Efter 8 behandlinger over 10 mdr har…
Efter 8 behandlinger over 10 mdr har Morten både fjernet min slidgigt i både nakke og højre knæ. Det bedste jeg har gjort for mig selv👏👍
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Jeg kan på det varmeste anbefale Fysiosportmedic og Morten, som jeg er blevet behandlet hos.
Jeg er på landsholdet i brydning og har haft en del skader, som jeg har gået til forskellige behandlere hos. Og jeg må bare sige, at mine behandlinger hos Morten har virket fantastisk. En forstuvet ankel, lårskader (som jeg har døjet med i ca 8 år), nakkeproblemer (som har varet over flere år) og en forstrukket albue er alt sammen blevet fikset.
Super dygtig behandlere, men desværre total ukompetent til at følge op på diverse aftaler. Ringer aldrig tilbage eller overholder lovet på opfølgning. Det er i hvert fald sidste gang jeg anbefaler stedet til nogen og vil heller ikke selv dertil igen !
Ortopædkirurgen sagde jeg var gammel og skulle gå med indlæg, hvilket var sandt nok, men det hjalp ikke på de smerter jeg havde i foden. Først i højre fod og siden i venstre fod. I begge tilfælde blev jeg behandlet effektivt af Morten Hasselbalch med top moderne behandlingsmetoder. Jeg kan nu dyrke sport igen flere gange om ugen uden efterfølgende smerter i foden.
Morten er super kompetent og behagelig! Shockwave behandlingen han gennemførte har givet fantastiske resultater - det er uden sammenligning det bedste jeg har fået gjort ved i min skulderskade - inklusive alle de læger, fysioterapeuter, mv. jeg har prøvet gennem 6 år.
Jeg vil klart anbefale, at du tager en forundersøgelse og ser om han kan hjælpe dig også.
Fantastisk kompetent og effektiv behandling af mit knæ som Idrætsfysiologisk klinik på Bispebjerg havde opgivet. Tre behandlinger var alt hvad der skulle til❤️