Fodboldrejser.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Bookingprocessen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Supportteamet var hjælpsomme og imødekommen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så Man United vs Nottingham Forrest 17. Maj 2026 på Old Trafford. Super oplevelse. Godt planlagt af Fodboldrejser. Perfekte pladser på stadion, fint hotel. Styr på dokumenterne og billetterne, som ble... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

PSG vs. Liverpool 8/4-26 Alt fungerede fint, alle dokumenter kom i god tid, der var en helt fantastisk stemning på Parc des Prince, der var lidt bøvl med fly booking hjem, " ikke noget fodbold-rejes... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Desværre ikke værdi for pengene. Hotel Dorsett Shephards Bush kan langt fra anbefales. Værelset så småt at to voksne ikke kan færdes samtidig på værelset. Ingen vindue som kan åbnes og du kan... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkatoimisto
  2. Tapahtumien lipunmyyjä
  3. Urheilumatkatoimisto
  4. Matkanjärjestäjä
  5. Matkailusivusto

Yrityksen kirjoittama

Vi ved, at fodboldrejser er noget helt særligt. Ofte er det måske noget, vi kun oplever en gang i livet. Derfor er det utrolig vigtigt for os at give dig en personlig og professionel service både før, under og efter din rejse. Giv besked, hvis du har spørgsmål eller særlige forespørgsler, så vil en af vores rejsekonsulenter hjælper dig. Bemærk, at vi er tilgængelige 24/7 under din rejse. Du kan altid kontakte os i nødstilfælde. Vi ved, det er langt nemmere, hvis du selv kan sammensætte din rejse. Derfor har vi lavet en ‘one-stop shop’, så du nemt kan sammensætte hele din drømmerejse online. Vi sørge for at forbedre og opdatere vores hjemmeside og tjenester hver dag. Giv besked, hvis du har feedback eller forslag til forbedringer. Hvert år siden 2008 er antallet af de rejsendes tilfredshed vokset. Mange kommer tilbage år efter år, ja endda flere gange om året. Vi har fair og gennemskuelige priser. Det, du ser, er, hvad du får. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Du kan være sikker på at få officielle kampbilletter. I modsætning til andre fodboldrejsebureauer, der er på markedet, giver vi ikke sæsonkort eller andre billetter, der ikke officielt er tilgængelige til videresalg. På grund af vores mangeårige forbindelser til klubber og internationale partnere kan du være sikker på at få fodboldbilletter af højeste kvalitet. Vi ved, at det i sidste ende er grunden til, at du booker din rejse hos os.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en rigtig dejlig tur til…

Vi havde en rigtig dejlig tur til Milano hvor vi så Milan vs Dortmund. Trods udfordringer og en samtale med en engelsktalende herre, kom vi afsted og havde en dejlig oplevelse og overnattede på et lækkert hotel.

28. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en behagelig oplevelse under dit ophold. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden!

Super rejse til Madrid

Vi havde en helt perfekt fodboldrejse til Madrid i november 2023. Vi havde bestilt fly, hotel og fodboldbilletter hos Fodboldrejser.dk. Alt fungerede til mindste detalje. Der var rigtig god information om hele arrangementet, og lige inden rejsestart kom der meddelelse om de telefonnumre vi kunne kontakte fodboldrejser.dk på, hvis noget gik galt. Det blev heldigvis ikke nødvendigt, men man føler det som en stor sikkerhed.
Tak til fodboldrejser.dk, det bliver ikke sidste gang vi benytter jer.

29. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at din fodboldrejse til Madrid i november 2023 var helt perfekt. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er fantastisk at vide, at alt fungerede ned til mindste detalje. Hvis du planlægger en anden fodboldrejse i fremtiden, står vi gerne til rådighed.

AS Roma

AS Roma - Leece. Super godt arrangeret.

5. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din positive feedback!

Tur til Milano

Helt igennem en veludført tur til Milano og se Inter & Roma.

Hotel også fint, så vi kan varmt anbefale Fodboldrejser .dk

Mvh
Køge Nord Erhversklub

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Hvor fantastisk at høre, at du havde en fantastisk tur til Milano og nød at se Inter & Roma! Det er altid dejligt, når hotellet også lever op til forventningerne. Tak for at dele din positive oplevelse med Fodboldrejser.dk!

Saanut 5/5 tähteä

Helt igennem uforglemmelig oplevelse…

Helt igennem uforglemmelig oplevelse med fodboldrejser.dk. Jeg har været på tur til London for at se Tottenham - Fulham, sammen med min datter og der har ikke været en finger at sætte på nogen dele af rejsen. Jeg anede ikke hvad Premium Seating var og går heller ikke op i den slags VIP, men det overraskede særdeles positivt med pladser helt nede ved banen, mad og drikke før, under og efter, samt en fantastisk service af et nærværende personale.

Transport og hotel var 100% i orden og jeg kan ikke anbefale det nok at tage sådan en tur, skulle man være fan af Tottenham. Tak for oplevelsen!

23. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Hvor fantastisk at høre, at du havde en uforglemmelig oplevelse med fodboldrejser.dk! Det ser ud til, at alt var perfekt organiseret, lige fra Premium Seating til transport og hotel. Tak for at dele din positive oplevelse!

Det var rigtigt godt.

Det var rigtigt godt.

Vi manglede lidt information.
Feks fik vi afvide at vi skulle printe billetterne ud, men det var QR kode billetter. Så de kunne ikke printes ud.
Vi manglede info om Der var adgang til en lounge med gratis mad, i vores billet. Så vi ikke skulle spise før vi kom ind.

Hotellet jeg valgt i Manchester Campanile hotel. Var af ret ringe standart og dårligt placeret.
Det var mit valg.

Jeg kan ellers kun anbefale at bruge fodbold rejser. Det hele holdt og vi fik en god oplevelse.

15. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din detaljerede feedback.

Det ser ud til, at der var nogle misforståelser vedrørende billetinformation og faciliteterne på hotellet. Ærgerligt, at du ikke var tilfreds med den valgte indkvartering. Dejligt at høre, at fodboldrejsen selv var en god oplevelse. Vi vil helt sikkert se på måder at forbedre kommunikationen og informationen på. Forhåbentlig får vi i fremtiden en ny chance for at overgå dine forventninger.

Super Service

Alt gik som planlagt og servicen fra fodboldrejser.dk var sublim! kan klart anbefale dem til at arrangere jeres næste fodboldrejse.

2. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Jeg er glad for at høre, at alt gik glat, og at du havde en fantastisk oplevelse med fodboldrejser.dk! Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig med din næste fodboldtur.

Topservice

Topservice! Uden problemer

13. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Hos os stræber vi altid efter at tilbyde en problemfri oplevelse for vores kunder. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

Saanut 1/5 tähteä

En dyr rejse bestilt for at undgå bøvl

En dyr rejse bestilt for at undgå bøvl, men
- blev slæbt gennem et hav af mails på grund af ændringer i fly
- blev bedt om en mærkelig id-procedure hos Ryanair, som i øvrigt ikke kunne gennemføres
- da det hele blev for meget, blev jeg tilbudt ca. 10% retur, hvis rejsen blev annulleret
- Fodboldrejser glemte lige at reservere plads til håndbagage selvom det var en 4-dages tur
- med hotel i Liverpool er det svært at nå til Manchester til en afgang kl 6 med boarding kl 5

Alt i alt var det spild af tid og mange penge, ikke at arrangere sådan en tur selv.

22. toukokuuta 2023

Hej Jørgen,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager oprigtigt de udfordringer der opstod med det aflyste fly og bekræftelsesprocessen med Ryanair. Din 1-stjernede anmeldelse overraskede os, og vi beklager ulejligheden mange gange.

Det er dog desværre sådan at de fleste flyselskaber som standard nu kun tilbyder et stk. håndbagage der kan være under sædet fremfor en. Netop derfor oplyser vi også om dette i vores flyvoucher som sendes på mail, her står følgende:
"Hver rejsende du har med må medbringe en lille håndbagage, tasken må højst være 40x20x25. Den skal også kunne være under sædet foran dig"

Her oplyser vi også om hvordan man kan tilkøbe ekstra bagage.
Vi glemte derfor ikke at betale for ekstra bagage, men betalte for denne for at give jer en ekstra service.

Vi opfordrer normalvis ikke til at man booker en flyrejse til og fra en anden by end den man besøger, men eftersom du selv har booket rejsen har vi desværre ikke haft mulighed for at påvirke dette. Havde vi vist dette i god tid ville vi have hjulpet med eventuelt at flytte en nat fra hotellet i Liverpool til Manchester.

Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at give os din feedback og håber at kunne give dig en positiv oplevelse i fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

Alt gik problemfrit og dejlig nemt fra…

Alt gik problemfrit og dejlig nemt fra start til slut.

19. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for at dele din positive oplevelse! Vi er glade for at høre, at alt gik problemfrit og var dejlig nemt for dig fra start til slut. Det er altid vores mål at levere en problemfri og behagelig oplevelse. Hvis du har yderligere feedback eller hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, må du endelig lade os vide det. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu en fodboldrejse i fremtiden!

Fin rejse

Fin rejse. Men alt for dyrt desværre

5. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din feedback om din rejseoplevelse. Vi sætter pris på, at du nød din tur. Vi forstår, at omkostningerne er en vigtig faktor, når man planlægger en rejse, og vi ønsker at informere dig om, at vi altid stræber efter at tilbyde en god pris-kvalitetsforhold.
Vores team arbejder konstant på at evaluere og tilpasse vores priser for at sikre, at vi forbliver konkurrencedygtige på markedet. Vi vil også gerne understrege, at der er forskellige faktorer, der kan påvirke prisen på en rejse, herunder sæsonbetonet efterspørgsel, tilgængelighed og omkostningerne ved tjenester og indkvartering på destinationen.
Det kan også være en god ide at være fleksibel med dine rejsedatoer og destinationer, da dette kan give dig flere muligheder for at finde en prisvenlig rejse.
Vi håber, at du i fremtiden vil vælge at booke hos os igen, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at give dig en fantastisk rejseoplevelse til en rimelig pris. Tak for din værdifulde feedback, og hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, er vi altid klar til at hjælpe.

Hold Fodboldrejser

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Alt klappede. Selv da kampen blev flyttet frem i tiden og flyet ville lande efter kampstart blev der hurtigt om booket uden problemer. God oplevelse. Godt vi ikke selv planlagde men brugt Fodboldrejser.😀👍

6. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din positive feedback! Det er fantastisk at høre, at alt forløb problemfrit, selv når kampen blev flyttet. Vi stræber altid efter at give vores kunder en god oplevelse, og vi er glade for, at du var tilfreds med Fodboldrejsers service. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler i fremtiden, står vi klar til at hjælpe dig. Tak fordi du valgte os!

Saanut 5/5 tähteä

Fodboldrejser til München for at se Bayern München spille.

Fodboldrejser.

Vi var 4 seniorer der tog til München tur/retur med Lufthansa med 3 overnatninger på Flemings Hotel München-Schwabing og for at opleve Bayern Mûnchen spille fodbold mod Hertha Berling på Allanz Stadion.

Vi havde yderligere ønskerne at se det Olympiastadion Mûnchen opført i relation til olympiaden i 1972, BMW Welt, BMW Museet og så et besøg i Hofbräuhaus München.

Vi boede tæt på U Bahn station Münchner Freiheit, hvorfra vi let kunne komme til alle de attraktioner vi ønskede at opleve.

Fodboldkampen på Allanz Stadion blev en stor oplevelse. Vi sad på langsiden men rimelig tæt bag ved det ene mål og vi sad på 4 og 11 række fra banen. Første halvleg var lidt svær at følge, da kampen var et stort præs fra Bayern München mod Hertha Berlins mål i den modsatte ende hvor vi sad. Anden halvleg blev til gengæld meget fint. Der kunne vi følge med i Bayern Münchens store pres på målet hos Hertha Berling, og så scorede Bayern München 2 mål i anden halvleg. Bayern Münchens primære supporteren var placeret på ståpladser bag ved målet hvor de 2 mål blev scoret, og det var noget af en teater oplevelse at se glædesudbruddet da målene blev scoret. Resultatet af kampen blev, at Bayern Mûnchen så ligger nummer 1 i Bundesligaen, og det gav jo et ekstra jubel hos supporterne.

Det var også noget at en oplevelse at forlade stadion. Vi var 75.000 der nogenlunde samtidigt skulle hjemover, og rigtig mange skulle med det samme tog ind til centrum af München. Alt lykkedes og vi fik den oplevelse vi gerne ville have.

Mandag opdagede vi at alt i München var lukket. Det var 1. maj så det var lukkedag og museer er jo nu engang lukkede om mandagen.

Vi valgte så at tage 25 km uden for München og oplevede KZ lejeren Dachau. Det blev også en spændende oplevelser, så turen for os blev på alle måde en stor succes.

30. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for at dele dine oplevelser under din fodboldrejse til München! Det lyder som en fantastisk tur med højdepunkter som deltagelse i Bayern Münchens fodboldkamp mod Hertha Berlin i Allianz Stadion og besøg på Olympiastadion München, BMW Welt, BMW Museum og Hofbräuhaus München-bryggeriet. Det er ærgerligt, at nogle seværdigheder var lukket mandag på grund af national helligdag, men besøget på koncentrationslejren Dachau var helt sikkert en imponerende og vigtig oplevelse. Det er dejligt at høre, at alt gik godt på din rejse, og at du havde den oplevelse, du ønskede at have. Endnu engang tak for at dele din historie!

fodboldrejser

Super oplevelse

Super oplevelse, både bookingen og selve rejsen forløb super og uden problemer.
Kan klart anbefales

30. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Mange tak for din positive feedback om din oplevelse med denne rejse. Det glæder os at høre, at både bookingprocessen og selve rejsen forløb super uden problemer. Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse og helt sikkert vil anbefale os.

Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden og give dig en lignende behagelig rejseoplevelse.

Endnu engang tak for din støtte, og vi sætter pris på din anbefaling.

Venlig hilsen,

Fremragende Kundeservice

Jeg blev en smule nervøs, da jeg opdagede at kampen til Milan-Lazio var rykket til lørdag fremfor søndag og var skeptisk omkring, at det vil være muligt at få ændret flyafgangene.

Der var ingen grund til skeptisk. Jeg var i kontakt med Jasmin, som sørgede for at alt spillede. fik kompensation for disse udgifter, der var i forbindelse med transport og bagage til Københavns lufthavn. 2 dage efter var pengene retur. Fik mulighed for, at have indflydelse på, hvilke flyafgang jeg vil vælge og hvor geografisk uden omkostninger. Modtog kvitteringen for nye flybilletter kort efter vores samtale. Kæmpe cadeau herfra. Jeg vil helt klart bruge fodboldrejser igen. Jeg kan ikke huske, at jeg tidligere har fået så effektiv og kompetent kundeservice tidlligere

1. toukokuuta 2023

Hej Jesper,

Selv tak for din fantastiske anmeldelse og dine positive ord om vores kundeservice. Vi er meget glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at ændre din flyvning til kampen mellem Milan-Lazio. Vores mål er at give vores kunder en problemfri og stressfri oplevelse, og det glæder os at høre, at vi har opnået det.
Vi vil gerne takke dig for din tillid til os og din vilje til at bruge vores service igen i fremtiden. Det er en fornøjelse at hjælpe dig med at planlægge dine fodboldrejser, og vi håber, at du vil opleve mange flere fantastiske rejser med os.

Med venlig hilsen,

fodboldrejser

Saanut 3/5 tähteä

god men alt for dyr oplevelse

Jeg havde svært ved på egen hånd at finde billetter til en kamp i Liverpool flere måneder frem. Derfor benyttede jeg mig af fodboldrejser.dk
Det fungerede fint med billetterne, selv om det endte med at være megadyrt til de dårligste pladser inden på stadion.
Den oprindelige flyrejse havde betydet, at vi landede så sent i Manchester, at der ikke var togforbindelse til Liverpool før kl. 5 om morgen. Det lykkedes at ombooke imod et gebyr på næsten yderligere 3.000kr.
Hotellet var overraskende fint i forhold til, hvad jeg havde frygtet.

Alt i alt stadig en god men alt for dyr oplevelse, men næste gang vil jeg foretrække at købe kampbilletter på anden vis og derefter organisere turen selv.

21. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fodboldrejser.dk

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at høre, at du fik de ønskede billetter og at hotellet var tilfredsstillende. Vi beklager dog at høre, at din rejse var dyrere end forventet og at du oplevede udfordringer med transporten. Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og se på mulighederne for at forbedre vores service og gøre det mere omkostningseffektivt for vores kunder. Vi håber, at du vil overveje at rejse med os igen og at vi kan give dig en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Saanut 4/5 tähteä

God oplevelse

God oplevelse, god kommunikation også ved kampændringer.
Går ikke ud fra at det er Fodboldrejser som definerer "Premium-billetter", men at sidde på række 7 (og sidst rk 1) ude ved hjørneflaget, giver ikke noget overblik over en fodboldkamp.

10. huhtikuuta 2023

Hej Michael
Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback, det sætter vi stor pris på!
Det er helt rigtigt at vi ikke definerer billetterne, men sælger dem som klubberne definerer dem - derfor er vi dog stadig glade for at du fortæller os om oplevelesen så vi også kan forbedre de informationer vi giver.

Saanut 4/5 tähteä

Mangler tydelige hotelspecifikationer

Vi var inde og se Tottenham - Brighton lørdag d. 8. april. Vi fik nogle gode pladser med god udsigt over banen. Det er nemt at bestille via jeres hjemmeside.
Der er dog to ting, som I kan overveje. En tydeliggørelse af hotelværelsets størrelse og sengens ditto. Kom til et 4-stjernet hotel, hvor der var en 1,2 m bred seng til 2 mennesker og en dobbeltdyne. På ingen måde optimalt til mor og søn. Vi kunne ikke få en ekstra dyne, men heldigvis var hotellet søde og flyttede os til et mere passende værelse uden beregning på dag 2.
Desuden har jeg bestilt hos jer tidligere, hvor der var flybilletter med i prisen, det var der ikke denne gang, hvilket ikke var tydligt for os. Æv, at skulle til at bestille fly ved siden af.

8. huhtikuuta 2023

Hej Tinne,

Tak for din positive anmeldelse.
Hvor er det dejligt, at du har nydt en dejlig fodboldtur.
For at forbedre vores service og informationsforsyning for fremtiden, vil vi gerne spørge dig, om du kan give os et reservationsnummer?

Kan kun anbefale fodboldrejser.dk

Kan kun anbefale fodboldrejser.dk

Havde først booket en fuld pakke med fly, hotel og fodboldbilletter til Manchester United - Brentford i slutningen af uge 8.

Ovennævnte kamp blev udsat da Manchester United kom i finalen i Carabao Cup, som skulle spilles samme dag. Jeg anmodede om en voucher, så jeg kunne booke en anden kamp/ rejse, den kom med det samme på e-mail. Så kan kun anbefale fuld forsikring igennem fodboldrejser.dk

Vi kom så afsted i sidste weekend og så Manchester United mod Everton. Fed oplevelse for min 16 årige søn, da turen var en konfirmationsgave.

Vi boede på Innside Manchester by Meliá. Hotellet er beliggende 7-8 minutters gang fra centrum. Små 4 km fra både Old Trafford og Ethiad. Man kan sagtens gå til begge stadions. 14 km fra lufthavnen, turen fra lufthavn til hotel kostede 36 pund. Da vi skulle hjem tog vi sporvognen, de afgik blot 400 meter fra hotellet og kostede under 10 pund for 2 personer.

Vil helt klart anvende samme hotel igen, hvis turen går til Manchester.

Fløj med Ryan Air, igen problemer der. Dog skal man møde op i god til i Manchester Lufthavn, da deres lufthavn er et kaos.

Modtog billetter til fly og hotel i god tid, tror det var cirka 8 dage efter fuld betaling. Fodboldbilletterne kom 4-5 dage før kampdag.

Tip top service fra fodboldrejser.dk. Når man henvendte sig via e-mail, var de ret hurtige til at svare.

8. huhtikuuta 2023

hej claus,

Hvor er det dejligt at du nød fodboldturen så meget og at alt gik efter planen på trods af at kampen blev flyttet. Tak for din positive anmeldelse! Vi glæder os til at se dig igen til en næste tur.

Saanut 3/5 tähteä

Selve booking var mega nem- ingen…

Selve booking var mega nem- ingen problemer der.
Da jeg så vil tilkøbe en lille kuffert på selve dagen,er det ikke muligt på Vueling hjemmeside. Ender med af betale 50 euro for en lille kuffer i lufthavnen.
Flyet er forsinket en 1 time fra Kbh - Barcelona. Ankommer til hoteller kl.01.00.
Vi får et værelse i KÆLDEREN,hvor det er mørkt og ekstremt koldt. Ingen varme,hver gang vi prøver på at sætte varme på er det kold luft der blæser.
Fodboldkampen var mega fed- til trods for at vi sad på de SIDSTE OG LÆNGST VÆK PLADSER.
Da vi så skal hjem om torsdag,kan jeg ikke tjekke vores flybilletter ind.
Der er kun plads til en og det er min mand,mod betaling af et sæde.
Jeg ringer til fodboldrejser og til det akut nummer vi har fået. De sender aben videre til hinanden. Det eneste de kan sige er at vi skal tage i lufthavnen og finde ud af hvad problemet er. Ingen hjælp at hente hos dem! De bliver ved med at sige “vi er ked af det” “ja det er skuffende” men vi kan ikke hjælpe dig.
Vi taget så i lufthavnen ankommer kl.11.30 (skal flyve kl.16.50) og vi aner ikke hvilken terminal vi skal flyve fra da vi ikke har tjekket billetterne ind. Vi endner på terminal 2 - men skulle være på terminal 1.
Så os 2 i panik videre til terminal 1.
Da vi ankommer og skal tjekke billetterne ind er der ingen problemer. Det går fint igennem🤯🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ja såå siddeer vi der i lufthavnen i 5 timer og venter på flyet.
Spildt af en halv dag,som jeg har betalt ekstra for!!!!!!!
Ved sq ikke on jeg vil booke igennem fodboldrejser igen,det er en mega dyr fodboldpakke jeg har købt der ikke lever op til det!!

3. huhtikuuta 2023

Hej Amela,

Vi beklager, at turen ikke gik som planlagt.
Det er selvfølgelig aldrig sjovt, hvis alt bare er lidt imod og vi er kede af at i er blevet skuffede under fodboldrejsen. Vi er dog glade for at høre, at i så en fantastisk kamp. Vi sætter pris på din feedback og tager den med i vores betragtning for at forbedre vores service samt den information vi tilbyder. Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin