I starten af maj måned kom Algexperten.dk og synede vores fliser (terrasse, ’gård’ og indkørsel). Hurtigt fik vi et godt tilbud på det ønskede arbejde, som ville blive udført i løbet af kort tid o... Näytä lisää

Efter at have set firmaets annonce kontaktede vi dem (pinselørdag) og Henrik kom samme dag og målte op og gav skriftligt tilbud, som vi accepterede efter pinse. 14. dage efter var vores fliser ble... Näytä lisää

Flottere end forventet! Jeg fik renset fliser på gange og terasser rundt om huset! Arbejdet blev udført til aftalt tid samt hurtigt og ordentligt! Resultatet oversteg mine forventninger. Det bl... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä

Algebehandling er en forebyggende måde til at holde sit tag og fliser i god stand. Der kan være flere grunde til at få foretaget en algebehandling af tag, facade og fliser. Rent kosmetisk fremstår taget og fliser pænere i sin oprindelige farve end med en grønligt skær. Meget mos på taget være skyld i frostsprængninger, som langsomt ødelægger tagpladerne lag for lag.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

En rigtig dejlig oplevelse

Jeg googlede mig frem til Fliserensning.dk og fik pr. telefon et godt tilbud på rensning af en meget medtaget terrasse fra begyndelsen af 90erne, som var både snavset og fyldt med flisepest. En sygemelding fra den der skulle have klaret rensningen medførte at Henrik selv stillede på en lørdag (!) og lavede et mirakuløst stykke arbejde, som har fået terrassen til at fremstå som helt ny. Vi har tabt både næse og mund over ikke bare resultatet men også den helt igennem sympatiske behandling vi har fået.
Olaf Hauge

26. huhtikuuta 2025

Sådan skal fliserensning gennemføres!

Vi fik anbefalet Fliserensning.dk af en af vores naboer, som er kunde hos firmaet. Vi fik en aftale i stand om rensning af klinkerne på vores terrasse, som var meget snavsede, og det har vi ikke fortrudt. Vi havde ikke troet, at resultatet vil blive så fint. Der blev arbejdet meget grundigt og professionelt, såvel med rensning, algebehandling, imprægnering afsluttende med omhyggelig fugning med sand. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Fliserensning.dk til næste år.

22. heinäkuuta 2024

Top professionel og grundigt arbejde

Vi fik renset, algebehandlet og imprægneret vores fliser af Fliserensning.dk til yderst konkurrenedygtige priser. Opgaven blev udført af Allan. Han var punktligt, professionel og frem for alt meget grundigt. En ren fornøjelse. Jeg vil varmt anbefale dette firma. Vores indkørsel og terrasse fremstår utroligt flot. Ser nærmest helt ny ud igen.

20. huhtikuuta 2023

Super god service

En helt igennem god oplevelse med et rigtig flot resultat.
Var høflig og venlig og ringede på både ved ankomst og afgang, har overholdt alle aftaler.
Både terrassen og indkørslen er som nye, efterlod alt i fineste orden.

13. huhtikuuta 2023

Rensning og imprægnering af ca 50 m2 fliser

Fik renset og imprægneret ca 50 m2 fliser i maj 2022. Indhentede tilbud fra 3 leverandører, var ikke det billigste, heller ikke det dyreste. Man gav fra starten et kvalitetsindtryk, også ved den opfølgende opringning på min forespørgsel. Er meget tilfreds med resultatet og vil gerne vælge dem igen til andet fliseareal som jeg har.

6. elokuuta 2022

Bente og Michael Friis.

Bente og Michael Friis.

NYE FLISER PÅ BARE 2 DAGE.
SUPERFLOT UDFØRT ARBEJDE.

