FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk) Arvostelua 575

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Overordnet virkelig godt tilfreds. Super dejligt, ret centralt beliggende hotel og fine pladser på stadion. Men en lille bøvs skal lyde over det man kalder lounge besøg. Vi har har oplevet loung... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var gode priser og gode oplevelser i forhold til de kampe man skulle se og de var mega hjælpsomme og var meget professionelle og hjalp en med at gøre det hele klar til den fodbold tur man skulle p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er 2. gang vi tager på tur via fodboldpakker.dk, og bestemt ikke sidste. God og nem kontakt. Modtog al nødvendig kommunikation/materiale på relevante tidspunkter, både i forhold til fly,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Urheilumatkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Manchester City - Real Madrid

Smidigt från bokning till resa. Fick tydligen information och väldigt smidigt att kunna boka flyg, hotel och matchbiljetter på samma gång. Platserna vi fick var toppen och fick även tillgång till en lounge. Toppklass rakt igenom!

15. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Tak for en super oplevelse

Stor tak til Fodboldpakker for at sammensætte en rigtig fed tur, som stod på Premier League.

Kommunikationen var nem og gnidningsfri - og al det praktiske omkring fly og hotel spillede også.

Kommer afgjort til at benytte Foldboldpakker igen

16. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Hotellet lå super perfekt i gå afstand til…

Hotellet lå perfekt i gå afstand til det hele

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at hotellets beliggenhed var perfekt, og at du havde nemt ved at komme rundt til det hele. 😊

Tæt på 5 stjerner

Turen, modtagelse af dokumenter mv. foregik perfekt.
Eneste grund til det ikke bliver til 5 stjerner, er at priserne pludselig ændrede sig, selv efter alt var valgt og gå til "Kassen", da jeg så skulle betale var både hotel og fly steget i pris på 1 sekund.
Jeg ringede og fik det rettet tilbage til den pris jeg havde valgt og accepteret.

10. helmikuuta 2025

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at selve turen og modtagelsen af dokumenter forløb helt perfekt.

Vi forstår godt, at det var frustrerende, at prisen ændrede sig under bookingprocessen. Det sker, fordi vores hjemmeside løbende opdaterer priserne flere gange dagligt. Nogle gange kan en tidligere pris stadig være synlig, indtil systemet opdaterer sig i sidste trin af bookingen. Det sker dog ret sjældent, og heldigvis vises den endelige pris altid, inden du gennemfører din bestilling.

Håber du havde en fantastisk rejse! 😊

Lige været afsted til Liverpool

Lige været afsted til Liverpool. Alt spillede bare flybilletter og kamp billetter!!

Skal 110% på en tur mere med dem snart 🌟🌟🌟🌟🌟

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at alt gik som planlagt med både flybilletter og kampbilletter. Vi er superglade for, at I har haft en god oplevelse!

Vi håber, I har haft en uforglemmelig tid i Liverpool og takker for jeres tillid. 🌟

Har rejst 2 gange med fodboldpakker.dk

Har rejst 2 gange med fodboldpakker.dk, begge gange har alt bare fungeret og servicen været i top. Kan kun anbefale dette selskab!

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tak! Det er dejligt at høre, at du har haft to gode rejser med os, og at både servicen og oplevelsen har været i top. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Saanut 3/5 tähteä

Det var ok

Det var ok, Men bygget meget på ture til England virker det til.

Hej Danni,

Tak for din feedback! Vi sætter pris på din ærlighed, men vores mål er selvfølgelig, at oplevelsen skal være mere end bare "ok".

Det er rigtigt, at vi har mange fodboldrejser til England, da efterspørgslen er stor. Men vi tilbyder også ture til andre destinationer og arbejder løbende på at udvide vores udvalg. Hvis du har en specifik destination i tankerne, vil vi meget gerne høre dine ønsker!

Vi håber at kunne give dig en endnu bedre fodboldoplevelse næste gang. ⚽😊

4 stjerner og det er kun fordi

4 stjerner og det er kun fordi, at da vi skulle booke ind til ud og hjemrejsen hos Ryanair, kunne vi kun booke ind hvis, vi tilkøbte sidde pladser til turen samt ekstra bagage.

Hej Connie,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du overordnet havde en god oplevelse.

Det lyder som om, der har været en misforståelse i check-in-processen. Det er ikke et krav at tilkøbe siddepladser og ekstra bagage for at checke ind hos Ryanair – man kan også vælge gratis pladstildeling, som sker automatisk tættere på afrejse. Vi beklager, hvis det ikke stod tydeligt nok, og vi tager gerne feedbacken med videre.

Vi er dog rigtig glade for de 4 stjerner, og håber at gøre os fortjent til én mere en anden gang 😊

Mvh

Fodboldtur til Old Trafford

Fodboldtur til Old Trafford
Vi havde en fantastisk fodboldtur til Old Trafford i Manchester arrangeret af Fodboldpakker.dk. Peter fra fodboldpakker.dk stod for alt fra flybilletter, togbilletter til og fra lufthavnen, hotel og fodboldbilletter (inklusiv mad på stadion). Alt i alt en gennemført god tur, hvor vi også blev guidet i retning af de rigtige pubs, og hvor man ikke selv skulle løfte en finger. Jeg har svært ved at forestille mig, at man kan arrangere turen billigere (eller bedre) selv. Topkarakterer herfra.

15. tammikuuta 2025

Tur til Etihad

Turen gik til Manchester til CL kamp, alt var planlagt til mindste detalje.
Okay hotel der ligger midt i centrum ca 1 km fra stationen vi ankom til.
Ca 25 minutters gåtur til Etihad med super pladser på stadion.

Så en klar anbefaling herfra, og det er ikke sidste gang jeg køber en fodboldreje herfra.

28. tammikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

God planlagt tur - men elendigt snusket hotel

Hej med jer
Turen var rigtig fint planlagt med hensyn til fly og billetter til fodboldkampen Liverpool - Lille, men desværre blev vores bange anelser for hotellet bekræftet. Da vi ankom sent til hotellet, var der lidt koldt i lobbyen, på gangene i hotellet var der sydeuropæiske temperaturer, men på værelset var temperaturen steget til 35 grader, og det bar tydeligt præg af manglende rengøring og forfald, vi spurgte, om det var muligt at skrue ned, da der ikke var en termostat. I første omgang gik vi et andet værelse, der var lidt større, men fortsat samme varme, og fik så at vide, at vi kunne åbne vinduet, men hvad sker der når radiatoren står under vinduet, og vinduet kun kan åbnes 10 cm. Der bliver endnu varmere. Dagen efter bad vi dem om, at lukke for varmen på værelset, i løbet af dagen hjalp det, men da vi kom retur fra kampen, så var værelset igen omdannet til sauna. Vi tjekkede derfor ud af værelset, og fandt et andet rigtig godt hotel.
Adelphi Britannia Hotel har helt sikkert en gang været det fornemste hotel i byen, men det er det absolut ikke mere.
VI spurgte kort tid efter bestilling, om det ikke var muligt at få et andet hotel, hvilket ikke var muligt.
Så når I booker rejser til Liverpool med fodboldpakker, så vær opmærksom på hotellet i bestillingen, for hvis det er Adelphi kan det ikke anbefales, men resten af turen var godt planlagt og fungerede fint med gode pladser på stadion.

27. tammikuuta 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at selve turen med fly og fodboldbilletter levede op til forventningerne, og at I havde en god oplevelse på stadion!

Vi er kede af at høre, at hotellet ikke levede op til jeres forventninger. Adelphi Britannia er et budgethotel, som nogle gæster vælger netop på grund af prisen, men vi forstår godt, at det ikke er for alle. Derfor tilbyder vi også muligheden for at opgradere til et andet hotel under bookingprocessen. Vi beklager, hvis det ikke stod klart nok ved bestilling.

Vi håber, at I trods alt havde en god fodboldoplevelse i Liverpool, og vi vil meget gerne hjælpe jer med en endnu bedre tur næste gang! 😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin