Fregatten Arvostelua 48

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Hyggelig restaurant. Sødt, imødekommende og serviceminded personale. Fik lækkert smørrebrød. Vi var fire og var alle fuldt ud tilfredse med vores mad. Holdt vores bryllup der, for en uge siden, der... Näytä lisää

Vi var et selskab på 9 personer som lørdag aften var en tur forbi Fregatten, blev mødt af en smilene ung medarbejder som vist os vores bord, det var nok aftens højtepunkt udover en perfekt stegt b... Näytä lisää

Var forbi Restaurent Fregatten i Greve Marina (tidligere Hundige havn) i dag. Vi prøvede deres weekend buffet. Må sige jeg blev lidt skuffede. Ikke over betjeningen, søde og opmærksomme piger. Beligg... Näytä lisää

Vi blev modtaget af af meget venlig personale. Fint med velkomstdrink på terrassen med udsigt over havnen. Middagen med retterne blev fint introduceret. Menuen helt i top. Vi kan kun anbefale Freg... Näytä lisää

3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vi skulle spise frokost på fregatten…

Vi skulle spise frokost på fregatten havde hørt den var god har aldrig været ude for noget ligene bestilte 2 bearnaise steek røde/så koen siger muu fik 2 genbem stægte siger og viser det til tjeneren som er enige med os i at den er ikke rød for de samme bøffer tilbage med besked fra chefkokken at de er røde og at han ikke vil lave nogle nye gik uden at spise eller betale for maden fandt et andet sted og fik rigtig dejlig mad men vil aldrig spise på fregatten mere

11. heinäkuuta 2019

Vi kommer aldrig igen

Vi kommer aldrig igen! Vi besøger Fregatten tirsdag aften den 18/12-18. Restauranten har et andet selskab på 4-5 stk i den anden ende af restauranten, alligevel må vi ikke selv vælge hvor eller hvordan vi vil sidde. Dårlig start (som faktisk var ifm reservationen i tlf hos en sur, lukket tjener) Vi bestiller bøffer, salatbar og 2 paprika gryder med kartoffelmos. ØV!

Sur salatbar, kartoffelmos på pulver, færdiglavet bearnaise sauce, krydret med en rå bøf der må retur.....og som først kommer tllbsge 17 min senere, da vi andre havde spist færdig.

Restauranten havde intet at byde ind med ift julen, udover er juletræ og en julebuffet om søndagen.

Jeg håber at nogen køber det sted og skifter al personale ud med nogen der kan og vil. Beliggenheden fortjener det!

20. joulukuuta 2018

Fantastisk god tjener

Vi var til julefrokost d. 25/11-2016 hvor vi havde vores egen tjener som hed Steen han gjorde virkelig en forskel. Fantastisk humor og sjov han var tilstede hele tiden vi manglede ikke noget, maden var utrolig lækker.
Kan varmt anbefalde fregatten i greve.
Det er ikke sidste gang vi kommer der. :-)

28. marraskuuta 2016

Dejlig mad - god betjening

Vi besøgte Fregatten en hverdagsaften, hvor der var pænt besøg også udenfor. Maden var rigtig god og betjeningen meget høflig. Pænt udvalg af retter ligesom salatbaren var god og havde tilpas udvalg - ikke for meget - ikke for lidt. Super med et lille legehjørne til de mindre børn. Også godt udvalg af mad til børn.

1. heinäkuuta 2015

Fantastisk god oplevelse

Vi var 4 personer 12.12 på Fregatten Hundige Havn Vi fik fantastisk god betjening, vi sad kanon godt med udsigt til havnen og maden var simpelthen i topklasse, super super lækker tilberedt, og oveni er priserne meget rimelige
Kan absolut kun anbefales

14. joulukuuta 2014