Vi har været super tilfredse med den rådgivning vi har fået og Tina har specielt været meget grundig og sød til at vejlede og givet en rigtig god pris.

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Altid et forsikrings selskab der er til at stole på, har været der i 25 år. Og de søde kontordamer man ringer til er altid super hjælpsomme, så klart en anbefaling herfra.
Yritys on vastannut
Super god service Altså hjælpsom Billige forsikringer En varm anbefaling herfra som har været kunde i over 20 år
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä FOMO
Yrityksen kirjoittama
Med FOMO får du ro til det, der betyder mest
Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fællesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dækninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.
Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nær kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.
Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.
Som medlem hos FOMO får du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status på skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører på hele Fyn, du kan ringe til os på 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.
Bliv medlem af FOMO
Yrityksen kirjoittama
- Du får en personlig rådgiver
- Hos FOMO får du en personlig rådgiver, der forstår dig og der, hvor du er i dit liv lige nu.
- Du får de bedste dækninger til prisen
- Hos FOMO sikrer vi dig de bedste dækninger til prisen igennem fælles indkøb af forsikringer.
- Du bliver en del af et fynsk fællesskab - siden 1963
- Hos FOMO er du medejer af vores forsikringsforening, hvor vi deler overskuddet med hinanden.
Yhteystiedot
Odensevej 8 A, 5700, Svendborg, Tanska
- fomo@fomo.dk
- www.fomo.dk
Få et uforpligtende forsikringstjek
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God og kompetent medarbejder som…
God og kompetent medarbejder som virkede til at have god tid😊

Vastaus yritykseltä FOMO
I mødekommende personale og jeg er godt…
I mødekommende personale og jeg er godt tilfreds med Fomo forskning

Virkelig hjælpsom
Virkelig hjælpsom, og gør at man føler sig tryg i vejledningen.
En rigtig god oplevelse. :)

Fremragende service og hurtig hjæp
Fremragende service og hurtig hjæp
Jeg fik perfekt hjælp fra forsikringsselskabet og modtog hurtige svar på alle mine spørgsmål. Servicen var venlig, professionel og meget hjælpsom. En rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Fantastisk og behagelig samtale
Fantastisk og behagelig samtale. Det hele spillede , og var lige efter bogen 🙏

Effektivitet
Kort ventetiden på telefon. Hurtig expedition. Optimal løsning. What’s not to like?

Fantastisk dialog og forståelse
Den meget servicemindede forsikringsrådgiver, som var transparent og imødekommende og havde fuld forståelse for at afdække mit behov og tog sig god tid.

Vastaus yritykseltä FOMO
Venlig og god betjening af dem jeg har…
Venlig og god betjening af dem jeg har snakket med :)
Opklaring af spørgsmål og effektivitet var fin.

Hurtig og god service
Jeg har brugt Fomo i mange år. Fordi når man ringer om alt fra regninger til skader, er der altid hurtigt svar. Deres personale er super serviceminded og aldrig diskutioner når skaden er sket. Køber man forsikringer får man det der passer til ens behov. Man bliver aldrig forsøgt overforsikret. Så tak for god service 😊 Vh. Brian Hansen

Vastaus yritykseltä FOMO
Den personlige og altid samme dygtige rådgiver
Jeg har haft Fomo i over 30 år og får den mest topprofessionelle rådgivning af Betina Pedersen.

Vastaus yritykseltä FOMO
Jeg ringede i sidste øjeblik for at få…
Jeg ringede i sidste øjeblik for at få en rejseforsikring, jeg fik fat i søde Caroline som hurtigt og professionelt kunne svare på alle mine tusinde spørgsmål. Hun fik mig til at føle mig godt tilpas med min beslutning efter en uheldig sag med min tidligere forsikring. Det hele gik super hurtigt og uden besvær. Hun får helt sikkert 5 stjerner af mig!

Godt og seriøst firma
Godt og seriøst firma, der er til at ringe op og få fikset tingene.
Ikke noget med en chat robot.

Vastaus yritykseltä FOMO
Hurtig ekspedition ingen ventetid og…
Hurtig ekspedition ingen ventetid og kanon sød dame jeg snakkede med der lynhurtigt fik styr på tingene

Vastaus yritykseltä FOMO
Meget til freds med service og vejledning
Jeg kan ikke andet end at være tilfreds med den gode service og den gode vejledning fra et meget imødekommende personale.
Jeg er meget tilfreds, og vil til hver en tid anbefale FOMO til andre

En gang FOMO altid FOMO
Jeg havde brug for hjælp til nogle af mine forsikringer og fik fat i Bente Pedersen, som ikke kunne hjælpe i første omgang men hun gik til bunds og skrev tilbage med et svar. Har haft FOMO i mange år og her bliver jeg. Kan kun anbefales

God kompetent behandling#Tommy, Odense
Hos Fomo for man altid en korrekt, god og venlig behandling og de altid til at ringe til modsat mange andre selskaber, firmaer og det offentlige, som mere og mere lukker deres telefoner, hvorefter man kun kan komme i kontakt med pr. mail!

Vastaus yritykseltä FOMO
Går lige den ekstra mil for kunden
Går lige den ekstra mil for kunden. Og, vender altid tilbage.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.