Saanut 1/5 tähteä

Scam site na 7 dagen geleden besteld te hebben helemaal niets meer vernomen. Reageren niet op mails. Op hun site www. foreverc9. nl staat niet eens een telefoonnummer vermeld wat volgens de wet wel ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestel via een officiële Forever Business Owner en je krijgt top service. Zelfs met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Mensen die alleen maar zo goedkoop mogelijk willen bestellen nemen zelf... Näytä lisää

1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Dit is een hele slechte organisatie

Dit is een hele slechte organisatie. Ik heb mijn pakket na anderhalve week pas ontvangen. Omdat het uitbleef geannuleerd, geen reactie. Daarom geweigerd aan de deur en retour afzender gestuurd. Dit was half juni. Heel veel mails gestuurd, geen reactie. Uiteindelijk heeft 1 medewerker gereageerd en DPD post gevraagd waar het pakket is. DPD heeft bevestigd dat het pakket retour afzender is afgeleverd. Maar daarna bleef het wederom stil. Ik stuur meerdere mails per week, maar reactie blijft uit en ook mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Niet bestellen dus. Hele slechte organisatie.

13. kesäkuuta 2026

Slecht bedrijf

Ik heb maandag besteld voor 12:00 besteld morgen in huis.
Nu is het donderdag nog niks gehoord geen reactie en pakket status nog niet verzonden.
Hier niet bestellen!

23. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bestaat er ook nul sterren

Bestaat er ook nul sterren? Grote oplichterij. Niets ontvangen en reageren niet op mails. Tel nrs nergens te vinden. Krijg wel track and trace van DPD maar daar kom bestelling dus nooit aan. Via Klarna achteraf betalen gekozen (dat kan dus wel, vreemd) dus dit nu bij Klarna aan het uitleggen.

8. kesäkuuta 2026

Geen levering, geen contact

Ik heb afgelopen vrijdag 2 pakketten besteld omdat ze beloven binnen 1 dag te versturen maar het is nu woensdag en het is nog niet binnen. En het meest vervelende is nergens is contact mogelijk. Geen reactie op de chat, geen mail terug en het nummer is niet te bereiken!

3. kesäkuuta 2026

Scam

Mijn pakketje was er na 14 dagen nog niet. Toch maar eens een mail gestuurd. Helaas komt daar nul reactie op. Ik ben bang dat dit een grote scam is. Had ik de reviews maar eerder gelezen, dan had ik hier nooit een bestelling geplaatst.

16. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

4 pack aloë vera gel nooit aangekomen.

4 pack aloë vera gel Voor €120.00 besteld betaald. Nooit aangekomen. Dpd track en trace nummer en alles gekregen. Maar nooit iets ontvangen. Op geen enkele mail (4x)wordt er gereageerd. foreverc9 Herengracht Amsterdam. Kan contact met mij opnemen om dit op te lossen.

18. kesäkuuta 2025

Oplichters

Mijn moeder heeft voor mij een pakket besteld t.w.v. €129. Nooit mijn bestelling binnengekregen. Vervolgens talloze keren gemaild en nooit reactie gekregen. DOE HET NIET EN BESTEL GEWOON BIJ 4EVERC9!

30. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Netjes bezorgd

Gezien de meeste reviews was ik beetje bang dat mijn producten (2x tandpasta) niet zouden komen, maar ze zijn net netjes bezorgd en aantal klopt ook. Dus ik kan niet anders dan 5 Sterren geven.

3. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Pas op. Onbetrouwbare webshop!

Helaas, dezelfde ervaring als vele anderen. Oplichterij. Bestelling slechts voor de helft geleverd, wel volledig betaald. Verkoper telefonisch onbereikbaar en reageert niet op zijn eigen chatservice of op e-mails. Ik heb via PayPal mijn teveel betaalde geld teruggekregen.

31. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin