Fredericia Hudklinik Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg kan læse flere ubehagelige…

Jeg kan læse flere ubehagelige anmeldelser. Min oplevelse var et godt miljø, en meget sød sekretær som hyggesnakkede med en ældre mand og var positiv overfor alle i de mange opkald der kom. Læge og sygeplejerske var søde og imødekommende. De bedste anbefalinger herfra.

6. helmikuuta 2026

Sanne Fast er meget kompetent

Sanne Fast er en dygtig, smilende og kompetent læge.
Hun gav sig god tid til at sætte sig ind I mit problem, fandt en mulig løsning på min sygdom, som allerede er begyndt at hjælpe.
Sanne Fast kan stærkt anbefales 😊
Mvh.
Hans Rauff

28. lokakuuta 2024

Meget hjælpsomme

Ringede til dem for at bestille tid, der var lang ventetid, men den søde receptionist gav mig en afbudstid så jeg kom hurtigt igennem.
Da jeg kom derind var lægen meget sød og hjælpsom, hun hjalp mig hurtigt med mit problem og derefter svarede hun også på nogle af alle de spørgsmål jeg havde. Alt i alt en rigtig god oplevelse :)

4. heinäkuuta 2024

Useriøs hudlæge?

havde fået recept på medicin. Efter lang tids brug, og receptens udløb, ringede jeg til hudlægen for at spørge, hvor lang tid, jeg skulle tage medicinen? Det måtte jeg selv om! Jeg spurgte, om dosis skulle nedsættes? Jeg havde ikke haft udbrud i den tid, jeg tog medicinen.
Det kunne vi da prøve, og dosis blev halveret.
På apoteket var der en recept, uden dosisangivelse?
Apoteket rådede mig til at kontakte hudlægen for at få rettet dette.
Jeg ringede igen til hudlægen, og hun ville rette det.
Næste dag: igen på apoteket! Nu var der en recept med den "gamle" dosis? Igen: ring til hudlægen.
Jeg bad om en status-samtale vedr. dosis. og om, hvor længe, jeg skulle blive ved med at tage medicin?
Hun svarede, at jeg bare kunne tage halv dosis, og vi behøvede ikke snakke om fremtiden. ges sekretær Jeg kunne bare kontakte egen læge, der så skulle lave vurderingen.
Egen læge har nu udskrevet en recept på dobbelt dosis!! Siger: Hudlægen skal ændre dosis.
Jeg kan se, at hudlægen har kaldt hver tlf. samtale
for en konsultation.

24. huhtikuuta 2024

Utrolig dårlig og useriøs konsultation

Utrolig dårlig og useriøs konsultation
Min datter på 15 lider af hud og acne problemer.
Efter flere antibiotika og creme kure gennem læge som ikke har haft længerevarende effekt får hun en henvisning.
Endelig efter 3 måneders ventetid oprinder konsultationen. Den slutter dog hurtigt da Sanne på ingen måde tager hende seriøst, fordi hun pt er på en creme der har mindsket det, og det til trods for hun har billeddokumentation med af hvordan hendes hud ser ud uden behandling.
Men Sanne ville intet gøre fordi hendes hud ikke lignede de billeder hun havde i konsultationen
Det er useriøst og uacceptabelt af en fagperson

12. huhtikuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili