Fotorammerne var let beskadigede og grimme i læderet. Glassene var snavsede, og der var noget hvidt fnug i pakken. Firmaet har dog efterfølgende lovet at refundere beløbet. Vh. Hanne
Bestilling af fotorammer levede fuldt ud op til forvendtlingerne. Leveringstiden var som oplyst. Har været fuldt ud tilfreds og dette bevirkede selvfølgelig også at da jeg bestilte forkerte mål en r... Näytä lisää
Jeg har netop købt og ibrugtaget 6 fotoalbums fra Fotorammer Online. Produktet var i super kvalitet og helt som håbet/ønsket. Pakken kom 2 dage efter bestillingen - forsvarligt pakket og helt u... Näytä lisää
Antallet af stjerner siger det hele. Ordren blev afsendt samme dag som jeg bestilte, og var klar til afhentning dagen efter i pakkeboks. Derudover var der en lille håndskrevet hilsen på min ordrebe... Näytä lisää
Her finder du et kæmpe udvalg af fotorammer og fotoalbum. Her er fotorammer til dine yndlings billeder, som du gerne nyde hver dag. Fotorammer til sjov og ballade, til børn, til de romantiske over til de klassiske fotorammer i enkel stil. Rammerne kan selvfølgelig kombineres med hinanden, stil dem i klynger på reolen eller hæng dem på væggen og skab din egen stil.
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig og god behandling. Rammernes detaljer er dog svære at se på hjemmesiden
Super god oplevelse. Nemt at bestille og hurtig levering 👌👌
Blev leveret dagen efter jeg bestilte og produktet var rigtig godt.
Nemt at bruge hjemmesiden. Hurtig og fin levering.
Fin service, men først blev jeg skuffet over de refleksfri rammer jeg havde købt, men blev positiv overrasket da jeg fandt ud af glasset skulle vendes om før den blev taget i brug. Da det kun den ene side der er refleksfri.
Fantastisk service - bestilte den enten dag og modtog dem een næste, leveret til min dør 🙏
Venlig og rar betjening, hurtigt levering
Fin og hurtig behandling. Kan klart anbefales.
Meget tilfreds og hurtig levering. Vil klart gøre det igen.
Super fin handel. Forløb lige efter planen
God service ved opkald til Mette, samt hurtig modtagelse af varerne, som svarer helt til forventningerne.
Fungerede upåklageligt. Modtog rammerne to dage efter bestilling