Mijn bestelling gedaan en de volgende dag was het al binnen. Bijna helemaal tevreden, alle bestelden artikelen naar wens. Zo ook de geweldige aanbieding van twee scharen. Knippen beiden geweldig ook... Näytä lisää
Een fijne overzichtelijke website. Supersnel in huis! Goede track & trace en bevestiging. Prima producten. Voor het afrekenen werd ook duidelijk aangegeven welk product niet leverbaar was voor dezelfd... Näytä lisää
1e keer besteld en betaald, bestond mijn adres zgn niet. Zou aan DHL liggen. Dus wordt de bestelling geannuleerd Nogmaals besteld, niet voor een vervoerder gekozen, maar krijg mail dat het niet via... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een leuke bestelling gedaan, om diverse naaiprojecten af te ronden. Pakket kwam mooi verpakt binnen. Helaas ontbrak er wat. Nu ja, dat kan gebeuren. De klantenservice pakte het snel op, en een dag lat... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De nummer 1 webshop voor Fournituren in Nederland & België. Leverancier van merken als YKK, Schmetz, Gütermann en Prym. Meer dan 15.000 uit voorraad leverbaar!
Zwanenburgerdijk 516A, 1161NZ, Zwanenburg, Hollanti
- 0208220822
- info@fournituren.nl
- www.fournituren.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Breed assortiment. Precies wat ik nodig heb. Ook heel snel geleverd.
Breed assornament.
Top bedrijf
Top bedrijf daar kan menig webshop een voorbeeld aan nemen. Ik bestel hier al een geruime tijd en al mijn bestellingen heb ik altijd heel snel binnen, en zo keurig verpakt. Laatst was mijn bestelling niet compleet, was geen probleem ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ik had het de volgende dag al in mijn bus.
Super snelle levering
Super snelle levering en enorm assortiment!!
Bestellen bij fournituren.nl
Ik heb onlangs bij Fournituren.nl besteld en was erg tevreden. Ze hadden een ruim aanbod aan naaibenodigdheden en fournituren van goede kwaliteit. De website was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, met duidelijke beschrijvingen en foto's van de producten. Het bestellen ging vlot, er waren verschillende betaalopties, en mijn bestelling werd snel geleverd, precies zoals beloofd. Ik had ook even contact met de klantenservice voor een vraag en kreeg snel en vriendelijk antwoord. De prijzen waren prima en er waren ook leuke aanbiedingen. Al met al een goede ervaring bij Fournituren.nl!
snelle levering en goeie kwaliteit
Bestel hier al jaren, snelle levering en goeie kwaliteit. De klantenservice was ook erg vriendelijk, zeker een aanrader!
Bestel hier al jaren
Bestel hier al jaren. Altijd zeer tevreden
Goede service, prijs en kwaliteit!
Goede service, kwaliteit en dat allemaal voor een prima prijs. De combinatie is precies wat je wil. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan die een product op deze webshop zoekt!
Snelle levering, goede prijzen, enorm assortiment! Beveel het van harte aan.
Super slechte service en producten…
Super slechte service en producten kwamen te laat. Ik had aangegeven voor wanneer ze nodig waren maar daar werd niets mee gedaan.
Retourneren kon niet!
Waardeloos.

waardeloos en onprofessioneel…
Wat een waardeloos en onprofessioneel bedrijf zeg….
Ik had potloden besteld en vlisofix. Bleek ik niet goed te hebben gekeken en de verkeerde vlisofix hebben, dus die wilde ik graag retourneren. Er werd gezegd dat dit niet kan, omdat het op maat gemaakt wordt. Echter, was dit niet op maat gemaakt en ging het per 4 meter.
En de potloden… die doen niks wat ze zouden moeten doen. Niks mee lijntjes te maken op welke stof dan ook. Dus een product wat niet doet wat het moet doen.
En wat zegt men: omdat ik niet begrijp wat het retourbeleid is ik niets meer moet bestellen bij hun.
Mijn geld heb ik wel terug, maar van service is geen sprake. Ze hadden beter kunnen vragen hoe ze me konden helpen in plaats van mij te zeggen niks meer te mogen bestellen. Nou… met deze actie WIL ik niet eens meer bestellen.

25 april 2024 2 ritsen besteld. Flut bedrijf
25 april 2024 2 ritsen besteld. Zouden de volgende dag gekeverd wordt. Vandaag 27 april nog niets ontvangen dus een email gestuurd. Kreeg als antwoord dat deze 26 april al verstuurd was maar door Koningsdag de verzending vertraagd was en vandaag of morgen bezorgd zou worden. Echter 1 uurtje na de ontvangen email een nieuwe email dat mijn bestelling vandaag 27 april klaar werd gemaakt voor verzending en zou worden opgehaald door bezorgdienst Post.nl. Hun weer een email gestuurd hie dat mogelijk was en ik niet van dit soort praktijken houdt en dus niet meer bij hun zou bestellen en het antwoord van hun was prima. Wat een flut bedrijf eens maar nooit meer

Super slechte webshop
2 ritsen besteld. Op de site staat 1-2 dagen levertijd. Na 5 dagen gebeld en onbeschoft te woord gestaan. Beweerde dat ze afgestuurd waren en als ik niet tevreden was dan moest ik maar ergens anders bestellen of terugsturen. Uiteindelijk na 11 dagen geleverd. Hier bestel ik nooit weer. Tokkie bedrijf

Prima webwinkel
Prima afhandeling, snel en goede spullen. In het systeem zat echter een foutje waardoor een verkeerd product werd geleverd. Telefonisch contact gehad en het werd direct naar alle tevredenheid opgelost. Top!
Super service!
Super service!! Ik heb al verschillende bestellingen gedaan bij deze webwinkel en kreeg mijn bestelling altijd keurig op tijd binnen. Daarom was ik verbaasd dat mijn laatste bestelling maar niet binnen kwam. Na een mailtje, bleek het al lang verstuurd, maar was het nooit aangekomen. Fourniture heeft direct alles nog eens verstuurd en dat kwam keurig binnen. Hartelijk dank voor de goede service!
Top webwinkel!
Mooie webwinkel, prima producten en snelle levering. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Ik had een rits per meter besteld, maar niet de juiste maat runners gekozen. fournituren.nl vroegen me via e-mail of dit wel juist was. Dat was niet het geval. Ik kreeg de goede runners geleverd. Fantastisch toch!?
Fast delivery, good costumer service
Good and efficient costumer service, and fast delivery with no issues
Zeer snelle levering
Aanrader! Al meerdere malen bij Fournituren.nl besteld en vrijwel altijd de volgende dag de artikelen in huis. Kwaliteit van de producten is ook top!
Uitgebreid assortiment en goede service
Heel uitgebreide shop met alles wat je nodig hebt op dit gebied. Er was een klein foutje gemaakt bij de levering, maar dat werd erg snel en goed opgelost. Bij vragen via mail krijg je ook snel antwoord.
Snelle, maar verkeerde levering
Bestelling is toch geleverd, een ster erbij.
Op 3 februari een bestelling geplaatst. Snelle levering, alleen 4 rollen van 200 meter garen geleverd en niet zoals besteld 2 rollen van 200 meter en 2 rollen van 500 meter. Gemaild, het antwoord was: De andere mag u houden en de juiste wordt direct nagestuurd. Inmiddels 3 x gebeld, het is 15 februari, ik wacht nog steeds…