Eind vorige jaar twee flessen gekocht, heel tevreden mee, deden het ook heel goed. Een paar maanden later kwam de binnenkant van een van de doppen los (misschien iets te stevig vastgedraaid?). Na een... Näytä lisää
Prima service, 30 flessen besteld met naam , die we op korte termijn nodig hadden, er werd goed mee gedacht en keurig op tijd thuis afgeleverd!
Flaske waterbottle met gekleurde dop 500 ml en koffiebeker Moss Match 200 ml. Ik ben erg blij met de service, de toegankelijkheid en de kwaliteit. Snelle respons, heel fijne oplossing voor een proble... Näytä lisää
Had hem mee naar Bolivia en daar de Huayna Potosi beklommen (6000 meter hoogte). De temperatuur was boven op de berg -32 graden.. Maar wat was het heerlijk om eenmaal boven een lekker kopje WARME koff... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
FLASKE helps you ditch single-use plastic with style. We offer premium, double-walled stainless steel water bottles and coffee cups that are 100% leakproof, long-lasting, and fully customisable with your name or company logo. With every FLASKE sold, we donate 650 liters of clean drinking water and support the Plastic Soup Foundation in their fight against plastic pollution. Drink more water. Waste less plastic. Never refuse to reuse.
Boerhaaveweg 64, 3401MN, IJsselstein, Hollanti
- info@flaske.com
- www.flaskebottle.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Flaske biedt een erg flashy product
Flaske biedt een erg flashy product. Contact is makkelijk te leggen en dat geldt ook voor de bestelling en de flexibiliteit om dit product te bestellen. Wij vinden Flaske erg handig om te gebruiken. Zijn hierover zeer te spreken. Voor zowel warm of koud.
De dop bleek niet goed te werken
De dop bleek niet goed te werken. Flaske heeft direct een nieuwe opgestuurd. Heel fijn! Dank!
sportdop niet gevonden
Ik vroeg een onderdeel (sportdop) die ik niet vond op de shop. Binnen de dag had in antwoord en de verzending was de zelfde dag nog in orde. Prachtige service en de duurzaamheidsclaim is dus terecht!
Prachtige beker, lauwe koffie.
De koffiebeker werd snel bezorgd. Zorgvuldig verpakt. Zag er top uit. Maar mijn koffie bleek na 4 uur al lauw te zijn helaas. Op de site staat 12 uur warm. Echt niet dus helaas. Super jammer, want de beker ziet er geweldig uit. Maar het gaat wel om de inhoud.

Vastaus yritykseltä FLASKE
Customer Service
Great product! Great customer service. Unfortunately I had an issue with one of my bottles and the service team at Flaske helped me right away! Many thanks! Great brand - great service - great people!
Top service en direct actie naar de klant
Ik had al een drinkfles van Flaske, eentje van RVS. Toen ik de fles wilde bijvullen zag ik roestvorming op de schroefdraad bij de hals. RVS? dat kan en mag niet roesten. Ik heb gelijk contact gezocht met Flaske en per ommegaande kwam een reactie. Nee, RVS mag niet roesten, U krijgt een nieuwe fles van ons. Binnen twee dagen had ik de nieuwe fles in mijn bezit zonder dat daar kosten aan waren verbonden. Ik niet anders zeggen dat ik deze vorm van service meer dan uitstekend vind. Geen gedraal maar DIRECT passende actie naar de klant. Mijn complimenten voor dit bedrijf en ik kan ieder aanraden een drinkfles van Flaske aan te schaffen. Het is gewoon een mooie en goede fles.
Zeer aan te raden
Wij hebben inmiddels een aantal Flaske flessen en zijn er zeer tevreden over. Bij een probleem met een van de zendingen, werd zeer netjes geholpen en is het probleem goed verholpen. Wij raden Flaske zeker aan.
Nieuwe fles gekregen.
Ik had een mailtje gestuurd over een fles die niet goed werkte. De thee bleef niet warm in de fles, terwijl ik bij een andere exact dezelfde fles geen problemen had.