Vi kan kun anbefale Fliserensning.dk
Vore fliser i indkørsel, terasser og parkeringsplads trængte i den grad til rensning efter 25-30 års slid og brug.
De oprindelige grå og rødlige fliser var nærmest sorte med snavs, flisepest og misfarvninger.
Vi kontaktede Henrik som kom efter et par dage og vurdere opgaven. Efter opmåling og fastsættelse af en samlet pris, besluttede vi rensning af alle fliser, algebehandling og imprægnering.
Vi oplevede et forløb med meget højt serviceniveau, fair pris, kvalitetsbevidsthed og behagelig kommunikation.
Vi fik endvidere udført algebehandling af taget på vores sommerhus (nabomatriklen).
Vi vil hermed give Fliserensning.dk vores allerbedste anbefaling.
Vi vil også tegne en serviceaftale, med årlig algebehandling og imprægnering.
Stor tak til Henrik, Allan og Maks for flot og professionelt udført arbejde.

5 stjerner herfra.

2. kesäkuuta 2022

Absolut fineste fliserensning

Vores fliser på terrassen og i indkørslen var blevet hårdt ramt af mos, alger og flisepest. Jeg havde et par gange selv forsøgt at få bugt med problemerne, men det var håbløs selv at få det lavet.
Jeg blev af en ven så anbefalet at kontakte Henrik fra Fliserensning. Jeg ringede til ham og han kom inden for et par dage og så på problemet og målte arealerne op – 232 kvm. Jeg fik et tilbud på arbejdet – rensning, imprægnering og opfyldning med Danfugesand. Jeg syntes det var et meget fint tilbud og vi aftalte at arbejdet skulle udføres når vejrudsigten viste det var OK at udføre arbejdet.
Jeg blev kontaktet nogle dage efter og vi aftalte datoen så jeg havde et par dages varsel til at ”rydde” arealerne.
Tidligt om formiddagen kom Allan og rensede fliserne. Det gik fint og omhyggeligt og overskydende vand blev fjernet løbende. Næste dag kom Henrik og sørgede for imprægneringen og senere på dagen kom en og meget omhyggeligt fyldte alle mellemrum mellem fliserne op. Alt ser nu meget, meget fint ud. Jeg ved næste ikke om jeg nænner at sætte alle vores blomsterkummer op igen.

4. toukokuuta 2022

SUPER tilfreds kan kun anbefales

Vi valgte Fliserensning.dk fordi en af vores naboer, bruger dette firma. Vores fliser var virkelig grimme, snavset, og fyldt med alger. Så kom professionelle Allan og udrettede et mirakel, tak. Vi har nu helt ny “have”, og lige nu har Henrik været forbi og gjordt arbejdet med fliserne helt færdige. Lige fra første kontakt og hele vejen igennem, kan jeg kun sige alt er foregået fuldstændigt som aftalt.
Nu glæder vi os til at have flotte fliser i fremtiden, da vi har tegnet en aftale, hvor fliserne bliver gået efter og behandlet hvert år, dejligt.

23. huhtikuuta 2022

Flot arbejde som I kan være stolte af.

Har længe gået og kigget på mine grimme fliser med mos og flisepest. Fik et godt tilbud af Henrik og alle mand har udfærdiget et fantastisk arbejde og jeg er så glad for det flotte resultat. Flere af mine venner og familiemedlemmer har kommenteret det og var helt overraskede over at jeg lige pludselig havde røde fliser i min indkørsel 😝. Kan varmt anbefales.

18. huhtikuuta 2022

Jeg kan kun anbefale fliserensning.dk

Jeg kan kun anbefale fliserensning.dk. Mine meget medtaget fliser står nu nærmest helt nye og jeg nyder synet hver eneste dag. Henrik var både venlig, professionel og imødekommende og det var meget betryggende at han kom forbi for at kunne vurdere opgaven, opmåle grunden og udarbejde et samlet tilbud. Jeg valgte hele pakken med på rensning, algebehandling, imprægnering og fugesand. Henrik kom forbi efterfølgende for at tjekke slutresultater. Jeg oplevede et forløb med Meget højt serviceniveau, fair pris, kvalitetsbevidsthed og passende kommunikation, så firmaet får selvfølgelig mine varmeste anbefalinger.

3. heinäkuuta 2021

Flotte fliser på bare to dage.

VI KAN NU LÆNE OS TILBAGE OG NYDE VORES TERRASSE , UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED.VI HAR MED FULD TILFREDSHED FÅET ORDNET VORES FLISER HOS FLISERENSNING DK.ALLE MÆND TOP PROFESSIONELLE OG SUPER VENLIGE .
KAN KUN VARMT ANBEFALE FIRMAET .

3. kesäkuuta 2021

Vi har haft besøg af Fliserensning.dk i…

Vi har haft besøg af Fliserensning.dk i sidste uge, hvor vi fik renset og imprægneret vores indkørsel og to terrasser. Teknikkeren mødte op i det varslede tidsrum, udførte et flot stykke arbejde og ryddede meget fint op efter sig - jeg havde forventet at komme hjem til beskidte vinduer og facader, men det var overhovedet ikke tilfældet. Få dage efter fik vi besøg af en anden teknikker, der imprægnerede fliserne - også flink og behjælpelig ved spørgsmål. Jeg indhentede tilbud fra tre forskellige virksomheder, og Fliserensning.dk var 8 % billigere end den næstebilligste, så vi er godt tilfredse herhjemme.

31. toukokuuta 2021

100% kvalitetsarbejde

Vi fik renset vores fliser i forhave og indkørsel. Det er virkeligt flot, sikken en forskel. 100% kvalitetsarbejde.
Det er bare en fantastisk forskel, som vi virkelig sætter pris på når vi kommer hjem hver dag. Vi har også tegnet et serviceaftale , med en årlig algebehandling. Arbejdet blev udført som aftalt, så kan derfor kun anbefale fliserensning.dk

7. toukokuuta 2021

Som st få nyt!

Endelig fik vi taget os sammen til at få renset og imprægneret vores indkørsel, havegange og terrasse. Det er som at få nye fliser! Vi har oplevet god service og overholdte aftaler og har besluttet os for årlig service samtidig med vores tag.
Kan varmt anbefales!

17. huhtikuuta 2021

Fliserensning til UG

Vi ville gerne have vores fliser rundt om huset rengjort og behandlet, da de generelt var slidte og hårdt ramt af vind, vejr og ikke mindst flisepest. Vi gav os derfor i kast med at indhente forskellige tilbud fra diverse fliserensningsfirmaer. Til vores overraskelse var det de færreste af virksomhederne vi kontaktede, der rent faktisk ville besvære sig med at komme på besøg, se grunden og udarbejde et skriftligt tilbud. Dette var dog ikke tilfældet med Henrik fra fliserensning.dk. Henrik var både venlig, professionel og imødekommende og tilbød indledningsvist at komme forbi, så han kunne vurdere opgaven, opmåle grunden og udarbejde et samlet tilbud på både rensning, algebehandling, imprægnering og fugesand. Vi oplevede generelt et enormt højt serviceniveau og god kommunikation, ikke bare fra Henrik selv men også fra hans kollegaer, der både var høflige, kvalitetsbevidste og effektive i deres arbejde. Således blev hele opgaven også gennemført uden forsinkelser og vores fliser ser ud som var de helt nye. Vi er enormt glade for at have valgt fliserensning.dk og vil bestemt bruge dem igen næste gang vores fliser (eller tag) trænger til en algebehandling.

31. maaliskuuta 2021

Lille have.

Fliserensning.dk
Da jeg "kun" har en lille have, troede jeg ikke det var muligt at få renset mine gamle fliser. Men Fliserensning. dk sagde ja, Det er virkeligt professionelt arbejde der blev udført. Alt er lavet perfekt, Det er SÅ flot, hold da op det har IKKE fortrudt, mine gamle fliser, er helt lyse, og det giver et helt andet billed af min have. Kan kun anbefalde dette firma, 200 %. Dejlige mennesker ,som anderkender Lille have......Tusinde tak for super flot arbejde. mange gode hilsner Carol Clark.

28. kesäkuuta 2020

Fin service

Efter en forsinkelse p.gr. af nedbrudt bil, kom der en mand som rensede fliserne fint, selv om der var lidt problemer med planter, som skulle løftes/beskyttes. Flytning af et tungt bord blev også foretaget. Dagen efter blev fliserne så imprægneret. Det hele var helt som aftalt. Alt i alt helt tilfredsstillende.

22. kesäkuuta 2020