Sulorna är bra, passar storleken och ger foten stöd. Jag har köpt det här märket i flera år eftersom de är de enda inläggssulor jag känner till som hjälper till att lindra smärta från allvarliga hälp... Näytä lisää
Måste revidera mitt tidigare betyg på 3 stjärnor till 5 då jag efter min senaste feedback blir personligen kontaktad av FootActive och de verkligen vill försöka hitta en lösning som funkar för min dot... Näytä lisää
Mitt paket hade enligt PostNord levererats men tyvärr så kom det ej fram. Jag ringde till PostNord och de hänvisade till avsändaren för försvunnet gods/reklamation. Jag ringde FootActive och de var så... Näytä lisää
Tyvärr ingen produkt som passar bra till fotbollsskor. Trots att jag tar bort befintliga sulor så hamnar hälen alldeles för högt upp och nästan glider upp ur skon. Detta löstes dock genom att jag f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Företaget FootActive Norden är exklusiv distributör för FootActive International Ltd. FootActive är specialiserade på utveckling och tillverkning av högkvalitativa ortopediska inläggssulor, som justerar fötterna till sin naturliga position och bidrar till att stabilisera fötterna och kroppshållningen.
Amalia Jönssons gata 19, 421 31, Västra Frölunda, Ruotsi
- info@footactive.se
- www.footactive.se
Bra sulor till vettiga priser
Bra sulor till vettiga priser! Köpte den för metatarsalgi. Blev inte besviken! Foten fick rätt stöd.
Snabb leverans, fick vad jag ville. Skulle bli 5 stjärnor om det fanns fri frakt även för mindre beställningar.
Bra produkter till bra priser!
Bra produkter till bra priser!
Snabb leverans utan problem!
Supersnabb leverans o alltid bra sulor…
Supersnabb leverans o alltid bra sulor för mina fötter 🙂
Otroligt snabbt leverans och inläggen…
Otroligt snabbt leverans och inläggen mötte mina förväntningar.
Köpte ett par work iläggssulor och…
Köpte ett par work iläggssulor och märkte skillnad dag 1 så jag är mycket nöjd med produkten plus den snabba frakten
Snabb o korrekt leverans
Snabb o korrekt leverans
Bra varor som det ser ut att jag kommer beställa fler av.
Kvalitet på varan
var precis vad jag förväntade bara bra
Jättebra sulor som är otroligt sköna…
Jättebra sulor som är otroligt sköna och stöder upp.