Er werd direct een nieuwe fles opgestuurd!
Super netjes dat ze dit zo afhandelen.
Ik neem de Flaske dagelijks mee naar mijn werk en ben er al jaren tevreden over!
Service waar je op hoopt
Nadat ik van mijn werkgever een thermosbeker van Flaske had gekregen waar ik zeer tevreden over was, heb ik zelf een waterfles van 750ml gekocht.
De fles is mooi en robuust en goed afgewerkt. Nadat ik de gevulde fles had laten vallen waardoor de dop was beschadigd heb ik van Flaske een vervangende dop gekregen, super!
Flaske original 500ml met karabijnhaak…
Flaske original 500ml met karabijnhaak en gravering besteld voor een collega. Super snelle levering en de fles ziet er heel erg mooi uit! Mijn collega was er ontzettend blij mee! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier iets bestellen!
Flaske waterbottle en koffiebeker Moss Match
Flaske waterbottle met gekleurde dop 500 ml en koffiebeker Moss Match 200 ml.
Ik ben erg blij met de service, de toegankelijkheid en de kwaliteit. Snelle respons, heel fijne oplossing voor een probleempje. De producten zijn geweldig! Sterk, mooi, functioneel en stijlvol en efficiënt. De waterbottle en de beker houden de inhoud ècht lang warm, zodanig dat je nog moet oppassen ook - haha. Moss is mijn kleur! En dat alle onderdelen matchen is helemaal fijn.
Top product
Top product: mooie kleur, goede grip, de drank blijft super warm en beker lekt niet.
Daarnaast hele fijne en snelle communicatie toen ik een vraag had. Echt een positieve uitzondering op het gebied van klantvriendelijkheid.
Mooie en duurzame keuze
Flaske maakt in de eerste plaats superfijne bekers die mijn koffie warm en mijn water koud houden. Er was iets niet goed doorgekomen met mijn bestelling, dat werd razendsnel en vriendelijk opgelost.
Daarnaast zijn de producten van Flaske gemaakt met oog voor het milieu. Ik ben heel blij met mijn mooie bekers :) dank!
Fles besteld, nooit gehad…
Fles besteld en ze zeggen dat hij verstuurd is. De fles is nooit aangekomen en flaske heeft geen interesse om dat goed uit te zoeken waar de fles gebleven is. Handtekening van mij hebben ze niet. Geld weg, fles weg top bedrijf.

Vastaus yritykseltä FLASKE
Alle vragen goed geholpen
Wou een combo bestellen in kleur die niet via site beschikbaar was. Via de chat van de site goed geholpen en zelfde korting gekregen als de combo.
Nadien ook nog de hulp bij het verkrijgen van een factuur was de kers op de taart.
De levering was snel en goed verpakt.
Echt een aanrader
Zeer tevreden over de flessen en beker…
Zeer tevreden over de flessen en beker snelle reactie op een vraag prima geholpen zeker een aanrader we hebben nu al een aantal jaren de flessen blijven mooi en en houden het drinken goed warm en koud
Kwaliteit, persoonlijk en snelle service!
Zeer tevreden met de koffiecups die wij als nieuwe relatiegeschenken voor ons bedrijf hebben mogen ontvangen van Flaske. De koffiecups zijn van goede kwaliteit en Ruben heeft ons persoonlijk geholpen met het ontwikkelen van dit nieuwe product. Dank voor deze goede en snelle service!
Super product met zeer mooie afwerking!
Super product, snelle levering en heel fijn geholpen door Alona!
I found FLASKE's approach to their…
I found FLASKE's approach to their customers exceptional - their responsiveness and empathy to any issue or feedback provided is a 5 star way to lead a business. Big shoutout to Flaske's founder, Ruben!
Ik heb vaker besteld voor mijn…
Ik heb vaker besteld voor mijn medewerkers. Altijd met naam erop en logo. Echt top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.