Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... Näytä lisää
vorige week een bolderkar gekocht, de wielen staan niet correct waardoor het rijden zeer moeilijk gaat. al enkele keren contact opgenomen en steeds het zelfde verhaal. Ze gaan het bespreken met de c... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Appareil performant . Refroidit très bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... Näytä lisää
Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Één van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zo’n acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.
Havenstraat 76M, 1271 AG, Huizen, Hollanti
- 035 785 9353
- Info@flinqproducts.nl
- www.flinqproducts.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Levering was binnen 24 uur
Levering was binnen 24 uur! Ventilator is makkelijk met de app te bedienen. Hij is fluisterstil en doet goed zijn werk. Ook buiten super handig in gebruik! Ziet er ook nog eens mooi uit. Aanrader!
Een top bedrijf. Een dikke pluim 👍🏼
Onze apparaat was stuk De V12 PRO Cleaner …En super gauw opgelost
Echt we hebben veel van FlinQ in en om het huis En alle producten zijn wij er enorm dik tevreden mee ..De service die dit bedrijf biedt Daar kunnen anderen bedrijven een voorbeeld aan nemen
Wij zijn trots op FlinQ
afz. Aletta en Martin 👍🏼👍🏼
2 lichtjaar werken goed en hebben lange…
2 lichtjaar werken goed en hebben lange batterijduur.Spijtig dat één ervan niet naar zacht licht kon.
Maar toch tevreden.
Fantastische ervaring
Ik heb een geweldige ervaring met de 2 producten die ik heb aangeschaft van Flinq.( paktisch geen geluid )
Zo goed dat ik foto’s heb gemaakt en naar fam en kenissen heb gestuurd ( daar vroegen ze om
Daarna zijn ze online gaan zoeken naar website Flinq
Hij werkt perfect voor de zomermaanden…
Hij werkt perfect voor de zomermaanden de winter maande moet ik nog kijken toch wat ik tot nu merk denk ik dat het prima gaat ga nog een bestellen als z e wee rte koop zijn voor bekende van mij
ik heb al diverse bestellingen gedaan…
ik heb al diverse bestellingen gedaan en nog nooit teleurgesteld in het product of levering hiervan
De levering liet even op zich wachten
De levering liet even op zich wachten, maar alles is goed gekomen.
De verrijdbare airco is echt geweldig. Doordat ik heel veel ramen in het huis heb is het hier altijd een grote sauna en sinds ik de airco heb ik het heel mooi op 22 à 23° ik ben heel blij met het apparaat
Ik heb mijn product nogsteeds niet…
Ik heb mijn product nogsteeds niet binnen. Had verwacht dit weekend mijn vrouw ( die een dwarslaesie heeft ) met dit mooie weer lekker in de tuin te zetten. Maar helaas is de belofte om de stoelen binnen 2 a 3 dagen te bezorgen niet , en nog steeds niet doorgegaan. Ga morgen mijn geld terug vragen.

Geen geld terug
Ik heb een aantal weken een afvoerslang besteld de was op het verkeerde adres geleverd dus ging die retour en na een maand nog geen geld terug ontvangen

Vastaus yritykseltä FlinQ
Ons product is een goede aankoop…
Ons product is een goede aankoop geweest nu het dagelijks zo warm is zou zeker niet meer kunnen missen.
zeker een aanrader om te kopen.

Vastaus yritykseltä FlinQ
Geleverd op de afgesproken tijd en plek

Vastaus yritykseltä FlinQ
niet te dure practische lampjes.
Twee kleine compacte lampjes,geven voldoende licht en gaan helder schijnen als de bewegingssensor wordt geactiveerd.

Flinq lampjes
Ik had mijn flinq lampjes stuk,zonder veel moeite heb ik nieuwe gekregen
Wat een topervaring en service !

Vastaus yritykseltä FlinQ
De klantenservice is erg snel en goed
De klantenservice is erg snel en goed. Eventuele problemen en vragen werden goed afgehandeld.
Twee artikelen besteld en snel en in goede staat ontvangen. Echte kwaliteitsproducten, zeer tevreden

Snelle leverling ondanks hitte
Snelle leverling ondanks de hitte toen. Erg goed product precies zoals beschreven en beloofd. Verbruikt weibig stropm, tot stand 6 hoor je hem amper. Brengt een stevige bries en met stand 10/12 is het alsof het heel winderig in huis is. Zou hem zeker aanraden!

loopt soepel
Niet te zware machine goed schoon te maken en werkt goed,alleen weet ik niet hoe je hem kan laten lopen zonder de hendel in te houden en dan ook de hendel te bedienen om hem vanzelf te laten lopen,is niet duidelijk weergegeven.

Prijs/kwaliteit TOP !
Prijs/kwaliteit TOP !
Reeds meerdere producten besteld, voldoen allemaal aan mijn verwachtingen. Ook vlotte en correcte levering.

Vastaus yritykseltä FlinQ
We hebben recent kennis gemaakt met de…tafelventilator
We hebben recent kennis gemaakt met de tafel ventilator in n restaurant. Wat n aangename verrassing was dat. Zodra hij te bestellen was meteen gekocht. T is n verademing , echt n aanrader.

Airco Flinq 15.000 BTU
Snelle en duidelijke reacties op mjjn vragen via de mail. De Flinq airco 15.000 BTU gekocht. Vandaag buiten 34 graden, binnen iets in de 20 koelt dus uitstekend. Maakt wel wat lawaai, maar dat weet je als zo'n krachtig beest koopt. En volgens mij doen de meeste mobiele airco's dat wel.Kortom prima aankoop.