Virkelig søde fysser og dejligt at være i et lille bassin, hvor der er roligt. Omklædningsrummene er meget sparsomme, hvilket er godt at være forberedt på, inden man kommer første gang.
Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sød behandler, jeg klart vil anbef... Näytä lisää
Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld. Blev virkelig godt taget i mod, og følte mig set og hørt igennem hele forløbet.
Babysvømning: Dygtige instruktører, dejligt lille hold. Det eneste negative er, at omklædningsrummene er lidt lille og kolde for de små.
Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid. Fysioterapi Nordvest er præget af højt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljø for alle involverede.
Dortheavej 59, 1, 2400, København NV, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Både Charlotte og Lone var rigtige dygtige undervisere og de ved meget om de små. Det er tydeligt, at de har erfaring og der bliver taget godt hånd om hver enkelte barns behov. Min datter og jeg var meget glade for at gå til svømning hos dem og vi blev fortrolige med vandet på vores præmisser.

Vastaus yritykseltä Fysioterapi Nordvest
Dygtige og behagelige instruktører. Dejligt bassin og hyggeligt lille hold.

Vastaus yritykseltä Fysioterapi Nordvest
Virkelig søde fysser og dejligt at være i et lille bassin, hvor der er roligt.

Vastaus yritykseltä Fysioterapi Nordvest
Super sød instruktør og virkelig en fordel at det er en fysioterapeut da der er fokus på god og effektiv træning af både mor og baby. Omklædningsfaciliteterne er lidt sparsomme men det opvejer alle de andre faciliteter 100% for (p-pladser foran døren, stort bassin, ro i hallen).
Jeg havde problemer med min akillessene og fik et rigtig godt genoptræningsprogram. Skulle jeg bruge en behandler på et andet tidspunkt vil jeg bruge Fysioterapi Nordvest igen.
Med venlig hilsen Niels Randrup