har inte fått den

12. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Galaxylampan

Vår kundtjänst har mailat dig angående din beställning.

Tveka inte att höra av dig igen ifall det skulle vara något! :)

Saanut 2/5 tähteä

Går inte att få kontakt via mejl

Går inte att få kontakt via mejl, snabbare via instagram. Att leveranstid är senarelagd 3-5 dgr stämmer ej då jag efter 10 dgr fortfarande inte hört något. Blir otrygghet för kunden. Avbröt köpet.

11. marraskuuta 2021

Utebliven leverans

Ej levererats, annonsen sa 2 dagars leveranstid

10. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Galaxylampan

Det har tyvärr varit lite längre leveranstider på just Galaxylampan dem senaste veckorna då produkten blivit slutsåld och restnoterats vilket medfört lite längre leveranstider än våra normala på 1-2 dagar.

Så fort ditt paket har skickats ut kommer ett nytt leveransmail skickas till dig, och ditt paket kommer då att nå dig inom 1-2 dagar.

Vi ber om ursäkt för de besvär som kan ha tillkommit och vi hoppas ni har förståelse för detta.

Saanut 1/5 tähteä

Oseriöst företag som varken skickar…

Oseriöst företag som varken skickar varan eller svarar på mail. Har gått 9 dagar sen jag beställde men inte hört ett ljud.

10. marraskuuta 2021

Saanut 1/5 tähteä

Går inte att kontakta eller byta

Beställde en lampa i september men när den kom så fungerade den inte som den skulle. Jag fick då en retursedel och de sa att de skulle skicka en ny lampa till mig så fort dem hade tagit emot den trasiga. Jag skickade tillbaka min lampa för en och en halv månad sedan. Nu svarar dem inte på mina mejl och jag har inte fått en ny lampa eller pengar tillbaka eller någonting.

28. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Galaxylampan

Vår kundtjänst har hört av sig till dig angående din reklamation. Vi ber om ursäkt för den lite längre än normala hanteringstiden för reklamationer vi haft just nu.

Tveka inte att höra av dig till oss på info@galaxylampan.se ifall det skulle vara något igen! :)

Saanut 1/5 tähteä

Jag gjirde en beställning hos er i…

Jag gjorde en beställning hos detta företag i september, fick hem en trasig vara. Jag har sedan dess föröskt kontakta företaget vid ett flertal tillfällen utan resultat. Jag har inte heller fått en retursedel så en retur är omöjlig.
Aldrig varit med om något liknande. Kan omöjligt vara ett seriöst företag.

28. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin