Havde købt noget line, som der så var blevet udsolgt efter jeg havde købt varen. jeg fik ikke nogle penge tilbage, jeg skrv og klagde men de svarede mig ikke ):
Hos Fluer,dk bliver man altid mødt med en venlig tone, og altid med hjælp ud fra, hvor du står rent økonomisk og erfarings mæssigt… Dvs Du møder en utrolig venlig vejledning, ligegyldigt om du er su... Näytä lisää
Desværre fik butikken denne gang kun 3 stjerner(((. Grunden til dette var at jeg har bestilt bl.a. Tiger Shark 80 mm gummidyr med bubble gum duft og lige pludselig opdagede man at der står "Handmade... Näytä lisää
Super god service i telefonen - men for langsom levering. Ved bestilling tirsdag burde pakken være fremme lørdag senest. Pakken står stadig søndag som oprettet men ikke afsendt i Postnord appen. Dvs... Näytä lisää
Fluer.dk er en online webshop som sælger fiskegrej på nettet samtidig med at der er en tilhørende fysisk butik med stort udvalg af fiskegrej. Vi har fiskegrej til alle former for fiskeri, fiskegrej til fluefiskeri, fiskegrej til spinne fiskeri, fiskegrej til havfiskeri. Hos Fluer.dk vil vi gøre alt for at hjælpe dig til at købe netop det fiskegrej du står og mangler samt hjælpe med at vælge den rigtige kvalitet og pris på fiskegrejet. Vi står altid klar til at hjælpe dig online eller pr tlf. når du skal købe nyt fiskegrej.
Dyrskuevej 13, 7100, Vejle, Tanska
- fiskegrej@fluer.dk
- www.fluer.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ikke køb fra dem!
Mangler penge og produkter
Jeg har fået trukket penge for et produkt der snart er en hel måned siden jeg har bestilt, men ikke modtaget!
Hører intet når jeg skriver så pas meget på med at bestille!
Alt perfekt 🎣
Hurtig levering
Hurtig levering, efterfulgt af god opfølgende service. produkterne levede op til det forventede.
Jeg har handlet med fluer.dk siden 14/06-2012
Jeg har handlet med fluer.dk siden 14/06-2012 til i dag 03-08-2025 med ca. 19 ordre for et samlet beløb af Kr. 5.633.20 især i den sidste stykke tid hvor priser er stærk nedsat. Jeg har være fuld tilfreds med at handle med fluer.dk. Sidste ordre Nr. 247375.
Det er lidt tris at de skal lukke for salg.
Ingen reaktion på klage…
Jeg købte en (billig) fiskestang- fordi det tydeligvis var et godt tilbud. Det var et tilkøb, da jeg egl. bare skulle have nogle blink og silkesnore. En venlig mand ringede så og beklagede at stangen var udgået. Jeg sagde “ bare send noget tilsvarende “. Det jeg så fik var helt tydeligt et ringere og billigere produkt ( jeg har tjekket både den oprindelige og den ny stang hos konkurrenter). Jeg beklagede mig - forholdsvis venligt - to gange i en kort mail. Der var ingen, ingen reaktion.
Jeg har sendt mine waders til…
Jeg har sendt mine waders til reklamation, hvor der blev sagt at de nye ville komme ugen efter.
Nu har jeg ventet 1,5 måned uden af høre fra hverken fluer, eller simms. Har også været nede i butikken 2 gange og høre hvordan det kan lade sig gøre de ikke var kommet endnu, og uden et klart svar.
Ærgelig service.
Intet hastværk eller lastværk
Trods travlhed med mange ordre, grundet vilde priser, fik jeg i dag min 3. bestilling for maj/juni uden fejl eller mangler. Da nogle af de varer, jeg havde bestilt, var udsolgt, blev jeg kontaktet af Rene, som jeg antager er delvis lagerarbejder for Fluer, og vi fandt sammen et godt alternativ.
Jeg har kun godt at sige, god vind til Lars og resten af teamet, når engang den tid kommer.
INGEN REKLAMATIONER!
Købte for en god slat penge, her i blandt en lidt billig pirkestang. Denne knækkede første gang jeg brugte den (på trods af jeg brugte 160gram under dens ratede vægt.) Har skrevet flere gange til virksomheden, men får intet svar.. Kan på ingen måder anbefales da kundeservice og reklamation ikke er eksisterende. Overvejer pt. en anmeldelse til forbrugerombudsmanden.
Alt OK
Bestilte fiskehjul og endegrej. Alt blev leveret inden for kort tid og havde god kommunikation med sælger over mail med hurtigt svar. En god oplevelse.
Køb aldrig her
Jeg købte varer der, og fik ikke hvad jeg bestilte, og han kan ikke tælle, så man får ikke hvad man bestiller, eller så får man bare andre varer man ikke har bestilt, så hold jer lagt væk.
Skal jeg over og hente mine penge, så må han betale rejseudgifter, og kan han ikke det, så må han give produkter for pengene, som loven tilskriver.
Så mener ejer at når man ringer til ham på hans telefonnummer, som står tilknyttet hans cvr, så mener han det er ulovligt at skrive en sms hvor der står oplyst hans dårlige service, og hvad man han har fortaget af fejl, og at man ønsker efter købeloven sine penge tilgode, men nu er han kendt for ikke betale før det passer ham bedst, som flere oplyser.
Men spændende at se hvor længe denne kamp skal tage, for han oplyser jeg skal sende en mail, hvilket er gjort, det beviser bare at han ikke ser sin mail.
vi fik løst problemet og takker
Lavede reklamation over fiskehjul og…
Lavede reklamation over fiskehjul og line på mail, ingen svar. Rykkede igen, ingen svar. Telefonen bliver ikke taget. Nu overgår det til Forbrugerklagenævnet.
God og seriøs grej handler
Super fint udvalg og god shop, som desværre lukker ned!
Antal leveret produkter stemmer ikke overens med faktura !
Oplyst der manglede 3 stk.
Men der manglede 6 stk 😄
Bedste anbefalinger 😉
Bestilte forskelligt endegrej, hurtig levering, super flotte produkter/finish og meget billige priser. Alt perfekt.
Glæder mig til at prøve disse nye produkter på mine fremtidige fisketure. God sommer 😉
Ref. OPG Clown, Twister og diverse powerbait.
Modbydelig service - UNDGÅ
Jeg har for 5 dage siden bestilt en fiskestang, som bare ikke kommer videre i systemet. Har gentagende gange ringet ind for at høre, hvor pakken bliver af. MEN til ingen nytte, da ingen tager telefonen. - altså hvad er det for noget service???
Var oppe i butikken og købe en daiwa…
Var oppe i butikken og købe en daiwa Ninja stang. Efter 2-3 mdr beslutter jeg mig for at nu skal den testes da tiden og vejret er perfekt. Den er self defekt, finder kvittering osv. Kan ikke byttes osv pga udsalg... skuffet....
Ingen penge retur
Har returneret et par neoprenhandsker pga størrelse. Har sendt dem kvittering på retur og kan se at de har modtaget dem.
Har rykker flere gange for at få mine penge retur uden respons - ekstrem dårlig service.
Tænk at ville gøre.sig til tyv for kr 200
KØB ALDRIG NOGET HOS DEM.
Systematisk svindel - hold jer langt væk!
Denne "virksomhed" opererer ikke som en seriøs forretning, men som et klart svindelnummer. Efter jeg kontaktede dem med en helt legitim reklamation på en defekt vare, blev jeg totalt ignoreret. De stopper al kommunikation, så snart der nævnes fejl eller ansvar.
Det er tydeligt, at dette ikke er en enlig sag – man skal blot læse de mange andre Trustpilot-anmeldelser for at se et mønster. De skilter med stor omsætning (se deres egne videoer på Facebook) og kundeservice, men det er tom markedsføring. Intet svar, intet ansvar, og ingen hjælp – kun penge i kassen for dem.
Dette er ikke en virksomhed, det er organiseret svindel. Undgå dem for enhver pris.
De magter ikke at svare på en…
De magter ikke at svare på en reklamation har nu ventet over 14 dage på afklaring